تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 876 از 2605 اولاول ... 37677682686687287387487587687787887988088692697613761876 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,751 به 8,760 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

پینگم رفته رو 600 +تایم اوت مخابرات دیگه شورشو دراورده تا وقتی خط تخلیه بشه استفاده میکنم بعدشم یه وایمکس ایرانسل نامحدود میگیرم
    حاضرم پولم تو جیب ایرانسل بره ولی دیگه یقرون به این مخابرات ... ندم
    امروز قبض اومده 90 تومن برا دوماه شبی 4 ساعت پای این اینترنت کوفتیم همشم اعصاب خوردیه

2. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هنوز از طریق سایت امکان تغییر پهنای باند هست ؟ الان سرویس 512 دارم بخوام 1 مگ کنم از طریق سایت می تونم یا برای 1 مگ باید حضوری مراجعه کنم ؟
    قیمت 1 مگ الان ماهی چقدره ؟

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان من ماه قبل از یه 1مگ به 2مگ ارتقا دادم از طریق سایت که بدون مشکل انجام شد و بعد یه 10 روز دوباره همون 1m 'کردم دیروز خط رو دوباره ارتقاء دادم به 2m ولی هنوز خبری نشده
    تو سایت که چک کردم زده درخواست افزایش و کاهش پهنای باند شما در وضعیت عدم تایید است
    این یعنی اینکه هنوز ارتقائ ندادن یا اینکه کلا ارتقاء نمیدن؟
    این رو هم بگم که من بدهکار هستم به مخابرات هنوز هزینه این دو ماه رو ندادم این میتونه دلیل این قضیه باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

هنوز از طریق سایت امکان تغییر پهنای باند هست ؟ الان سرویس 512 دارم بخوام 1 مگ کنم از طریق سایت می تونم یا برای 1 مگ باید حضوری مراجعه کنم ؟
    قیمت 1 مگ الان ماهی چقدره ؟
    از سایت میتونید ارتقا بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

واقعا مخابرات کرج داغون داغون ! حالا هم که share کردن 1 به 10
    خدا میدونه کی درست میشه شاید اصلا دیگه درستش نکنن، وضعیت پینگ ها هم از دیروز بدتر شده و روی همه چیز تاثیر گذاشته.
    دوستان کسی میدونه کجا 512 نامحدودش سرعتش مثل مخابرات یا بیشتر ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اولین بار هست که پینگ این قد بالا رفته برا من

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

واقعا مخابرات کرج داغون داغون ! حالا هم که share کردن 1 به 10
    خدا میدونه کی درست میشه شاید اصلا دیگه درستش نکنن، وضعیت پینگ ها هم از دیروز بدتر شده و روی همه چیز تاثیر گذاشته.
    دوستان کسی میدونه کجا 512 نامحدودش سرعتش مثل مخابرات یا بیشتر ؟
    سلام دوست عزیز صفحه قبلم من یه پست دادم کرج خود من 512 دارم وضعیت جدا افتضاح پر تایم اوت و دقیقا هم از ساعت 10 صبح به بعد اینطوری می شه بهشونم می گی می گن همینه که هست ساعات اوج مصرف شرینگ 1 به 10....

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان یه سوال :
    برای جمع کردن سرویس کی بگم بشون که هم از این 40 تومن این ماهم استفاده برده باشم تا جایی که میشه و هم مطمئن باشم ماه بعد الکی 40 تومن رو قبض نمیاد .
    بعدم این که زنگ زدم مخابرات(نه ADSL خود مخابرات) گفتن که خطتون نه فیبره و PCM (فکر کنم این بود اسمش) و مشکلی ندارید با شرکتای دیگه و خطتون عادیه . الآن یعنی مطمئن باشم که میتونم برم از یه جا دیگه بگیرم ؟(دارم میرم آسیاتک ، دو نفر از دوستام آسیاتک دارن و راضین از پینگشون و تایم اوت هم اصلا ندارن هیچ وقت)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

هیچ ربطی به شیرینگ نداره سرعت مثل همیشه هست از 6 ماه قبل فقط 2 شب 10 صبح سرعت تک کانکشن و سرور خارجی درست بود الانم همونه متها فرقش پینگه اون موقع مسیر rosetelecom بود و همیشه پینگ 100-200 الان شده لندن و واشنگتن و ... 300-400!2 گیت وی شده 6 تا (؟) ایشالا دولت خفن تدبیر و امید با درایت وزیر جدید وزارت جلوگیری از ارتباطات همه این مشکلات رو حل میکنه به جان شما!!

دوستان یه سوال :
    برای جمع کردن سرویس کی بگم بشون که هم از این 40 تومن این ماهم استفاده برده باشم تا جایی که میشه و هم مطمئن باشم ماه بعد الکی 40 تومن رو قبض نمیاد .
    بعدم این که زنگ زدم مخابرات(نه ADSL خود مخابرات) گفتن که خطتون نه فیبره و PCM (فکر کنم این بود اسمش) و مشکلی ندارید با شرکتای دیگه و خطتون عادیه . الآن یعنی مطمئن باشم که میتونم برم از یه جا دیگه بگیرم ؟(دارم میرم آسیاتک ، دو نفر از دوستام آسیاتک دارن و راضین از پینگشون و تایم اوت هم اصلا ندارن هیچ وقت)
    فرقی نمیکنه هر موقع قطع بشه تا همون روز فقط هزینه محاسبه میشه و رو قبض میاد حداقل اینطور گفتن! حضوری بهتره نهایتا آخر دوره قطع میکنی ...

منم گشتم دنبال نامحدود با پینگ و سرعت مناسب تو همین حدود 40-50 چیزی پیدا نکردم آسیاتک هم تعرفه نامحدوداش عین مخابراته باید دید کیفیتش چطوره!

یعنی دیگه به هیچ دردی نمیخوره جز دانلود با 160 کانکشن!!یه ویدیو یوتـیوب با کیفیت 144p دو ساعت طول میکشه لود بشه!

خدا میدونه کی درست میشه شاید اصلا دیگه درستش نکنن
    چون تو ایران کلا همه چیز هی درست میشه ( تورم بیکاری فقر فرهنگی و ارزش پول سیاست خارجی.... ) اینترنت هم در همین راستا قطعا درست میشه!
    فقط یه چند روز صبر کنید باور کنید برای انتخاباته نه نه پهنای بانده آلودگی هواست جلوگیری از حملات سایبریه لنگر کشتی و کوسه ست اصلا کابل برگردونه

11. 9 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها تو CMD چه جوری پینگ و لاست پیج میگیرید؟ تنکیوسوماچ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •