تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 877 از 1045 اولاول ... 377777827867873874875876877878879880881887927977 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,761 به 8,770 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام

دوستان ما تو اداره از افیس 2003 استفاده می کنیم و به علت اینکه تا به امروز باهاش کار کرده بودیم به زیر و بمش به صورت کامل اشنا بودیم و بعضی ابزار هایی که می خواستیم رو نرم ابزار بالا و پایین ورد اورده بودیم و راحت کار می کردیم باهاش . اما امروز یکی از روسا گفت که اقا بیاید 2007 نصب کنیم و بعد این با این ورژن کار کنیم و ما هم گفتیم باشه !! اما حالا بعضی از مواردی رو که تو 2003 باهاش کار می کردیم و تو این نمی تونیم بیاریم !!

از جمله این موارد یکی این بود که ما اسم و عنوان رئیس شرکت و معاون شرکت و جانشین شرکت رو تو یه تب به اسم نرمال سیو کرده بودیم و از پیش اماده بود و وقتی ما نامه ای می نوشتیم و در اخر که نیاز به وارد کردن اسم و عنوان طرف بود با کلیک روی تب نرمال یه کادر باز میشد و روی اسم طرف کلیک می کردیم و اسم و عنوانش میومد زیر نامه بدون اینکه نیاز به تایپ این موارد باشه ‍!

ا مثلا وقتی متنی رو اسکن کرده بودیم و می کشیدیم می نداختیم تو ورد برای اینکه رنگش هم رنگ زمینه سفید بشه یه ابزاری بود مثل خورشید و ماه که با کم و زیاد کردن اونا اون عکس رو به میزان دلخواه پور نور یا کم نور می کردیم که الان تو 2007 معلوم نیست کجاست .

یه قابلیت دیگه تو 2003 داشتیم این بود که وقتی یه عکس اسکنی رو مینداختیم تو ورد و برای اینکه یه قسمت از اون عکس دیده نشه اون زیر تو نوار ابزار یه موردی بود با کلیک روی اون میشد اون قسمت عکس رو هاید کرد و هم رنگ زمینه کرد به طوری که معلوم نشه اونجا چیزی بوده .

میدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم . حالا از دوستان عزیزم ممنون میشم اگر بگند که چطوری این قابلیت ها رو در 2007 قعال کنم

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

نیم فاصله چه جوری میشه زد؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نه بابا چه زحمتي :دي
    نرم افزار acrobot Reader رو واسه چه كاري ميخواين ؟
    اگه واسه ويرايش PDF ميخواين كه ميتونيد از نرم افزار هاي كم حجم مشابه استفاده كنيد
    يعني اين PDFill PDF Editor

اگه فقط واسه خوندن PDF مخواين
    نرم افزار adobe pdf Reader كارتون رو راه ميندازه كه حجمش حدود 20-25 مگ بيشتر نيست

-------------

ورد اكسل نسخه 2010 به تنهايي هر كدوم 290-300 مگابايته

بازم ميخواين با دايال آپ دانلود كنيد ؟

اين سرويس dial up هنوز پا برجاست ؟
    الان رو سیستم آکروبات ریدر 5 دارم بعضی از فایل های پی دی اف رو باز نمی کنه فکر کردم چون قدیمی هست باز نمی کنه برای همین می خواستم آخرین ورژن رو بگیرم
    همین نرم افزار adobe pdf Reader که شما گفتین رو می گردم پیداش می کنم
    ورد و اکسل رو هم فکر می کردم جداگانه اش حجمش زیاد نیست اما مثل اینکه اونقدر نیست که بشه با دایل آپ دانلود کرد باید برم سی دی بگیرم
    برای ای دی اس ال مخابرات ثبت نام کردم گذاشتن تو رزرو میگن فعلا پورت خالی نداریم

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

نیم فاصله چه جوری میشه زد؟؟؟
    سلام. دوست گلم یه سرچ میزدین زودتر جواب میگرفتین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

با سلام

دوستان ما تو اداره از افیس 2003 استفاده می کنیم و به علت اینکه تا به امروز باهاش کار کرده بودیم به زیر و بمش به صورت کامل اشنا بودیم و بعضی ابزار هایی که می خواستیم رو نرم ابزار بالا و پایین ورد اورده بودیم و راحت کار می کردیم باهاش . اما امروز یکی از روسا گفت که اقا بیاید 2007 نصب کنیم و بعد این با این ورژن کار کنیم و ما هم گفتیم باشه !! اما حالا بعضی از مواردی رو که تو 2003 باهاش کار می کردیم و تو این نمی تونیم بیاریم !!

از جمله این موارد یکی این بود که ما اسم و عنوان رئیس شرکت و معاون شرکت و جانشین شرکت رو تو یه تب به اسم نرمال سیو کرده بودیم و از پیش اماده بود و وقتی ما نامه ای می نوشتیم و در اخر که نیاز به وارد کردن اسم و عنوان طرف بود با کلیک روی تب نرمال یه کادر باز میشد و روی اسم طرف کلیک می کردیم و اسم و عنوانش میومد زیر نامه بدون اینکه نیاز به تایپ این موارد باشه ‍!

ا مثلا وقتی متنی رو اسکن کرده بودیم و می کشیدیم می نداختیم تو ورد برای اینکه رنگش هم رنگ زمینه سفید بشه یه ابزاری بود مثل خورشید و ماه که با کم و زیاد کردن اونا اون عکس رو به میزان دلخواه پور نور یا کم نور می کردیم که الان تو 2007 معلوم نیست کجاست .

یه قابلیت دیگه تو 2003 داشتیم این بود که وقتی یه عکس اسکنی رو مینداختیم تو ورد و برای اینکه یه قسمت از اون عکس دیده نشه اون زیر تو نوار ابزار یه موردی بود با کلیک روی اون میشد اون قسمت عکس رو هاید کرد و هم رنگ زمینه کرد به طوری که معلوم نشه اونجا چیزی بوده .

میدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم . حالا از دوستان عزیزم ممنون میشم اگر بگند که چطوری این قابلیت ها رو در 2007 قعال کنم

سلام. به افیس جدید خوش امدید.مطمئن باشین کار با این افیس بسیار راحتتره فقط ایتدا باید کمی باهاش کار کنین.مخصوصا اینکه با ورژن قبلیش کاملا اشنایین.شما هر گاه روی عکسی یا جدولی یا کلا هر ابجکتی کلیک کنین در قسمت بالا یه تب مختص به ان ابجکت ظاهر میشه.در واقع شما در ابتدا یه سری تبهای عمومی دارین که همیشه دیده میشن یه سری تب ها هم مختص به ابجکتها هستند. به عنوان مثال وقتی روی عکسی کلیک میکنین تب FORMAT ظاهر میشه کا ابزارهای مورد نیاز را در اختیارتون قرار میده.

7. 2 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

سلام. دوست گلم یه سرچ میزدین زودتر جواب میگرفتین:

کد:
    تو محیط ویندوز چه جوری میشه استفاده کرد؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض راست چین و چپ چین کردن خط پاورقی

سلام
    در پایان نامه من هم رفرنس انگلیسی دارم و هم رفرنس فارسی منتها در صفحات جدا می خواهم صفحه ای که رفرنس فارسی داره خط بالای رفرنس از سمت راست شروع بشه و صفحه ای که رفرنش انگلیسی داره خط رفرنس ها از سمت چپ شروع بشه (من نحوه راست چین و چپ چین کردن خط جداکننده را بلدم ) اما تنظیماتی که انجام میدهم این امکان را میسر نمیکنه روی صفحه ی خاصی اعمال بشه برای کل صفحات اعمال می شود، حالا چکار کنم این تنظیمی که می خواهم بتونم اعمال کنم؟
    من حتی section بند ی هم کردم اما این حالتی که می خواستم درست نشد

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

تو محیط ویندوز چه جوری میشه استفاده کرد؟؟؟
    نیم فاصله برای زیباتر نوشتن بسیار اهمیت دارد...
    مثال: از نظر زیبایی و نگارشی کدام را می پسندید و کدام صحیح است؟؟ (به فاصله‎ی بین می و خورند توجه نمایید.)
    •میخورند
    •می خورند
    •می‎خورند

•ایجاد نیم فاصله در محیط microsoft word :

در Word با ترکیب Ctrl و - این کار انجام می‎شود ولی اگر این کلید میانبر کار نکرد یا دوست داشتید کلید میانبر دلخواه دیگر تعریف کنید:
    در برنامه Word، به منوی Insert رفته و گزینه Symbol را انتخاب نمایید. در پایین پنچره باز شده قسمتی به نام Character Code وجود دارد که برای جستجوی کاراکترها از طریق کد آنها می‌باشد. برای پیدا کردن نیم‌فاصله از بین‌همه کد کافی‌است که در این قسمت 200c را وارد کنید. حال بر روی دکمه Shortcut Key کلیک کنید. در پنجره جدیدی که باز می‌شود در قسمت Press new shortcut key کلیدهای Ctrl و بعد Space را همزمان بزنید(یا ترکیب دیگری از کلید‌ها). حال برای اتمام کار و تایید دکمه Assign را بزنید. از این به بعد شما برای نگارش نیم‌فاصله در متون فارسی بطور صحیح کافیست کلیدهای Ctrl + Spce را بزنید.

•ایجاد نیم فاصله در هرجایی (Word, IE, Firefox و...) :

برای این منظور می‌توانید از هر یک از کلیدهای ترکیبی زیر استفاده کنید:
    Ctrl+Shift+2
    Ctrl+Shift+3
    Ctrl+Shift+4
    البته کارایی این 3 در بعضی موارد مانند مسنجر متفاوت است, خودتان آزمایش کنید...
    کد:

11. 3 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

من که دقیقا نفهمیدم چی شد
    ولی شما میتونی فایل رو به pdf تبدیل کنی
    بعد با نرم افزار adobe acrobot reader pro
    اونو ویرایش کنی و پاورقی هایی که سر جاشون نیستند حذف و یه جای دیگه درج کنی

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    در پایان نامه من هم رفرنس انگلیسی دارم و هم رفرنس فارسی منتها در صفحات جدا می خواهم صفحه ای که رفرنس فارسی داره خط بالای رفرنس از سمت راست شروع بشه و صفحه ای که رفرنش انگلیسی داره خط رفرنس ها از سمت چپ شروع بشه (من نحوه راست چین و چپ چین کردن خط جداکننده را بلدم ) اما تنظیماتی که انجام میدهم این امکان را میسر نمیکنه روی صفحه ی خاصی اعمال بشه برای کل صفحات اعمال می شود، حالا چکار کنم این تنظیمی که می خواهم بتونم اعمال کنم؟
    من حتی section بند ی هم کردم اما این حالتی که می خواستم درست نشد
    این سوال منم هست ! یکی پاسخ بده ممنون میشیم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •