تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 877 از 3195 اولاول ... 37777782786787387487587687787887988088188792797713771877 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,761 به 8,770 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض Xbox360 با هارد 250GB !!!

دیدم خبر مهمه گفتم اینجا هم بگم.

طبق گفته ی سایت های Xbox-Scene و Modcontrol قرار است Xbox 360 با هارد 250GB با بازی Forza Motorsport 3 عرضه شود

به گفته ی این دو سایت قرار است این بسته برای اولین بار در سایت Amazon به قیمت 397 $ به فروش برسد

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع :
    کد:
    فکر میکنم با وجود داشبورد جدید و این هارد 250GB بشه تا حدود 30 بازی رو در هارد ذخیره کرد و از آن لذت برد
    Last edited by SamGun; 28-08-2009 at 15:05.

2. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranian_ boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Behind The Darkness

پيش فرض

سلام ... ببخشید اگه جای اشتباهی پیام زدم ...
    من تازگی برام اتفاق عجیبی افتاده ... دو تا از بازی هام COJ وRed Faction بازی اومد و من هم حدود چند روز باهاشون بازی کردم .. اما این دو سه روز آخر ، بازی هام در جایی مشخص هنگ می کنه ... و فقط باید دستگاه رو خاموش کرد ...
    می خوام برم دوباره یه بازی دیگه بگیرم ... می ترسم بازم این جوری بشه ...

به نظر شما مشکل از درایو نوریش نیست ؟؟؟
    من باید چی کارکنم ؟؟
    سلام.
    دوست عزیز اگر بازی همیشه در یک جای مشخص گیر میکنه پس ایراد از بازیه. متاسفانه وقتی یچیزی داره خوب پیش میره یمشت افراد سودجو خرابش میکنن. یه زمانی هیچکس نمیدونست xbox چیه و بازی های xbox رو فقط فروشگاه های معتیر مثل نکست جن و ...... میووردن و خیلی رو کیفیت کار میکردن. اما الان در سوپری هم بری بازی xbox داره یه برچسب هم زده روش که هر کی نگه میگه این یارو کارش همینه. بازی ها هم معلوم نیست از کجا دانلود میکنن. یسری بازی وارد بازار کردن و همه کیفیت پایین حتی بعضی ها pack نشده که باعث میشد از live بن شی. متاسفانه این از عواقب کرک شدن xbox .بازی هایی که تو بازار دادن یا مشکل stealth packداشت یا خراب بودن که هی گیر میکرد یا درست رایت نشدن. خلاصه پیشنهادم اینه که بازیا رو از فروشگاها معتبر بگیرین و خودتون چک کنید که آیا stealth pack هست یا نه. حتی اگر از تهران بخرین که واستون بفرستن می ارزه.

4. این کاربر از iranian_ boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز اگر بازی همیشه در یک جای مشخص گیر میکنه پس ایراد از بازیه. متاسفانه وقتی یچیزی داره خوب پیش میره یمشت افراد سودجو خرابش میکنن. یه زمانی هیچکس نمیدونست xbox چیه و بازی های xbox رو فقط فروشگاه های معتیر مثل نکست جن و ...... میووردن و خیلی رو کیفیت کار میکردن. اما الان در سوپری هم بری بازی xbox داره یه برچسب هم زده روش که هر کی نگه میگه این یارو کارش همینه. بازی ها هم معلوم نیست از کجا دانلود میکنن. یسری بازی وارد بازار کردن و همه کیفیت پایین حتی بعضی ها pack نشده که باعث میشد از live بن شی. متاسفانه این از عواقب کرک شدن xbox .بازی هایی که تو بازار دادن یا مشکل stealth packداشت یا خراب بودن که هی گیر میکرد یا درست رایت نشدن. خلاصه پیشنهادم اینه که بازیا رو از فروشگاها معتبر بگیرین و خودتون چک کنید که آیا stealth pack هست یا نه. حتی اگر از تهران بخرین که واستون بفرستن می ارزه.
    ببخشید ... خود شما از کجا می گیرید ؟؟یا از کدوم سایت سفارش می دید ؟؟؟...stealth pack هم داره؟؟...میدونم نباید تبلیغ کرد اما دیگه از بازی های خراب خسته شدم ...

خیلی ممنون ...

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام ... ببخشید اگه جای اشتباهی پیام زدم ...
    من تازگی برام اتفاق عجیبی افتاده ... دو تا از بازی هام COJ وRed Faction بازی اومد و من هم حدود چند روز باهاشون بازی کردم .. اما این دو سه روز آخر ، بازی هام در جایی مشخص هنگ می کنه ... و فقط باید دستگاه رو خاموش کرد ...
    می خوام برم دوباره یه بازی دیگه بگیرم ... می ترسم بازم این جوری بشه ...

به نظر شما مشکل از درایو نوریش نیست ؟؟؟
    من باید چی کارکنم ؟؟
    مطمئنا همچین چیزی ایراد بازیه. بعضی بازی ها بعضی جاها باگ هایی دارن که باعث فریز شدن می شه، حالا شما رو هر پلتفرمی بازی کنید اون بازی تو اون شرایط فریز می شه...
    پس نگران نباشید و سعی کنید یه جوری اون باگو دور بزنید و بازیو ادامه بدید.

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

دیدم خبر مهمه گفتم اینجا هم بگم.

طبق گفته ی سایت های Xbox-Scene و Modcontrol قرار است Xbox 360 با هارد 250GB با بازی Forza Motorsport 3 عرضه شود

به گفته ی این دو سایت قرار است این بسته برای اولین بار در سایت Amazon به قیمت 397 $ به فروش برسد

منبع :
    کد:
    منبع :
    کد:
    فکر میکنم با وجود داشبورد جدید و این هارد 250GB بشه تا حدود 30 بازی رو در هارد ذخیره کرد و از آن لذت برد
    حدسم درست از آب در اومد ... برای ناتال و تكلونوژی های جديد ديگه هارد 120 جوابگو نيست ...

ببخشید ... خود شما از کجا می گیرید ؟؟یا از کدوم سایت سفارش می دید ؟؟؟...stealth pack هم داره؟؟...میدونم نباید تبلیغ کرد اما دیگه از بازی های خراب خسته شدم ...

خیلی ممنون ...
    شما بريد از يه جای معتبر يه بازی روی ديسك ورباتيم تهيه كنيد ... اگه هارد داريد اون رو روی هارد بريزيد و دوباره امتحان كنيد ... اگه دوباره فريز كرد بگيد كه راه حل رو بهتون بگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

سلام
    ببخشيد بازي در حد و سبك بازي uncharted براي x360 وجود داره؟
    فريز شدن كنسول يعني چي؟

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام
    ببخشيد بازي در حد و سبك بازي uncharted براي x360 وجود داره؟
    فريز شدن كنسول يعني چي؟
    در اون حد نه !! يعنی سبكش مثل Uncharted باشه و گيم پلیش هم در اون حد باشه واسه X360 نيست ( يا من نميشناسم )

فريز شدن كنسول نه ! فريز شدن بازی ... فريز شدن همون هنگ كردن يا قفل كردن خودمونه كه اگه واسه بازی X360
    اتفاق بيفته دو دليل ميتونه داشته باشه : 1- يا بازی رو بد رايت كردن و يه فايلش ايراد داشته 2- يا به خاطر اينكه زياد آپديت
    دانلود كرديم ايكس باكس به اصطلاح سنگين شده و نميكشه بازی هارو درست اجرا كنه كه اگه اينطوری باشه با يه روش
    ساده ميشه خيلی راحت اين مشكل رو برطرف كرد

10. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

اگه دستگاه نکشه باید چیکار کنیم؟ باید چیزیو پاک کنیم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

شما بريد از يه جای معتبر يه بازی روی ديسك ورباتيم تهيه كنيد ... اگه هارد داريد اون رو روی هارد بريزيد و دوباره امتحان كنيد ... اگه دوباره فريز كرد بگيد كه راه حل رو بهتون بگم

ببخشید از کجا فرق ورباتیم رو با تی گیت(؟؟) بفهمم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

مطمئنا همچین چیزی ایراد بازیه. بعضی بازی ها بعضی جاها باگ هایی دارن که باعث فریز شدن می شه، حالا شما رو هر پلتفرمی بازی کنید اون بازی تو اون شرایط فریز می شه...
    پس نگران نباشید و سعی کنید یه جوری اون باگو دور بزنید و بازیو ادامه بدید.
    آخه وسط بازی رو نمی تونم بپیچونم ....
    میشه یه جای معتبر بگید ... (اگه تبلیغ نمی شه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •