تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 876 از 940 اولاول ... 376776826866872873874875876877878879880886926 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,751 به 8,760 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من در حالی که هیچ مشکلی نداشتم یه پچی که ظاهرا ورژن 1.2 هست رو یه نفر بهم داد منم همین جوری setup کردم، حالا تو بازی نمیره ... البته می دونم باید از کرک مخصوصش استفاده کنم اما با توجه به اینترنت دیال آپ این کار مقدور نیست حالا می خوام ببینم میشه این پچ رو یه جوری uninstall کرد؟؟ و مثل حالت اول کرد؟؟ یا باید کل بازی unistall کنم و دوباره نصب کنم؟

راستی یه سوال قدیمی و احتمالا تکراری این حقوقا توی BAL معلوم نشده به چه دردی می خوره؟!
    Last edited by Toranj_mhg; 26-07-2009 at 14:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام

من هرچی تو صفحات قبل گشتم OPTION فایل جدیدی که آخرین نقل و انتقالات تیم ها توش انجام شده باشه را پیدا نکردم

لطفا اگر از دوستان داره لطف کنه بزاره خیلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه farmanfarma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

كسي جواب اين سوالو نميدونه؟
    من چندصفحه از اين 872 صفحه رو خوندم ولي جوابمو پيدا نكردم
    در قسمت Become a Legend

اين پولي كه در مياري به چه درد ميخوره؟ ميشه خرج كرد؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

امروز رو سيستم يكي از دوستام ليگ برتر 78-88 نصب كردم كه به گفته شركت عرضه دهنده استقلال و پيروزي و تمام تيمهاي ليگ برتر ايران را داره.اما بعد از نصب فقط ما منوهاي فارسي رو ديديم و حتي تيم ملي ايران هم اسم بازيكنانش اشتباهه .
    لطفا اگه مشه راهنمايي كنين براي اين مشكل
    شايد درست نصب نشده البته من متنفر هستم از بازي هايي كه به اين شكل ويرايش ميشن بازي فقط اوريجينال

لطفا پچی که اسم و پرچم تیمها (مخصوصا لیگ انگلیس) رو بذارید.
    ممنون
    دوست عزيز اين رو بگم كه اصلاح بازي بسيار راحت هست كافيه فايل ها رو در اختيار داشته باشي. من خودم اين كار رو براي كل بازي انجام دادم فايل هاي لباس لوگو و اسامي واقعي رو از سايت هاي مختلف جمع آوري كردم و در مجموعه اي كه اسمش رو گذاشتم پچ Krauser گذاشتم توي همين تاپيك آخرين باري هم كه تكرار شد 3 روز پيش بود كه اين پست زير رو زدم به اين پست مراجعه كني مي توني پچ Krauser رو دانلود كني پست زير كامل هست و بخوني كاملا متوجه ميشي كه باس چيكار كني

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من در حالی که هیچ مشکلی نداشتم یه پچی که ظاهرا ورژن 1.2 هست رو یه نفر بهم داد منم همین جوری setup کردم، حالا تو بازی نمیره ... البته می دونم باید از کرک مخصوصش استفاده کنم اما با توجه به اینترنت دیال آپ این کار مقدور نیست حالا می خوام ببینم میشه این پچ رو یه جوری uninstall کرد؟؟ و مثل حالت اول کرد؟؟ یا باید کل بازی unistall کنم و دوباره نصب کنم؟

راستی یه سوال قدیمی و احتمالا تکراری این حقوقا توی BAL معلوم نشده به چه دردی می خوره؟!
    پچ مگه حالت نصبي داشت؟ معمولا پچ هاي PES با كيت سرور هستند مثل پچي كه من درست كردم و كافيه پوشه كيت سرور رو از توي مسير نصب بازي حذف كني ديگه اثر پچ بي اثر ميشه ولي من تا حالا پچي نديدم كه نصبي باشه و به بازي وصله بشه يه امتحاني بكن ببين با حذف كردنپوشه كيت سرور بي اثر ميشه يا نه يا مثلا برو داخل پوشه گزينه setup رو بزن Uninstall كن كيت سرور رو. جواب سوال دومت رو دوست ديگه هم پرسيدي همين پايين تر جواب دادم مي توني اونجا بخوني پاسخ سوالت رو دوست خوب

سلام

من هرچی تو صفحات قبل گشتم OPTION فایل جدیدی که آخرین نقل و انتقالات تیم ها توش انجام شده باشه را پیدا نکردم

لطفا اگر از دوستان داره لطف کنه بزاره خیلی ممنون
    خوب ديگه مشكل همينجاست كه صفحات قبل رو گشتي كافي بود همين صفحه آخر رو نگاه ميكردي پست قبليم گذاشتمش. بابا قربون حواس جمع اليته همونطور كه عرض كردم توي پست قبليم نقل وانتقالات رسمي بايد با آخرين فايل cv0f انجام بشه و تغييرات تابستون امسال رو هم من دستي اعمال كردم شما اگه مي خواي از اين آپشن فايل استفاده كني باس cv0f آخري رو كه مال ماه مارس هست رو بگيري.

كسي جواب اين سوالو نميدونه؟
    من چندصفحه از اين 872 صفحه رو خوندم ولي جوابمو پيدا نكردم
    در قسمت Become a Legend

اين پولي كه در مياري به چه درد ميخوره؟ ميشه خرج كرد؟
    دوست عزيز و همين طور ترنج خان اين پول اولا يه حالت دلخوشي داره و تاثيري روي سينگل پلير شما نداره تاثيرش در حالت آنلاين هست. البته دقيقا نمي دونم تاثيرش چيه فقط يه مسئله مهمي هست شما توي هر بازي كه خوب مي درخشي بازي بعدي مطمئنا قيمت شما افزايش پيدا مي كنه عين واقعيت چي باعث ميشه كه يه بازيكن قيمتش بره بالا؟ بازي خوبش پس يه پارامتر هست براي نشون دادن عيني اين مسئله كه شما با ارائه بازي خوب سير صعودي پيشرفت رو داري طي مي كني. اما حسن ديگه اين پول اينه: شما هر چقدر هم توي فصل اول يا دوم و حتي سوم حضورت فصل رويايي بگذروني نمي توني توپ طلاي جهان يا اروپا رو از آن خودت بكني چون قيمتت زير 4000 هست وقتي قيمتت به بالاتر از 4000 ميرسه گذروندن يك فصل رويايي براي بدست آوردن هر دو مقام بهترين بازيكني اروپا و جهان كفايت ميكنه. ديگه بعدش هر فصل مي توني با كسب آقاي گلي و بهترين بازيكني و بهترين پاسور توي كاپ هاي مختلف مي توني بهترين بازيكن جهان و اروپا بشي و طي مراسم خاص توپ هاي طلايي رو بگيري از روساي فدراسيون فوتبال.

موفق و پيروز و سربلند و از همه مهمتر گيمر باشيد

5. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه composer_kuchulu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN MY DEAD DREAMS

پيش فرض

این پچ مال خود شما قسمت دوم و سومش مثل اینکه فایلهاش مخدوش هست:

دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)

کد:
    http://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009-Patch.part01.exehttp://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009-Patch.part02.rarhttp://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009-Patch.part03.rar
    بعد اتمام نصب پچ فوق به مسير Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver بريد و فايل setup رو اجرا كنيد و روي دكمه install كليك كنيد تا كيت سرور نصب شود

این پچ پایینی هم پوشه ی download رو در پوشه konami نمی بینم آیا باید اونو ایجاد کنم؟
    دانلود فايل cv0f.img با حجم تقريبي 32 مگ

فايل را از حالت زيپ درآورده و در اين مسير كپي كنيد
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

کد:
    http://rs314.rapidshare.com/files/214719856/1.4_cv0f.rar

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض بازي من ژاپني گزارش مي كنه!!!

چند روز پيش داشتم بين img فايل هاي بازي گشت مي زدم كه مثلا ببين فايل هاي گزارش چي هستند بعد ديدم فايل هاي زير فايل هاي img ي هستند كه حاوي گزارش هستند:

rs0e_e فايل گزارش انگليسي (گزارشگر : جان چمپيون)
    rs0e_f فايل گزارش فرانسوي
    rs0e_g فايل گزارش آلماني
    rs0e_i فايل گزارش ايتاليايي
    rs0e_s فايل گزارش اسپانيولي

اگه به انتهاي اسم فايل ها دقت كنيد حرف اول زبان گزارش هست با خودم فكر كردم فايلي براي گزارش ژاپني اگه بخواد باشه پس بايد اسمش باشه : rs0e_j اومدم اين اسم رو توي گوگل سرچ كردم و يك فروم پيدا كردم كه توش اين فايل رو گذاشته بود واسه دانلود و همونطور كه انتظار داشتم گزارش ژاپني رو به بازي اضافه مي كرد اين فايل. البته حجمش 1 گيگ بود و بابام در اومد تا امروز كار دانلودش به اتمام رسيد پارت 1 رو هم مجبور شدم 2 بار دانلود كنم دفعه اول خراب شد دانلود. گفتم واسه علاقمندان به لينك هاي دانلود رو بزارم تا طرفداراي قديمي و وينيگ الون هاي قديمي با شنيدن گزارش ژاپني ياد قديما رو بكنن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد اينكه فايل ها رو دانلود كرديد حتما بايد با برنامه 7zip فايل رو اكستراكت كنيد. من با وينرار امتحان كردم نشد. بعد اينكه فايل رو اكستراكت كرديد به مسير نصب بازي بريد بعد وارد پوشه img بشين و به ابتداي فايل rs0e_e يه # اضافه كنيد كه ناشناس بشه (حالا يا يه اسم ديگه بزاريد rename كنيد كلا) و فايل rs0e_j رو كپي كنيد توي پوشه img نيازي هم نيست تغيير نام بديد. ملاحضه مي كنيد كه بازي گزارش ژاپني مي شه. موفق باشيد رفقا

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اما دوستي كه فرمودند فايل هاي پچ krauser مخدوشه بايد بگم كه نخير تست كردم همين الان صحيح و سالم هستند هر 3 پارت.

اون مسير وجود داره اما توي مسير فولدري هست كه هيدن هست شما كافيه اين مسير رو كپي پيست كنيد توي آدرس بار ويندوز اكسپلورر تا مستقيم وارد اون مسير بشه و توي اون پوشه بره
    Last edited by Spaniuly; 26-07-2009 at 19:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پچ مگه حالت نصبي داشت؟ معمولا پچ هاي PES با كيت سرور هستند مثل پچي كه من درست كردم و كافيه پوشه كيت سرور رو از توي مسير نصب بازي حذف كني ديگه اثر پچ بي اثر ميشه ولي من تا حالا پچي نديدم كه نصبي باشه و به بازي وصله بشه يه امتحاني بكن ببين با حذف كردنپوشه كيت سرور بي اثر ميشه يا نه يا مثلا برو داخل پوشه گزينه setup رو بزن Uninstall كن كيت سرور رو. جواب سوال دومت رو دوست ديگه هم پرسيدي همين پايين تر جواب دادم مي توني اونجا بخوني پاسخ سوالت رو دوست خوب

خوب ديگه مشكل همينجاست كه صفحات قبل رو گشتي كافي بود همين صفحه آخر رو نگاه ميكردي پست قبليم گذاشتمش. بابا قربون حواس جمع اليته همونطور كه عرض كردم توي پست قبليم نقل وانتقالات رسمي بايد با آخرين فايل cv0f انجام بشه و تغييرات تابستون امسال رو هم من دستي اعمال كردم شما اگه مي خواي از اين آپشن فايل استفاده كني باس cv0f آخري رو كه مال ماه مارس هست رو بگيري.

دوست عزيز و همين طور ترنج خان اين پول اولا يه ...
    اولا ممنون از جوابتون
    دوما آره به خدا setup داشت ،بک گراند ستاپشم عین بک گراند ستاپ اصلی بازی است! ضمنا از اون پچای کیت سروری، قبلا پچ برگروم(Burgrum )رو نصب کردم خیلی هم راضی بودم و هستم! ولی این پچ ربطی به کیت سرور نداره!!
    سوما: شما چه اصراری داری همیشه بنده رو با لقب خان صدا کنی در حالی که بنده به هیچ وجه جز خوانین نیستم!!و از هر چی امیر خان و ناصر خان و حمید خان و ... تنفر ذاتی دارم!

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کسی می تونه یه kitserver بزاره من برای نسخه دست نخورده PES2009 می خوام

با تشکر

داره خودمونی میشه L.A.MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    بارسلون

پيش فرض

سلام دوست عزیز متاسفانه باید بازی رو unistall کنی بعد دوباره بریزی و اگرم میخوای پچ بریزی بعد از نصب کرک اون پچو بریز بعد پچو نصب کن.

با سلام
    آقا من میخوام به صورت دستی نقل و انتقالات این چند وقت اخیر رو انجام بدم. اما غیر از انتقال رونالدو و کاکا به رئال دیگه بقیه نقل و انتقالات مهم رو نمی دونم. در ضمن شماره جدید بازکنان رو هم نمی دونم مثل شماره جدید کاکا و رونالدو توی رئال.
    اگه میشه یکی یه لیست از جدیدترین نقل و انتقالات مهم و شماره جدید بازکنان ها رو توی تیم جدیدشون رو اینجا بنویسه. (فقط اونا که مهمن)
    لحظه شماری تا PES2010..............
    شمارها

Real Madrid
    ronaldo 9
    kaka 8
    benzema 19

FCB BARCELONA
    ibrahimovich 9
    maxwell 21

Man unt
    owen 7

توجه توجه:
    در BAL پول به هیچ دردی نمیخورد.

11. این کاربر از L.A.MESSI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اولا ممنون از جوابتون
    دوما آره به خدا setup داشت ،بک گراند ستاپشم عین بک گراند ستاپ اصلی بازی است! ضمنا از اون پچای کیت سروری، قبلا پچ برگروم(Burgrum )رو نصب کردم خیلی هم راضی بودم و هستم! ولی این پچ ربطی به کیت سرور نداره!!
    سوما: شما چه اصراری داری همیشه بنده رو با لقب خان صدا کنی در حالی که بنده به هیچ وجه جز خوانین نیستم!!و از هر چی امیر خان و ناصر خان و حمید خان و ... تنفر ذاتی دارم!
    اوكي پس با اين حساب بايد بشه از توي Add remove پاكش كرد. به هر حال راه حل ديگه شايد اين باشه كه سيو ها رو برداري بازي رو يه بار پاك كني دوباره نصب كني البته مي دونم همچين راه حل بزرگي هم نيست مطمئنم خودتم مي دونستي اينو به هر حال من تا حالا برخورد نكردم با پچهاي نصبي كه با كيت سرور هم نباشه احتمالا روي img هاي اصلي بازي تاثير مي ذاره واسه همين به كيت سرور ربط نداره اگه اينطور باشه حتما بايد دوباره نصب كني.

راستي من آرمين هستم شما اسمتون ؟ من اسم شما رو نميدونم واسه همين ترنج خان صدات مي كنم از اينكه ناراحتت كردم عذر مي خوام اتفاقا خان كه خيلي خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •