تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 877 از 2365 اولاول ... 37777782786787387487587687787887988088188792797713771877 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,761 به 8,770 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

مخلص محمد خان گل هم هستم.
    قربان،مگه قراره چنتا خروجی ساب داشته باشه؟پخشها یا 3 جفت خروجی PRE دارن یا 2 جفت.البته تک جفت هم هست که دیگه .....
    حالا دستگاه شما احتمالا دو جفت خروجی داره کلا.یکیش رو به ساب داده جفت دیگر هم برای co استفاده کرده دیگه.
    در مورد باکس شما دقیق همون رو بساز یعنی 32 لیتر 32 بود دیگه؟کوبشت تضمین شده هست.طرف JBL و... نرو که
    در مورد خازن. محمد وقتی شما ولتاژ سر آملیفایرت بیاد مثلا روی 12.6 ولت،به نظرت خازن چه کاری میتونه انجام بده؟جز اینکه همون 12.6 رو فقط تثبیت شده میده به آمپ؟خازن تولید کننده ولتاژ نیست گلم فقط کارش یکسان کننده هست. وقتی شما کوبش قوی داشته باشی خازن اون پیکها و افت لحظه ای رو میاد جبران میکنه تازه اگر برق روی حول و حوش 13.7-14 باشه.کمتر بشه بیاد روی 12.6 دیگه اون قدرت مورد ادعای آمپ رو نداری.
    پس بعد از BIG 3 باطری فراموش نشه. دینام هم که پراید رو نمیشه کاریش کرد وگرنه میگفتم 150 آمپر بندازی
    سلام . من کوچیکتم
    دیروز رفتم ام دی اف رو گرفتم. مجبور شدم یه ورق 60 *320 بگیرم بعد بدم برش بزنه . کلا شد 25.000 ولی هنوز نبردم نصبش کنه .دقیقا همون سایزی که گفتی برش زد با mdf 16
    میخواستم صبر کنم بعدا باطری بگیرم . برای big3 هم باید برم پیش نصاب اونجا مزاحمت بشم بهت زنگ بزنم که بش توضیح بدی چون بعید بدم تا حالا این کار رو کرده باشن. چون بهش گفتم گفت . اینا همه چرته که باید کابل ها ضخیم بشن و ...
    مرسی فعلا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بچه ها من یه دونه پخش کنوود مدل 7016 دارم با 2جفت خربزه ای کنوود مدل718 با یه امپ booster 1250.4ch ویه امپ premier1150.4ch ویه خازن 2.2فاراد و یه ساب کنوود مدل 3010 1000w که تو یه باکس دست ساز ذوزنقه ای تو صندوق جا دادم باسه ترکوندن بیشتر به نظر شما اساتید گران باید چی کار کنم

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

بچه ها من یه دونه پخش کنوود مدل 7016 دارم با 2جفت خربزه ای کنوود مدل718 با یه امپ booster 1250.4ch ویه امپ premier1150.4ch ویه خازن 2.2فاراد و یه ساب کنوود مدل 3010 1000w که تو یه باکس دست ساز ذوزنقه ای تو صندوق جا دادم باسه ترکوندن بیشتر به نظر شما اساتید گران باید چی کار کنم
    با اجازه اساتید
    شما باید یه ساب قوی بگیری
    بودجه شما چقده؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام خدمت اساتید عزیز من شدیدا نیاز به راهنمایی دارم
    من یک 6050 پایونر با جفت 718ex و یک آمپ کنوود 845 دارم حالا از باند و امپلی ناراضی هستم (بیشتر باند)
    این گزینه هارو انتخا کردم bond:dls 1073 / jbl 595 و برای امپلی فقط dls ca23
    حالا به نظر دوستان اگه بخوام فقط باند عوض کنم امپلی خودم خوبه یا عوض کنم شما کدوم پیشنهاد میکنید
    ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    1073 گزینه خوبی هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    1073 گزینه خوبی هست.
    ممنون برای امپلی چکار کنم همین کنوود845 خودم باشه یا dls ca23 بگیرم (البته اگه نوع بهتر میشناسین معرفی کنید)
    اگه قبمت باندdls 1073 و آمپ dls ca23 دارید لطف کنید بگید آخه توی این هفته میخوام بخرم
    خواهشا راهنمایی کنید سرم کلاه نره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

باتشکر فراوان از محمد عزیز وحمید خان
    من تقریباً مشکلم حل شد . امروز یک جند ساعتی وقت گذاشتم . واقعا از شما تشکرمیکنم .
    بعد از این همه کش و قوس یک تجربه پیدا کردم میخوام به دوستایی بگم که احیاناً مشکل من و پیدا کردند (البته کارشناسی نیست )
    اول اینکه بعضی از این نصاب های گٌلمون همه چیز رو حفظ میکنند و توجه نمیکنند که صدا در چه وضعیتی داره ناله میکنه ... مثلا آمپ رو یا تنظیمات پخش رو . در صورتی که این پخش های جدید پایونیر به نظرم خیلی حساس و دستور پذیره وکوچکترین تغییر خیلی محسوسه و باید خوب گوش داد وتنظیم زد .دوم اینکه این پخش ها خروجی قوی دارن فکر کنم خروجی 4v داره و حتما آمپ باید درست تنظیم بشه نه از قبل حفظ شده . باور کنید این آمپلی باید خیلی خوب تنظیم بشه تا صدا تفکیک شده و منظم به گوش برسه ودر آخر هر وقت با یک 5450 برخورد کردید با احتیاط برید سراغش چون حوصله میخواد ... من امروز بعد از 3 ساعت تونستم ساب رو نرم کنم ولی بعدش دیگه نمیخواستم از ماشین پیاده بشم ...از اساتید معذرت میخوام اینها نظرات شخصی من بود.
    امیدوارم بتونم زحمات شما عزیزان رو جبران کنم ....

