خیلی دلت بخوادخدا لعنتت کنه تا نیم ساعت داشتم میخندیدم![]()
852 داشتم دادم اسب خریدم بقیه را دادم به شما![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
خیلی دلت بخوادخدا لعنتت کنه تا نیم ساعت داشتم میخندیدم![]()
852 داشتم دادم اسب خریدم بقیه را دادم به شما![]()
در كل كار كردن فقط روي يك اسكيل باعث ميشه كارهاي خوب اون اسكيل زودتر باز بشه. چون كه بيشتر بچه ها تراپر ميشن منم گفتم لابد كار هاي اين اسكيل از بقيه بهتره!!خوب من سعی کردم اسکیل ها رو پخش کنم که بتونم کارهای مختلف رو انجام بدم، چون لیبر کم داشتم.
حالا چرا ستینگ ترپ؟
راستی اتریبیوت رو چی بزارم بیشتر؟
الان به چه کاری بیشتر مشغول باشم؟
اتريبيوت ها رو اوني بزار كه اسكيلي كه روش كار مي كني رو زياد كنه. مثلا اگه رو كنستراكشن كار مي كني رو استرنگ بزار، اگه رو هايدينگ كار مي كني رو موبيليتي و اگه رو سيتينگ تراپ كار ميكني دكستريتي رو زياد كن و ...
به كاري تجربه بيشتري ميده..
weststats هم آپدیت شد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و ......
چیز جدیدی که اضافه نشده فقط جلوی پست یه کالسکه اضافه شده D: .
من پول دارم هم میتونم با holyprince هم با kharkar حداقل روزی 150 تا بریزم ولی دلم راضی نمیشه ! احساس خوبی نسبت به اینجا ندارم !پول دستم اومد میدم
دیدم هر کی داره واسه خودش کار میکنه رفتم پول ریختم با همون پول رو تیلور کار کردم 93 درصد شد یکم دیگه میرفت لول 5 میشد !
You have expanded the building by 143 construction points
بعد این فاندر جدید میل داده مارو چیز فرض کرده ببین چی نوشته !
آخه من به این بچه چی بگم !Hey,
Thanks for your help on growing this town and building. Since money in the treasury is currently relatively low, not all of our builders can build.
Could I ask you to focus on exp jobs for the next 2 days?
If you have any questions or objections to this, please feel free to shoot me a telegram.
Thanks,
Valkur
قبلا هم بود!چیز جدیدی که اضافه نشده فقط جلوی پست یه کالسکه اضافه شده D: .
===
اين صفحه ماله چيه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب راست میگه دیگه عزیزم
با 2 ساعت کار اون خیلی بیشتر میشد ساخت
در ضمن ، ساخت و ساز اینجوری نیست که هرکی هرچی خواست بسازه ... طبق برنامه داریم میریم جلو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)