من يه لپ تاپ مي خوام براي رشته مهندسي برق ( بويژه كار با برنامه مطلب) ترجيحا سبك باشه
و كارهاي گرافيكي در حد فتوشاپ و كرل حداكثر مي تونم 1500 هزينه كنم لطفا چند مدل رو بهم معرفي كنيد( از برند دل و اچ پي با شه بهتره)
من يه لپ تاپ مي خوام براي رشته مهندسي برق ( بويژه كار با برنامه مطلب) ترجيحا سبك باشه
و كارهاي گرافيكي در حد فتوشاپ و كرل حداكثر مي تونم 1500 هزينه كنم لطفا چند مدل رو بهم معرفي كنيد( از برند دل و اچ پي با شه بهتره)
درود
من الان دو روزه دارم ميگردم
به نظر من dv6 6080 hp بگير با قيمت 1290وزنش هم 2.9kg
يه مدل ديگه هم هست dv6 6090 hp كه فرقش با بالايي تو رمش و هاردش هست با قيمت 1460
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
درود
يه سوال داشتم
ميخواستم بدونم امكان داره لپ تاپي رو كه باتري 6 سلولي روش هست رو باتري9 سلولي بهش غالب كنيم يا نه؟
ممنون
دوستان عزيز سلام،
با توجه به نيازهاي شخصي و نيز بررسيهايي كه انجام دادم به چند گزينه براي خريد نوتبوك رسيدهام كه يكي از آنها DELL XPS 15 L502X با صفحه نمايش Full HD است.
با توجه به اين كه شركت زيگورات اين مدل نوتبوك را وارد نكرده است، تنها توانستم فروشندگان ذيل را بيابم:
1- شركت مركز كنترل كامپيوتر پارسيان (تهران)
2- شركت سرزمين (اهواز)
حال از دوستان عزيز چند پرسش دارم:
- آيا شركت يا فروشگاه معتبر ديگري كه به عرضه و ارائه خدمات اين مدل نوتبوك در تهران بپردازد وجود دارد؟
- از موارد فوقالذكر كداميك از نظر ريفر نبودن كالا و خدمات پس از فروش مطمئنتر است؟
پيشاپيش از پاسخگويي شما سپاسگزارم
آره گیر میاد . قیمت و مشخصات فروشنده رو برات پ.خ میکنم .
من شنیدم سازگار بهتره . در مورد الماس خوب نشنیدم (ولی رفته بودم بازار فروشنده میگفت گارانتی اصلی ایسوس الماسه البته خودش با همین میفروخت بخاطر همین رو حرفش حسابی نیست )
گارانتی امرتات و مادیران هم مثل اینکه دارن . باز بین این دوتا امرتات بهتره.
عجب چیزه خوبیه
آقا من اینو یه قیمت توی چند تا سایت گرفتم در کمترین حالت 1.630.000 بود .
الآن شما قیمت دقیق توی بازار داری ؟
مثلا گارانتی امرتاتش چند در میاد ؟
ممنون دوست عزیز این مدل برای گیم خوب هست مشکل داغ کردن نداره>؟یا چیزایه دیگه!!!
بله ميشه براي برخي برند ها اين كار به راحتي انجام ميگيره اما
1 سنگين تر ميشه وزن لپ تاپ
2 چون اندازه باتري 9 از 6 سلولي بيشتره از فرم اورجينال لپ تاپ ميزنه بيرون مثل يه تيكه اضافي كه چسبوندي به زير باتري 6 سلولي الان
سلام من سه تا از دوستام از سرزمين (اهواز) رفتن گرفتن هم گارانتيش معتبره هم بيمه ميكنه و هم قيمتش ارزون تره
خودمم اچپي dv6-6080خريدم خدارو شكر راضيم از هماهنگ خريدم با گارانتي و بيمه 1.320.000و اينكه ميتوني بيمه رو هر سال با 10.000 تومن تمديد كني كه بنظر من ارزش داره در ضمن براي خريد لپتاپ هميشه مد قيمت رو در نظر بگير اگه ديدي يهو يه جا 20-30هزار فرق قيمت داره بدون گارانتي معتبري نداره اما سرزمين چون خودش مستقيم وارد كننده است اي اختلاف قيمت رو ممكنه داشته باشه
اگه هم شركتي بود كه ارزونتر ميداد حتما در مورد خوده شركت و خدمات پس از فروشش تحققيق كن
موفق باشي
با تشکر از راهنمایی دوستان
من امروز رفتم یه چرخی زدم توی پایتخت k53 کم دیدم اونم 1260 تومن کور آی 7 با 6 گیگ رم و داس . گارانتی هم الماس . usb3 هم نداشت . بعد اومدم یه جا N53S قیمت کردم با کانفیگ core i7 و ram 4 و هارد 500 (7200 RPM) و DVD RW و ویندوز 7 که USB3 هم داشت که من همینو خریدم با گارانتی دو ساله الماس با تخفیف 1200 . یه کانفیگ دیگه داشت بلوری و هارد 640 که جالبش این بود که سرعت هاردش 5400 بود و سیستم عاملش داس بود اگه اشتباه نکنم میداد با تخفیف 1250 !
خلاصه خریدیم دیگه تا الانم که راضیم ازش خدا هم ازش راضی باشهخوب چست و چابکه . فقط مانیتورش رو زیاد خوشم نیومد . قیافشم نقره ای کیبورش با K53 فرق داره . خودم از قیافه N53 بیشتر خوشم اومد .
خب حالا نظرتون چیه ؟ خوب گرفتم یا رفته تو پاچم ؟![]()
[QUOTE=mmyekybod2009;6262673]درود
من الان دو روزه دارم ميگردم
به نظر من dv6 6080 hp بگير با قيمت 1290وزنش هم 2.9kg
يه مدل ديگه هم هست dv6 6090 hp كه فرقش با بالايي تو رمش و هاردش هست با قيمت 1460
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
ممنون خودمم اين مدنظرم بود مارك dell چي خوبه؟
راستي يه سوال اين كه لپ تاپ فاقد مودم هست مشكلي نداره!!
براي يكي از دوستانم هم مي خوام بخرم ولي اون كار گرافيكي نمي كنه فقط برنامه هاي مهندسي براي اون چي مناسبه ؟
Last edited by silver65; 14-07-2011 at 19:03.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)