8. این کاربر از alireza9060 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام
    من یه 405 دارم که می خوام ضبط اونو تعویض کنم . چون با cd و dvd سرو کار زیادی ندارم با دیدن این مدل ضبط که لینکش رو پایین گداشتم وسوسه شدم که یکی از اونا رو بخرم .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی اصلا ازش اطلاعات دقیقی ندارم . کسی می تونه راهنمایی کنه و بهم بگه که آیا این مدل اصلا به درد 405 می خوره یانه ؟ کیفیتش خوبه یا نه ؟ تو این رنج مدل بهتری سراغ دارین ؟ اصلا از این مدل ضبط ها بخرم یا dvd و ...؟قیمت ضبط چنده ؟
    ممنون می شم کمکم کنین

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . من کوچیکتم
    دیروز رفتم ام دی اف رو گرفتم. مجبور شدم یه ورق 60 *320 بگیرم بعد بدم برش بزنه . کلا شد 25.000 ولی هنوز نبردم نصبش کنه .دقیقا همون سایزی که گفتی برش زد با mdf 16
    میخواستم صبر کنم بعدا باطری بگیرم . برای big3 هم باید برم پیش نصاب اونجا مزاحمت بشم بهت زنگ بزنم که بش توضیح بدی چون بعید بدم تا حالا این کار رو کرده باشن. چون بهش گفتم گفت . اینا همه چرته که باید کابل ها ضخیم بشن و ...
    مرسی فعلا
    سلام
    محمد جان براي BIG3بايد بري باطري سازي نه نصابها.همون سه تا مورد رو به باطريساز بگي برات آبگريد ميكنه. احتمال داره نظرات فوق كارشناسانه هم بدن بهت ولي شما توجه نكن.فقط براي كابل دينام به باطري اگه ميتوني از اين پوششهاي نسوز(تهران تو خ لاله زار هست) بكش روي كابلت تا ضريب امنيتش بالاتر بره.
    25 تومن براي MDF فكر كنم خيلي خوب شد قيمتش. دستمزد چقدر ميگيرن؟
    دوست من براي داشت SPL بالا خيلي بايد هرينه كني.
    اول بايد برق قوي داشته باشي كه مستلزم دينام پرقدرت و باطري قوي همراه باطري اضافه هستش.
    دوم كابلهاي با گيج پائين. مثلا 0 يا دو صفر گيج
    سوم آمپليفاير با توان توليدي 1500 وات واقعي به بالا
    چهارم ساب ووفر قدرتمند با قابلت تحمل توانهاي بالاي 1000 وات RMS و سايز 15اينچ
    پنجم طراحي و ساخت باكس پورت با حجم بالاي 130 ليتر.
    حد اقل هزينه 6-7 ميليون تومن.
    سلام خدمت اساتید عزیز من شدیدا نیاز به راهنمایی دارم
    من یک 6050 پایونر با جفت 718ex و یک آمپ کنوود 845 دارم حالا از باند و امپلی ناراضی هستم (بیشتر باند)
    این گزینه هارو انتخا کردم bond:dls 1073 / jbl 595 و برای امپلی فقط dls ca23
    حالا به نظر دوستان اگه بخوام فقط باند عوض کنم امپلی خودم خوبه یا عوض کنم شما کدوم پیشنهاد میکنید
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    اسپيكر 718 اصلا كيفيت خوبي نداره براي موزيك گوش كردن.حتما ميخواهيد 9*6 استفاده نمائيد؟من پيشنهاد ميكنم كامپوننت بگيريد به همراه ساب ووفر.يه جفت كامپوننت براي استيج جلو و عقب رو هم ساب ووفر نصب نمائيد.
    با سلام
    من یه 405 دارم که می خوام ضبط اونو تعویض کنم . چون با cd و dvd سرو کار زیادی ندارم با دیدن این مدل ضبط که لینکش رو پایین گداشتم وسوسه شدم که یکی از اونا رو بخرم .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی اصلا ازش اطلاعات دقیقی ندارم . کسی می تونه راهنمایی کنه و بهم بگه که آیا این مدل اصلا به درد 405 می خوره یانه ؟ کیفیتش خوبه یا نه ؟ تو این رنج مدل بهتری سراغ دارین ؟ اصلا از این مدل ضبط ها بخرم یا dvd و ...؟قیمت ضبط چنده ؟
    ممنون می شم کمکم کنین
    پخش بدي نيست.امكانتات خاصي نداره. DVD رو كه پخش نميكنه و فقط DivX رو ثاپورت ميكنه.بلوتوث هم داره.البته قيمتها خيلي رفته بالا.به نظر من اگه بتونيد با كن وود كنار بيائيد از نظر منوها و تنظيماتش چون مثل پايونير به قول معروف User Friendly نيست،مدل 7016 مدل مناسبي هستش.اگه بخواهيد بلوتوث هم داشته باشيد بايد مدل 8016 رو تهيه نمائيد.
    Last edited by hamidR15; 08-11-2012 at 14:40.

11. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZARABAN21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IN THE CARS

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم باند 6993 پایونیر میشه به امپ وصل کرد؟؟
    امپ خوره یانه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •