تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 876 از 4105 اولاول ... 37677682686687287387487587687787887988088692697613761876 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,751 به 8,760 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

سلام دوستان

یه سئوال داشتم .

تویه برگه اول من زده 19 برم شهرک آزمایش شهر خودم و تویه برگه دوم زده 20 باید پادگان باشم . یعنی چی این الان ؟

بعد یکی از دوستام میگفت 19 که جمعست باید 18 یعنی پنج شنبه بری شهرک آزمایش ؟!!!

من گیج شدم . کسی میتون توضیح بده جریان چیه الان ؟!!!

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

سلام دوستان

یه سئوال داشتم .

تویه برگه اول من زده 19 برم شهرک آزمایش شهر خودم و تویه برگه دوم زده 20 باید پادگان باشم . یعنی چی این الان ؟

بعد یکی از دوستام میگفت 19 که جمعست باید 18 یعنی پنج شنبه بری شهرک آزمایش ؟!!!

من گیج شدم . کسی میتون توضیح بده جریان چیه الان ؟!!!
    باسلام

یه نقل از سایت سازمان وظیف عمومی
    اعزام كليه مشمولين ديپلم وزيرديپلم در نوزدهم هرماهسازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام داشت : از ارديبهشت ماه 1391اعزام مشمولين ديپلم و زير ديپلم صرفا دريك روز (نوزدهم هرماه ) تجميع و انجام مي شود .
    اين سازمان افزود: با اين اقدام سازمان وظيفه عمومي (يكپارچه سازي روزهاي اعزام مشمولين ديپلم و زير ديپلم)يك مرحله ازمراجعه اين دسته از مشمولان به مراكز تعيين شده حذف و اعزام آنان در سراسر كشوربه طور همزمان ودر يك روز به انجام مي رسد.
    لینک خبر

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اقا چرا این الافی تموم نمیشه؟ حوصلم دیگه سر رفته ...... هنوز 9 ماه دیگه دارم ولی نمیدنم چرا از الان خسته شدم.
    خدا اونی که اجباری رو اختراع کرد نیامرزه
    فک کنم دچار روزمررگی شدم . هر روز ساعت 13 که میشه فقط چشمم به ساعته که برم خونه.........

اخی دوکلمه نوشتم دلم سبک شد

4. این کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اینم بزارم که واجبه اطلاع رسانی کنید تا دوستانتون که شرایطش رو دارن معاف بشن.
    یسیار مهم

جزئيات مربوط به معافيت كفالت پدر نيازمند مراقبت

گروه ناجا- معاون مشمولان وامور معافيت هاي سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام كرد: مشمولان غيرغايبي كه تا پايان چهارم فروردين ماه سال 91 واجدشرايط معافيت كفالت پدر بالاي 59 سال تمام بوده اند، درصورت استمرار شرايط معافيت، تنهاتا پايان شهريور ماه سال جاري فرصت دارند تا براي ثبت و رسيدگي به درخواست خود اقدام كنند.
    به گـزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمـومي نـاجـا، "سرهنگ محمد رضا اكبر حلوايي" معاون مشمولان وامور معافيت هاي اين سازمان بيان داشت : همانگونه كه در گذشته نيز اطلاع رساني شد، يكي از موارد اصلاح شده در قانون خدمت وظيفه عمومي ، تغيير شرط سني در معافيت كفالت پدر، از 59 سال تمام به 65 سال تمام بوده است كه در اين بين برخي از مشمولان غير غايب كه تا 4/1/91 (چهارم فروردين ماه سال جاري) واجد شرايط معافيت كفالت پدر 59 سال تمام بوده اند ممكن است، به دليل عدم آگاهي و يا برخي مشكلات نتوانسته باشند تا تاريخ مذكور درخواست خود را از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي( پليس +10) به ثبت برسانند ، درصورتيكه همچنان واجد شرايط معافيت كفالت پدر بالاي 59 سال تمام مي باشند با مساعدت سازمان فقط تا31/6/91 (سي ويكم شهريور ماه سال جاري) مهلت دارند تا درخواست خود را از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) به ثبت برسانند كه در اين صورت برابرمقررات سال 90 به وضعيت آنان رسيدگي مي شود.
    سرهنگ حلوايي خاطرنشان كرد : با توجه به اينكه تاريخ در نظر گرفته شده براي مشمولان واجد شرايط معافيت كفالت پدر 59 سال تمام در برخي از رسانه ها به اشتباه تاريخ ديگري عنوان شده، لذا لازم است به اين نكته توجه شود كه مهلت در نظر گرفته شده (تا پايان شهريور ماه سال 91) صرفا به مشمولاني تعلق مي گيرد كه تا تاريخ چهارم فروردين ماه سال جاري واجد شرايط معافيت فوق مي باشند.
    لینک خبر

داره خودمونی میشه majidhotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام به همه .
    بالاخره امریه سرباز معلمی رو گرفتم ، اول تیر اعزامم و برای آموزشی افتادم ستاد فرماندهی کل سپاه ، مرکز آموزش شهدای کرمانشاه
    کسی میدونه چجور جایی هستش ؟ بخواطر اینکه امریه دارم بیشتر سخت گیری که نمی کنن ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه سوال خدمت دوستان
    ایا پدر می تونه کفالت رو از یک فرزندش بگیره و به پسر دیگش بده
    یعنی الان یه فرزند کفالت پدر رو گرفته ای پدر می تونه درخواست بده که کفالت رو به پسر دیگش بدن و اون یکی پسرش بره سربازی
    ؟
    دوستان ممنون میشم این جواب ما رو هم بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من بیچاره رو بگو تازه باید بعد 6.5 ماه دیگه فکر این باشم که تعهد خدمتم رو می زارن اجرا یا بی خیال ما میشن ! حتی اموزش پرورشم 2 ساله اینجا کردنش 2.5 سال نمی دونم چه کار کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    1-می خواستم بدونم قانون کسر خدمت مناطق جنگی پدر هنوز هست ؟ اگه هست 22 ماه چقدر کم میکنه؟
    2- من می خوام لیسانسمو 6 ساله تموم کنم اضافه خدمت که نمیخورم؟ بعد از فارغ التحصیل شدن چه قدر وقت دارم دفترچه پست کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

می خواستم بدونم که این قانون جدید دوره آموزشی واسه کسایی که تو مراکز آموزشی مرزبانی میوفتن شده 3ماه درسته؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •