دوباره زنگ زدم پشتیبانی.گفت 4 گیگ دادنوتا هر وقت استفاده کنیم...این 4 گیگم با شک گفت.گفت فکر می کنه! 4 گیگ![]()
دوباره زنگ زدم پشتیبانی.گفت 4 گیگ دادنوتا هر وقت استفاده کنیم...این 4 گیگم با شک گفت.گفت فکر می کنه! 4 گیگ![]()
سلام دادا
باید ببینی نزدیکترین دکل مبین نت تا خانه شما چقدر فاصله داره....
من خودم فاصله ام 5 کیلومتره اما چون مانعی نیست جلوی امواج راحت استفاده میکنم.... با همین مدل معمولی dx350
مخلص دادا
چطوری باید بفهمم تو سایت محل دقیقشونو نزده فقط پوشش داخلی و خارجی داره.از کجا پیدا کنم؟
البته فاصله ما تا شهریار نزدیک10کیلومتره مانع هم کوه سر راه نیست ولی ساختمون هست.
Last edited by Tratman; 03-07-2012 at 15:39.
اونایی که حجمشون کم نشده نگران نباشن بعدا کم می کنن
بیخودی دانلود نکنید .
زنگ بزن به نمایندگی های مبین نت شهریار ببین چی میگن بهت با یک مودم بیرونی احتمالآ بتونی بگیری امواجو
دوستان یه سوال
من بعضی وقت ها اتفاقی می بینم چراغ wifi مودم داره چشمک می زنه .. با اینکه خودم تو اون لحظه هیچ استفاده ای از wifi نمی کنم .. براش هم پسورد گذاشتم ولی با این تفاسیر امکان داره اون لحظه کسی از نت من در حال استفاده باشه ؟
کار پورت فورواردینگ رو انجام میده
ممنون از جوابتون دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بديد؟
ممنون از پيگيريت. يعني هركي كه از حجمش كم نميشه ميتونه 4گيگ رايگان استفاده كنه؟؟؟؟ ميتوني مطمئن شي؟
والا الان رفتم ecare ببینم چقدر از حجم کم شده دیدم ecare کلا ترکیده!من حجمم کلا 2گیگه ولی از وقتی که شنیدم 4 گیگ دادن بالای 2 گیگ دانلود کردم اینترنتم قطع نشد.فکر کنم سیستم خرابه.من که گوله دارم دان می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)