تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 877 از 1126 اولاول ... 377777827867873874875876877878879880881887927977 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,761 به 8,770 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

دوستان میخواستم نظرتون رو جویا شم:

طبق بخشنامه ی تابستان دروس عمومی جز گروه معارف رو میشه ورداشت : خب؟

+

درس های ترم 6 + 7 + 8 + 9 رو هم میشه ورداشت: بگو خب؟

تو چارت 9ترمه رشته ی من ( حسابداری ) ، ترم 7 تو لیستش نوشته : یکی از دروس عمومی معارف

یعنی من میتونم یکی از دروس گروه معارف رو وردارم؟

اینم سندش:

من فکر میکنم که ما دچار اشتباه شدیم ... اینکه فکر میکنیم که اندیشه و تمدن و غیره همون معارف هستند ... در صورتی که این ها هم عمومی هستند و میشه برداشت ... عمومی اند ولی از نوع درسهای معارفی ... ولی عمومی هایی مثل فارسی عمومی - زبان خارجی - تربیت بدنی 1 و 2 - جمعیت تنظیم خانواده همون عمومی خالی هستند
    درست میگم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من فکر میکنم که ما دچار اشتباه شدیم ... اینکه فکر میکنیم که اندیشه و تمدن و غیره همون معارف هستند ... در صورتی که این ها هم عمومی هستند و میشه برداشت ... عمومی اند ولی از نوع درسهای معارفی ... ولی عمومی هایی مثل فارسی عمومی - زبان خارجی - تربیت بدنی 1 و 2 - جمعیت تنظیم خانواده همون عمومی خالی هستند
    درست میگم ؟
    نه nits جان ...
    ما 2 گروه عمومی داریم :

گروه اول : عمومی های معارف که شامل این درس ها میشه : اندیشه 1 و 2 - آیین زندگی - اخلاق اسلامی - فلسفه اخلاق - آشنایی با قانون اساسی - انقلاب اسلامی - اندیشه سیاسی امام - فرهنگ و تمدن - تفسیر موضوعی قرآن - تفسیر موضوعی نهج البلاغه

گروه دوم : عمومی خالی یعنی عمومی هستند و پسوند معارف ندارند که شامل : تربیت بدنی - فارسی - جمعیت و تنظیم - زبان خارجه میشن.
    Last edited by Eblis 2011; 20-06-2013 at 22:39.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

نه nits جان ...
    ما 2 گروه عمومی داریم :

گروه اول : عمومی های معارف که شامل این درس ها میشه : اندیشه 1 و 2 - آیین زندگی - اخلاق اسلامی - فلسفه اخلاق - آشنایی با قانون اساسی - انقلاب اسلامی - اندیشه سیاسی امام - فرهنگ و تمدن - تفسیر موضوعی قرآن - تفسیر موضوعی نهج البلاغه

گروه دوم : عمومی خالی یعنی عمومی هستند و پسوند معارف ندارند که شامل : تربیت بدنی - فارسی - جمعیت و تنظیم - زبان خارجه میشن.
    الان توضیحاتت چه فرقی با مال من داشت ؟ منظورت از نه یعنی اینکه نمیشه برداشت ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

الان توضیحاتت چه فرقی با مال من داشت ؟ منظورت از نه یعنی اینکه نمیشه برداشت ؟
    الان قاطی کرده فک کنم من طبق بخشنامه ی پیام نور میگم نمیشه ولی عقلم میگه همیشه این درس ها تو لیست تابستان هستند ./

من فکر میکنم که ما دچار اشتباه شدیم ... اینکه فکر میکنیم که اندیشه و تمدن و غیره همون معارف هستند ... در صورتی که این ها هم عمومی هستند و میشه برداشت .
    خب من این قسمت رو گفتم نه شما میگی میشه ورداشت

چه شیر تو شیری شده ....

5. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

بخش نامه رو یه بار دیگه نگاه کردم ... نوشته درس عمومی به غیر از گروه معارف اسلامی ... پس نمیشه برداشت ... اگه باشه که خوبه
    2 تا اصلی میشه 6 تا ... اون 2 واحد هم یه درس معارف برداریم دیگه
    خب اینا عقلشون نمیرسه که ما از اون 5 درس عمومی خالی 3 تاش رو همون ترم 1 - 2 پاس میکنیم و اصل کاری اون عمومی - معارف هستن ؟؟؟

7. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

بخش نامه رو یه بار دیگه نگاه کردم ... نوشته درس عمومی به غیر از گروه معارف اسلامی ... پس نمیشه برداشت ... اگه باشه که خوبه
    2 تا اصلی میشه 6 تا ... اون 2 واحد هم یه درس معارف برداریم دیگه
    خب اینا عقلشون نمیرسه که ما از اون 5 درس عمومی خالی 3 تاش رو همون ترم 1 - 2 پاس میکنیم و اصل کاری اون عمومی - معارف هستن ؟؟؟

من حاضرم شرط بزنم که تو لیست انتخاب واحد دروس عمومی معارف هم هستند ... اینا همه یه تلس
    یه تابستون اومدیم واحد برداریم ببین چه داستان هایی در آوردنا

جالبش اینجاس : ثبت نام ترم تابستان از 29 تیر شروع میشه تا 8 مرداد طول میکشه بعدش 2 شهریور امتحانا شروع میشه ... این بازه ی زمانی از یک ماه هم کمتره ، انوقت اجازه میدن 8 واحد ورداری

خب آدم عاقل کی میتونه این همه درس رو تو این مدت کوتاه بخونه و با نمره قابل قبول پاس کنه ؟
    Last edited by Eblis 2011; 20-06-2013 at 22:58.

9. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

امروز رفتم از مسئول آموزش دانشگاه پرسیدم ! گفت به احتمال 90% همون 6 واحدو میدن

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستانی کسی اینجا پیام نور پیش دانشگاهی ثبت نام کرده علوم انسانی ؟
    ما ثبت نام کردیم گفتن سه نمرده مستمر شما دارید و یک جزوه بنی هاشمی تمام دروس گفت تهیه کنیم
    به نظر همین جزوه کافی ؟ این عربی واقعا پیچیده......

کارشناسی مدیریت دولتی زدم...

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

1 گسترش آموزش الکترونیکی دانشگاه پیام نور از ترم آینده

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : دکتر سعید حسامی گفت: کارهای بزرگی طی ۳ الی ۴ سال گذشته در دانشگاه پیام نور انجام شده است که یکی از مباحث مهم آن آموزش الکترونیکی است.
    وی ادامه داد: از سه سال گذشته زیرساخت های آموزش الکترونکی در دانشگاه پیام نور آغاز شد و امیدواریم بتوانیم در کل واحدهای این دانشگاه در تمام کشور این زیرساخت ها را ایجاد کنیم.
    قائم مقام رئیس دانشگاه پیام نور اعلام کرد: درحال حاضر ۱۰ هزار نفر از دانشجویان دانشگاه تحت آموزش الکترونیکی قرار دارند که ترم آینده تعداد دانشجویان به ۳۰۰ هزار نفر خواهد رسید.
    وی افزود: دانشگاه پیام نور بالغ بر یک میلیون دانشجو، ۴۰ تا ۵۰ هزار عضو هیات علمی مدعو، بالای چهار هزار عضوهیات علمی رسمی و بیش از ۵۰۰ مرکز و واحد دانشگاهی در سراسر کشور دارد.
    وی ادامه داد: از دیگر فرایندهایی که در دانشگاه پیام نور مکانیزه شده است سیستم تدوین کتاب است که با مکانیزه شدن آن متقاضیان می توانند درخواست خود را از سراسر کشور از طریق فراخوان شورای تدوین ارسال کنند همچنین فرایند اداری مالی دانشگاه هم از دیگر فرایندهایی است که مکانیزه شده است.

13. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

واسه من در اطلاعات جامع دانشجو یک ترم دیگه باز شده ... شرح ترم : ترم تابستان ... حالا تا 29 تیر باید بمونیم ... بعد از اینکه نمراتم کامل اومد میرم دانشگاه تا مطمئن بشم ترم تابستون میدن بهمون یا نه

15. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •