تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 877 از 1759 اولاول ... 3777778278678738748758768778788798808818879279771377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,761 به 8,770 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست من نوع مودمش مهم اگه 120n یا 160n یا 320n بود میشد یه کاری کرد البته باز هم باید تحقیق کنم چون تا بهحال این کار رو نکردم ولی اون مدل بعید میدونم بازم اگه اطلاعاتی داشتید خوشحال میشم استفاده کنم
    خواهش می کنم شاید شما درست بفرمایید چون من Wag160 رو تاپیکش رو دیدم که طرف درخواستشو داده بود و بهش جواب داده بودن شاید به قول شما Wag54 جواب نده.

2. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asskicker56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه سوال دیگه : اگه لپ تاپ رو با کابل شبکه به یه پورت lan دیگه ی مودم وصل کنم چی؟اونوقت میشه همزمان هم کامپیوتر و هم لپ تاپ رو به اینترنت وصل کرد؟اینجوری کامپیوتر و لپ تاپ با هم شبکه هم می شوند؟ کلا چه تنظیماتی باید انجام بدم؟
    بله به اینترنت وصل میشه ولی راجع به شبکه شدن نمیدونم اگه وصل نشد به ای اس پی تون بگید مودمتون رو کانفیگ کنن

4. این کاربر از asskicker56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خيلى ممنون دوست من!
    من الان ADSL رو با اين مودم بصورت وايرلس در ميارم.منتها مشكل من اينه كه ايا ميشه اينترنت رو از مودم وايمكس از طريق كابل شبكه به اين مودم رسوند؟
    مدل مودمم linksys WAG54G2 هستش
    مودم وایرلس تشکیل شده از یک مودم ADSL و یک روتر وایرلس هست برای همین بهش میگن ADSL Modem/Router. حالا اگر شما از مودمش استفاده نکنید براتون مثل یک روتر کار میکنه. نیازی به خرید دستگاه جدید نیست.

در هر صورت شما اول وارد مودم وایمکس خودتون بشید. یادتون باشه که اگر به روترتون کانکت هستید یا هر دستگاه دیگه ای وجود داره که با کامپیوترتون شبکه شده، اتصالتون رو با همشون قطع کنید. چون ممکنه آی پی ها یکسان باشه و به مشکل بربخورید.

از قسمت Basic وارد WAN بشید و گزینه Mode رو به حالت Route تغییر بدید و دکمه Apply رو فشار بدید.
    حالا میرسیم به تنظیم آی پی ها که اصلی ترین کار ماست.

یکی از دستگاه های شما باید به عنوان یک DHCP Server عمل کنه و دیگری هم در حالت DHCP Relay قرار بگیره.
    جدا از این، شما باید برای هر مودم یک آی پی منحصر به فرد تعیین کنید که قطعا نباید در رنج DHCP شما باشه. (آی پی ها حتما باید در یک Subnet قرار داشته باشند.)

ما میخوایم آی پی مودم وایمکس شما بشه 192.168.2.1
    آی پی روتر شما بشه 192.168.2.2
    و رنج آی پی های DHCP شما از 192.168.2.100 تا 192.168.200 (صد کاربر) باشه.

برای اینکار در مودم وایمکس خود وارد از قسمت Basic وارد LAN بشید و تنظیمات زیر رو اعمال کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تنظیمات هر دو قسمت رو Apply کنید.
    حالا نوبت به تنظیم روتر میرسه.
    به مودم وایرلس خودتون کانکت کنید و وارد تنظیمات بشید.
    در همون صفحه ای که باز میشه Local IP Address رو به 192.168.2.2 تغییر بدید.
    DHCP Server رو در حالت DHCP Relay قرار بدید و در فیلد پایین آی پی مودم وایمکس خودتون رو قرار بدید، یعنی 192.168.2.1

تنظیمات روتر رو سیو کنید و تمام.
    روتر و مودم وایمکس شما به هم متصل هستند.

6. 3 کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.
    نمی دونم چرا جلوی ip من 0.0.0.0 نوشته دیگه هیچ راهی بجز properties , cmd وجود نداره؟
    ممنون اگه جوابمو بدید.

8. این کاربر از excessive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مودم وایرلس تشکیل شده از یک مودم ADSL و یک روتر وایرلس هست برای همین بهش میگن ADSL Modem/Router. حالا اگر شما از مودمش استفاده نکنید براتون مثل یک روتر کار میکنه. نیازی به خرید دستگاه جدید نیست.

در هر صورت شما اول وارد مودم وایمکس خودتون بشید. یادتون باشه که اگر به روترتون کانکت هستید یا هر دستگاه دیگه ای وجود داره که با کامپیوترتون شبکه شده، اتصالتون رو با همشون قطع کنید. چون ممکنه آی پی ها یکسان باشه و به مشکل بربخورید.

از قسمت Basic وارد WAN بشید و گزینه Mode رو به حالت Route تغییر بدید و دکمه Apply رو فشار بدید.
    حالا میرسیم به تنظیم آی پی ها که اصلی ترین کار ماست.

یکی از دستگاه های شما باید به عنوان یک DHCP Server عمل کنه و دیگری هم در حالت DHCP Relay قرار بگیره.
    جدا از این، شما باید برای هر مودم یک آی پی منحصر به فرد تعیین کنید که قطعا نباید در رنج DHCP شما باشه. (آی پی ها حتما باید در یک Subnet قرار داشته باشند.)

ما میخوایم آی پی مودم وایمکس شما بشه 192.168.2.1
    آی پی روتر شما بشه 192.168.2.2
    و رنج آی پی های DHCP شما از 192.168.2.100 تا 192.168.200 (صد کاربر) باشه.

برای اینکار در مودم وایمکس خود وارد از قسمت Basic وارد LAN بشید و تنظیمات زیر رو اعمال کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تنظیمات هر دو قسمت رو Apply کنید.
    حالا نوبت به تنظیم روتر میرسه.
    به مودم وایرلس خودتون کانکت کنید و وارد تنظیمات بشید.
    در همون صفحه ای که باز میشه Local IP Address رو به 192.168.2.2 تغییر بدید.
    DHCP Server رو در حالت DHCP Relay قرار بدید و در فیلد پایین آی پی مودم وایمکس خودتون رو قرار بدید، یعنی 192.168.2.1

تنظیمات روتر رو سیو کنید و تمام.
    روتر و مودم وایمکس شما به هم متصل هستند.
    آقا خیلی ممنون. واقعا دست مریضاد!!! خیلی حال کردم ، ما رو از خرید یک دستگاه دیگه نجات دادی!

فقط من چون هنوز وایمکس نگرفتم تمام توضیحات شما رو توی یک فایل Word ذخیره کردم!
    تنها سوالی که واسم میمونه اینه که مودم وایمکس رو از طریق کابل شبکه به یکی از پورت های LAN مودم ADSL ام باید وصل کنم دیگه ، درسته؟

10. 2 کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا خیلی ممنون. واقعا دست مریضاد!!! خیلی حال کردم ، ما رو از خرید یک دستگاه دیگه نجات دادی!

فقط من چون هنوز وایمکس نگرفتم تمام توضیحات شما رو توی یک فایل Word ذخیره کردم!
    تنها سوالی که واسم میمونه اینه که مودم وایمکس رو از طریق کابل شبکه به یکی از پورت های LAN مودم ADSL ام باید وصل کنم دیگه ، درسته؟

بله درسته.
    البته اگر خواستی مودم های وایرلس دار وایمکس هم موجوده.

12. 2 کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بله درسته.
    البته اگر خواستی مودم های وایرلس دار وایمکس هم موجوده.
    بله میدونم موجوده ولی منم مثل خیلی های دیگه راست یا دروغ بخاطر آنتن دهی ضغیف در منطقه ناچار به استفاده از مودم Outdoor هستم!

به هر حال از شما بخاطر راهنمایی حیاتی که فرمودید سپاسگذارم.

14. 2 کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه odbie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به دوستان و عرض خسته نباشی به مدیران

ببخشیدمن یک سوال داشتم

من رفتم ADSL 256 گرفتم ولی نمی دونم چرا سرعتم انقدر نوسان داره یعنی سرعت دانلود من از 17 میاد به 9 میره به 18 همین جوری بازی می کنه اصلاً انگار که شیره امیدوارم متوجه منظورم شده باشید یک جا وای نمیسته سرعتم می خواهم ببینم چه جوری باید این مشکل را حل کنم به خود پشتیبانی زنگ زدم جوابی درست قانعه کننده ای به آدم نمی دن مدل مودمم (((( D-link dsl-2520u

هستش ممنون میشم راهنمایی کنید من را.............

داره خودمونی میشه jobin_vm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام.
    نمی دونم چرا جلوی ip من 0.0.0.0 نوشته دیگه هیچ راهی بجز properties , cmd وجود نداره؟
    ممنون اگه جوابمو بدید.
    یه بار همون 0.0.0.0 تست کن شاید جواب داد اگه نه که ریست کن زینگ بزن به پشتیبامی بگو دوباره کانفیگ کنن برات

17. این کاربر از jobin_vm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jobin_vm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام به دوستان و عرض خسته نباشی به مدیران

ببخشیدمن یک سوال داشتم

من رفتم ADSL 256 گرفتم ولی نمی دونم چرا سرعتم انقدر نوسان داره یعنی سرعت دانلود من از 17 میاد به 9 میره به 18 همین جوری بازی می کنه اصلاً انگار که شیره امیدوارم متوجه منظورم شده باشید یک جا وای نمیسته سرعتم می خواهم ببینم چه جوری باید این مشکل را حل کنم به خود پشتیبانی زنگ زدم جوابی درست قانعه کننده ای به آدم نمی دن مدل مودمم (((( D-link dsl-2520u

هستش ممنون میشم راهنمایی کنید من را.............
    دوست من احتمال اینکه مشکل از مرکز خدمات دهنده باشه هست گاهی با قیمت پایین اینترنت میدن و اون رو شیر میکنن باید به این نکته توجه داشته باشه
    در ضمن ممکنه برای وایرلس مودمت رمز نزاشته باشی و کسی داره او نزدیکی ا ازش استفاده میکنه
    ممکن هم هست که ویندوزت یا ویروس کشت یا در حال به روز شدن باشه و قسمتی از پهنای باند رو اشغال کرده باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •