درود.
این هم اموزش برای ذخیره اپدیت ها و همینطور اپدیت کردن کسپرسکی به صورت افلاین از اپدیت ها.
لینک دانلود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
درود.
این هم اموزش برای ذخیره اپدیت ها و همینطور اپدیت کردن کسپرسکی به صورت افلاین از اپدیت ها.
لینک دانلود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
سلام.
این یعنی چی ؟؟
یعنی ویروسی شده ؟؟ یا ویروس رو پاک کرده ؟؟
ممنون
درود.
دوست عزیز.
نوع رفتارش را نوشته روت شل هست.
نه شما ویروسی نشدید.
یادمه منم قبلا که کسپر داشتم با برنامه تبدیل فیلم وقتی فیلمی را به یک نوع دیگه تبدیل میکردم
این هشدار میامد.
وحتی وقتی هم که kmplayerمیخواستم نصب کنم این هشدار میومد.
موفق باشید.
داشتم فلش سی اس 4 نصب می کردم. بخاطر همینه که این اومد ؟؟ چرا با رنگ قرمز اومد ؟؟ اگر ویروس نیست چرا قرمز رنگ هست ؟؟
سلام.
پویا جان.
وقتی رفتاری مشکوک و خطرناک و خرابکارانه باشد و کسپر شناسایی کند با رنگ قرمز هشدار میدهد.
شما وقتی جت ادیو دارید و میخواهید اجراش کنید کسپر هشدار زرد رنگ مبنی بر رفتار برنامه مانند کیلاگر هستش.
با اینکه جت ادیو یک برنامه سالم و برای پخش اهنگ و فیلم هستش.
پس بستگی به نوع خرابکاری و رفتارشناسی توسط کسپر نوع هشدار تشخیص داده میشود.
موفق باشید.
سلام
نمی دونم که اینجه این مطلب اعلام شده یا نه ولی سایت سافت گذر سرور آپدیت رایگان برای کاربران Eset nod 32 و kaspersky رو در اختیار کاربران این دو محصول قرار داده که بتونن بدون محدودیت و تحریم و با سرعت بیشتری بتونن آپدیت کنن.اینم آدرس مربوط به kasper:
اگر تکراری بود باز هم معضرت می خوام .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من رفتم تو یه سایتی بعدش ظاهرا سایت ویروس داشت.بعدش کسپر این پیغام رو داد.(البته دوبار بعدش برای عکس گرفتن هم رفتم توشبازهم همین پیغام روداد.و مانع از ورود به سایت شد.
البته اون پیغام سمت راست بعد از چند لحظه سبز شد و کلمه ی denied یا هم چین چیزی بهش اضافه شد.ویروسش چیه؟یعنی دیگه کامپیوترم ویروسی نشده؟
![]()
سلام.
اگر منظورت disinfectedهست باید بگم بله ویروس را نابود کرده.
ولی برای اطمینان از این که سیستم شما الوده نشده باشه.
یکبار کل سیستم را اسکن کنید.
موفق باشید.
پیغامش این بود:
![]()
دوست عزیز.
دوباره به سایت کانکت شدید تا این هشدا را ببینید و ازش عکس بگیرید: دی
نه این نوشته خواسته ویروس وارد سیستم بشه ولی کسپر جلوی ان را گرفته...
در ضمن از من میشنوی به این سایتا سر نزن...
چون هکرا میدونن جوونا چی میخوان اسم سایت مخرب را همان....
میگذارند تا کاربر نااگاه وارد سایت و انتی ویروس تقلبی یا ویروس روی سیستمش بشینه.
اینا که شانس اوردی کسپر شناخت ولی
یکی از دوستان پست داده بود که من وارد یک سایت شدم و بنا کرد سیستم را اسکن کنه
ون بعد یک برنامه پیشنهاد داد و من نصب کردم غافل از اینکه انتی ویروس تقلبی هست.
حتی با اخرین اپدیتا شناسایی نشد و حتی ویندوز را عوض کرد ولی میگفت موقع نصب ارو اینکه هارد را نشناخته میده...
ولی میل خودته...
فقط مواظب باش...
موفق باشی عزیز.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)