تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 877 از 1135 اولاول ... 377777827867873874875876877878879880881887927977 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,761 به 8,770 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود بر دوستان
    بعد از کلی جستجو تو لوازم یدکی فروش ها یک رله دوبل (تقویت شیشه بالابر پراید)برای بالابر شیشه پیشنهاد کردن بنا به گفته اونها به اکثر ماشینها میخوره اما مشکلی که هست رله خودش 3 سیم داره اما این که خریدم 6 تا سیم داره سیم سفید با نوار قرمز را به + و سیم مشکی را به _ وصل کردم و و 2 تا از سیم زرد رنگ را به سیم صورتی ماشین وصل شد اما شیشه ها بالا پایین نشدند جای سیمها را با اون یکی زرد رنگها عوض کردم اما باز عمل نکرد
    2 تاش به موتور شیشه و 2 تاش به کلید وصل کردم عمل نکرد
    Last edited by as5778; 28-02-2016 at 10:17.

2. 5 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

...................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:49.

4. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

قیمت اچار ترکمتری که قابل اعتماد باشه و مقدار دقیق گشتاور رو نشون بده 500 هزار تومن هست
    خب همین اجرت تعمیر کامله ، از طرفی بستن بعضی قطعات موتورهای امریکایی مثله یاتاقانها قلق خاصی داره پس بهتره بدین براتون موتور رو جمع کنن اینجوری مشکلات احتمالی هم برعهده مکانیکه ، این پیشنهاد بنده بود باز هم بستگی به خودتون داره.

سلام، نتیجه خوب بود و قابل قبول چون این کمک ها کیفیت خوبی دارن و از نمونه های تایوانی و ژاپنی قویترن (کمکهای ژاپنی در اصطلاح مقداری میکوبند) ، البته کمک فنر گازی بهترین کمک برای نوا و بیوک هست که ابی رنگن و جفتی 400 الی 500 هزار تومن بفروش میرسن.
    این رو هم در نظر بگیرین که فنر شمش در هیچ حالتی به نرمی فنر لول نمیشه ، شاید اون نوایی که شما سوار شدین هم سیستم تعلیق عقب رو به فنر لول تبدیل کرده بوده
    ( راستش این چیزیه که خودم هم دارم روش کار میکنم ).

قلق خاص؟؟..فکر نمیکنم.موتورهای جی ام ساده بسته میشن.ساده هم کار میکنن. ساده ام تعمیر میشن

6. 3 کاربر از medizool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

..................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:49.

8. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    بستن کف ها ویاتاقان ها خودش لیسانس میخواد نمیشه از خودمون اختراع کنیم
    سلام
    منظورتون کدوم دوست عزیز هست
    با توجه به تذکرها مکرر در ارتباط با استفاده از گزینه "جواب بصورت نقل قول"متاسفانه شما اصلا توجه نمیکنید.لذا مجبور هستم پستتون رو پاک کنم.

10. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.دوباره برای بار سوم باک رو پایین آوردیم و مجدد درجه باک رو تست کردیم سالم سالم بود.بعد بستن شناور روی باک ، در حالتی که باک روی زمین بود سوئیچ رو باز کردم و باک رو کج و راست کردم و عقربه تکون میخورد.

دیگه به گمونم باید رفت سراغ پشت آمپر.حالا من که موقع منفی دادن به سیمکشی باک تو صندوق عقب جواب مثبت گرفتم (یعنی عقربه میزفت رو Full) حالا بعد باز کردن پشت آمپر باید چه چیزایی رو چک کنم؟
    Last edited by Peyman Skylark; 29-02-2016 at 01:32.

12. 5 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

زمانی که باک روی زمین بود، چه مقدار بنزین داخل باک وجود داشت؟
    اگر مقدار خیلی کمی باشه، نشانگر هم خیلی کمتر نمایش میده و ممکنه تصور کنید درجه اشتباه کار میکنه. مثلا 4 یا 5 لیتر بنزین برای آزمایش ریخته باشید اما درجه روی خالی یا فقط مقدار بسیار کمی بالاتر از خالی قرار میگیره.
    این وضعیت اشتباه نشان دادن بخصوص در زمان حرکت ماشین بیشتر به چشم میاد چون بنزین مدام موج میزنه و درجه بالا و پایین میره.

در مورد درجه نشانگر داشبرد، وقتی کل صفحه کیلومتر را باز کردید، باید قسمت طلق شفاف جلوی صفحه کیلومتر را هم باز کنید تا امکان درآوردن سیستم عقربه نشانگر وجود داشته باشه.

اگر به پشت درجه نگاه کنید، مابین دوتا از پایه ها، یک قطعه مستطیل سفید رنگ میبینید که به دوتا پایه ها وصل شده. این قطعه اصطلاحا فیوز کاشی نامیده میشه که در اصل یک مقاومت هست و نوسانات کم و زیاد شدن شدت جریان از سمت رئوستا را خنثی کرده و باعث حرکت نرم و آرام و دقیق درجه نشانگر میشه.

خراب شدن این قطعه باعث بهم خوردن تنظیم و دقت کار نشانگر بنزین میشه. اگر خراب باشه احتمال پیدا کردن نمونه سالم و نو خیلی کمه و باید دنبال دست دوم سالم باشید، اما قبل از هر چیز باید مطمئن بشیم که واقعا سالم هست یا نه؟

برای امتحان یکی از مقاومتهای دیگه پشت صفحه کیلومتر را باز کنید و بجای این یکی ببندید و آزمایش کنید.
    اگر نتیجه مثبت بود پس خرابه و باید تعویض کنید که البته بجز تعویض کردن، راه دیگه ای هم برای راه انداختن و استفاده مجدد از اون وجود داره که در بعد از نتیجه آزمایش شما، توضیح میدم.

توصیه اکید میکنم به هیچ وجه عقربه را با دست حرکت ندید و بگذارید به همان وضعیتی که هست باقی بماند.

Last edited by camaro lt; 29-02-2016 at 09:01.

14. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

واقعا ممنونم بابت راهنمایی که میکنی Camaro lt عزیز.شرمندمون میکنی بخدا.
    والله همین 4_5 لیتر بنزین تو باک بود.باید باز کنم پشت آمپر رو تا مطمئن بشم.

16. این کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بعله.کاملا درست میفرمایید
    لوازم رو دارم الان فقط هزینه تراشکار رو باید بدم

18. این کاربر از medizool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دیگه اینها به توانایی و دقت و وقت و امکانات شما داره که تا چه حدی بتونید بی نقص تر و بهتر موتور رو جمع کنید.من به شخصه اگر امکاناتم بیشتر و بهتر بود کار موتورم بهتر انجام میشد ولی الان هم از کار خیلی راضیم.هزینه کار من یک چهارم مکانیک شد و حدود یک میلیون در اون زمان هزینه شد.

شما هم در صورت فراهم بودن امکانات(مالی و تجهیزاتی) و کمی تجربیات فنی و ...میتونید اینکار رو انجام بدید.

اما پیشنهاد میکنم قبل از باز کردن یک سری تست دقیقتر از موتور انجام بدید و مثلا تست کمپرس موتور-تست نشت اب از موتور -نشت روغن از موتور و .... رو انجام بدبد تا زمان تعمیر بدونید تمرکز در کجاها بیشتر لازمه.

صدایی که فرمودید ممکنه از جاهای دیگری باشه که اصلا گاهی به فکر هم نمیرسه.ممکنه از یاتاقانها و بخش زیری موتور نباشه!مثلا از تاپید ها و اسبکها و یا جایی در سرسیلندر!

در مورد تنطیمات کپه های ثابت و متحرک و ... اینها همه در تراشکاری (البته جای خوب) به خوبی انجام میشه و در صورتی که همه چیز درست از اب دربیاد با حرف شما در مورد ساده بودن ساختار موتور نوا موافقم.
    اما نکاتی که در مورد ماشینهای قدیمیتر کار رو مشکل و تا حدی پیچیده میکنه مواردی هستند که همه تا حدی باهاشون برخورد داشتیم.

احتمال خرید اجناس بی کیفیت(در صورت عدم مشورت با تعمیرکاران و ...)
    پیدا کردن تراشکاری خوب و منصف(هم کار با کیفیت انجام بدن هم هزینه استاندارد بگیرن)
    و... که ممکنه در حین کار بهش بر بخورین.
    به چه چیزهایی باید بیشتر توجه کنم؟دلیل فیلر نشدن ماشین چیه؟.مارک خوب برای لوازم چیه؟
    من همیشه از بهمن شورلت خرید میکنم.
    یه دست تایپید.یه دست یاتاقان.دست واشر.کاسه نمدها.پولکی ها
    یه دست پیستون و شاتون و میلنگ استاندارد و میل سوپاپ کامارویی .پیستون نو بقیه درحد خریدم
    یه موتور جمع کنم حرفه ای

20. 3 کاربر از medizool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •