تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 877 از 940 اولاول ... 377777827867873874875876877878879880881887927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,761 به 8,770 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستي قول داده بودم امروز آپلود كنم آپشن فايل مخصوص براي ترانسفرها رو اين آپشن فايل قابل استفاده براي كساني هست كه توي بازيشون هيچ تغييري ايجاد نشده و درست مثل آپشن فايل پيش فرض خود بازي هست با اين تفاوت كه اسامي Fake همگي اصلاح شده هستند و ترانسفر هاي جديد اعمال شدند البته براي استفاده از اين بايد آخرين آپديت cv0f رو داشته باشد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا دستت درد نكنه

من اين آپشن فايلتو ريختم ولي موقع ورود به بازي ارور مي ده

ميگه ورژن يه چيزي عوض شده و به سيو ديتا ها دسترسي نداري يا يه همچين چيزي

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزيز اين رو بگم كه اصلاح بازي بسيار راحت هست كافيه فايل ها رو در اختيار داشته باشي. من خودم اين كار رو براي كل بازي انجام دادم فايل هاي لباس لوگو و اسامي واقعي رو از سايت هاي مختلف جمع آوري كردم و در مجموعه اي كه اسمش رو گذاشتم پچ Krauser گذاشتم توي همين تاپيك آخرين باري هم كه تكرار شد 3 روز پيش بود كه اين پست زير رو زدم به اين پست مراجعه كني مي توني پچ Krauser رو دانلود كني پست زير كامل هست و بخوني كاملا متوجه ميشي كه باس چيكار كني
    ممنون دوست عزیز من پچ شما رو دانلود کردم امایه سوال :
    پچ رو کجا باید بریزم؟ تو محل نصب بازی؟
    Last edited by farryad; 27-07-2009 at 11:33.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا دستت درد نكنه

من اين آپشن فايلتو ريختم ولي موقع ورود به بازي ارور مي ده

ميگه ورژن يه چيزي عوض شده و به سيو ديتا ها دسترسي نداري يا يه همچين چيزي
    آره ديگه بايد cv0f ماه مارس رو بريزي گفتم كه چون من فايل cv0f آخري رو دارم و هر اديت فايلي كه بسازم متناسب با اون هست. يا باس از خيرش بگذري يا هم cv0f ماه مارس رو دانلود كن از داخل بازي هم مي توني آپديت كني فايل زيپ شده رپيدشير رو هم مي توني دالود كني 5 - 6 صفحه قبل فكر كنم گذاشتم لينكش رو:

لينك cv0f March Update
    کد:
    از حالت زيپ درش بيار توي اين مسير كپي كن C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

فقط اگه SHow Hidden Fiies فعال نيست يادت باشه فولدر Application Data مخفي هست بهترين كار اينه اون مسير رو كه گفتم كپي پيست كني توي آدرس بار ويندوز و اينتر بزني راست مي ره توي فولدري كه cv0f هست حجم اون كمه جديده رو كه دانلود كردي كپي كن روي قبليه بعد برو توي بازيت ميبيني تا ماه فروردين امسال بازيت آپديت ميشه تازه مي توني از اون اديت فايلي كه گذاشتم هم استفاده كني.

طوري طراحي كردم كه وقتي نصب مي كني توي محل نصب بازي اكستراكت ميشه در واقع كيت سرور حاوي كيت ها و لوگو ها رو ميريزه توي اين مسير بعد نصب بايد بري اينجا Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 يا هر جايي كه بازي رو نصب كردي ببيني فولدر كيت سرورهست اونجا يا نه كلا پچ من رو هر جا اكستراكت كردي دستي هم مي توني كپي كني توي ريشه محل نصب بازي يعني مسيري كه بازي رو نصب كردي بعد ميري داخل پوشه كيت سرور و فايل setup رو مي زني و كيت سرور بازدن دكمه install فعال مي كني والسلام در ضمن حتما بايد از كركي كه آپلود كردم استفاده كني يعني 1.20

------------------------------------------------------------------------------------

خداييش توي هيچ تاپيك بازي ديگه اي اينقدر كاربرا خوب راهنمايي نميشن ها حيف چند ماه ديگه به هواي PES 2010 كم كم توي اين تاپيك باس كم پيدا بشيم راستي كسي هست از اين كه صفحه قبل گذاشتم استفاده كرده باشه؟

چند روز پيش داشتم بين img فايل هاي بازي گشت مي زدم كه مثلا ببين فايل هاي گزارش چي هستند بعد ديدم فايل هاي زير فايل هاي img ي هستند كه حاوي گزارش هستند:

rs0e_e فايل گزارش انگليسي (گزارشگر : جان چمپيون)
    rs0e_f فايل گزارش فرانسوي
    rs0e_g فايل گزارش آلماني
    rs0e_i فايل گزارش ايتاليايي
    rs0e_s فايل گزارش اسپانيولي

اگه به انتهاي اسم فايل ها دقت كنيد حرف اول زبان گزارش هست با خودم فكر كردم فايلي براي گزارش ژاپني اگه بخواد باشه پس بايد اسمش باشه : rs0e_j اومدم اين اسم رو توي گوگل سرچ كردم و يك فروم پيدا كردم كه توش اين فايل رو گذاشته بود واسه دانلود و همونطور كه انتظار داشتم گزارش ژاپني رو به بازي اضافه مي كرد اين فايل. البته حجمش 1 گيگ بود و بابام در اومد تا امروز كار دانلودش به اتمام رسيد پارت 1 رو هم مجبور شدم 2 بار دانلود كنم دفعه اول خراب شد دانلود. گفتم واسه علاقمندان به لينك هاي دانلود رو بزارم تا طرفداراي قديمي و وينيگ الون هاي قديمي با شنيدن گزارش ژاپني ياد قديما رو بكنن:

کد:
    بعد اينكه فايل ها رو دانلود كرديد حتما بايد با برنامه 7zip فايل رو اكستراكت كنيد. من با وينرار امتحان كردم نشد. بعد اينكه فايل رو اكستراكت كرديد به مسير نصب بازي بريد بعد وارد پوشه img بشين و به ابتداي فايل rs0e_e يه # اضافه كنيد كه ناشناس بشه (حالا يا يه اسم ديگه بزاريد rename كنيد كلا) و فايل rs0e_j رو كپي كنيد توي پوشه img نيازي هم نيست تغيير نام بديد. ملاحضه مي كنيد كه بازي گزارش ژاپني مي شه. موفق باشيد رفقا

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اما دوستي كه فرمودند فايل هاي پچ krauser مخدوشه بايد بگم كه نخير تست كردم همين الان صحيح و سالم هستند هر 3 پارت.

اون مسير وجود داره اما توي مسير فولدري هست كه هيدن هست شما كافيه اين مسير رو كپي پيست كنيد توي آدرس بار ويندوز اكسپلورر تا مستقيم وارد اون مسير بشه و توي اون پوشه بره
    الان بازي من رو كابيرا گزارشگر ژاپني گزارش مي كنه خيلي توپه
    Last edited by Spaniuly; 27-07-2009 at 11:32.

4. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نگفتی جناب krauser پچ شمارو کجا بریزم؟
    بعدشم کیت سرورهارو نصب کنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نگفتی جناب krauser پچ شمارو کجا بریزم؟
    بعدشم کیت سرورهارو نصب کنم؟
    چرا گفتم دوباره بخون پستم رو. در ضمن منظوروت رو از كيت سرور ها رو نفهميدم كيت سرور رو بايد فعال كني ديگه با زدن دكمه setup يه دونه كيت سرور هم كه بيشتر نيست. در ضمن پچ رو هر جا مي خواي بريز مهم اينه كه يه جا باشن وقتي اكستراكت كني يه پوشه به نام كيت سرور از توش استخراج ميشه همونطور كه توي پست قبل هم عرض كردم بايد توي مسير نصب بازي كپي كني بعد بري داخل پوشه كيت سرور setup بزني تا فعال بشه والسلام
    Last edited by Spaniuly; 27-07-2009 at 13:30.

7. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا گفتم دوباره بخون پستم رو. در ضمن منظوروت رو از كيت سرور ها رو نفهميدم كيت سرور رو بايد فعال كني ديگه با زدن دكمه setup يه دونه كيت سرور هم كه بيشتر نيست. در ضمن پچ رو هر جا مي خواي بريز مهم اينه كه يه جا باشن وقتي اكستراكت كني يه پوشه به نام كيت سرور از توش استخراج ميشه همونطور كه توي پست قبل هم عرض كردم بايد توي مسير نصب بازي كپي كني بعد بري داخل پوشه كيت سرور setup بزني تا فعال بشه والسلام
    من پچ شما رو نصب کردم بعد کرک رو ریختم بعد هم تو کیت سرور گزینه اینیستال رو زدم اما لو گوی تیمها و اسمشون عوض نشد!؟ فقط آرم بوندسلیگا اومد ولی تیماش همون تیمای هلندی بود.
    اشکال از کجاست؟ من اشتباه نصب کردم؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه composer_kuchulu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN MY DEAD DREAMS

پيش فرض

دوستان همچین مسیری رو اصلا پیدا نمی کنم:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

در آدرس بار هم که میریزیم و اینتر می کنم مینویسه can not find. اما اگه منظور همون پوشه کونامی معروف توی داکیومنت هست ،اونجا پوشه ای بنام download ندارم.با ایجاد پوشه ای به این نام و کپی فایل مورد نظر توی اون هم فایده ای نداشت.چکار باید کرد؟
    Last edited by composer_kuchulu; 27-07-2009 at 21:08.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من پچ شما رو نصب کردم بعد کرک رو ریختم بعد هم تو کیت سرور گزینه اینیستال رو زدم اما لو گوی تیمها و اسمشون عوض نشد!؟ فقط آرم بوندسلیگا اومد ولی تیماش همون تیمای هلندی بود.
    اشکال از کجاست؟ من اشتباه نصب کردم؟
    ممنون
    اديت فايل رو ريختي؟ march update رو ميگم

11. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

ببخشید
    زمان دقیق اومدن pes 2010 مشخص نیست؟
    جایی نیست که بشه مشخصات و خصوصیاتش رو دید؟
    قبلا فکر کنم یه تاپیکی بود
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببخشید
    زمان دقیق اومدن pes 2010 مشخص نیست؟
    جایی نیست که بشه مشخصات و خصوصیاتش رو دید؟
    قبلا فکر کنم یه تاپیکی بود
    ممنون
    آره ديگه توي تالار اخبار رمز بازيها هست اينجا كه بازي هاي كامپيوتري هست بازي هايي كه منتشر نشدن توي تالار اخبار و رمز بازي ها قرار مي گيرن

کد:

14. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •