چند روز پيش داشتم بين img فايل هاي بازي گشت مي زدم كه مثلا ببين فايل هاي گزارش چي هستند بعد ديدم فايل هاي زير فايل هاي img ي هستند كه حاوي گزارش هستند:
rs0e_e فايل گزارش انگليسي (گزارشگر : جان چمپيون)
rs0e_f فايل گزارش فرانسوي
rs0e_g فايل گزارش آلماني
rs0e_i فايل گزارش ايتاليايي
rs0e_s فايل گزارش اسپانيولي
اگه به انتهاي اسم فايل ها دقت كنيد حرف اول زبان گزارش هست با خودم فكر كردم فايلي براي گزارش ژاپني اگه بخواد باشه پس بايد اسمش باشه : rs0e_j اومدم اين اسم رو توي گوگل سرچ كردم و يك فروم پيدا كردم كه توش اين فايل رو گذاشته بود واسه دانلود و همونطور كه انتظار داشتم گزارش ژاپني رو به بازي اضافه مي كرد اين فايل. البته حجمش 1 گيگ بود و بابام در اومد تا امروز كار دانلودش به اتمام رسيد پارت 1 رو هم مجبور شدم 2 بار دانلود كنم دفعه اول خراب شد دانلود. گفتم واسه علاقمندان به لينك هاي دانلود رو بزارم تا طرفداراي قديمي و وينيگ الون هاي قديمي با شنيدن گزارش ژاپني ياد قديما رو بكنن:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد اينكه فايل ها رو دانلود كرديد حتما بايد با برنامه 7zip فايل رو اكستراكت كنيد. من با وينرار امتحان كردم نشد. بعد اينكه فايل رو اكستراكت كرديد به مسير نصب بازي بريد بعد وارد پوشه img بشين و به ابتداي فايل rs0e_e يه # اضافه كنيد كه ناشناس بشه (حالا يا يه اسم ديگه بزاريد rename كنيد كلا) و فايل rs0e_j رو كپي كنيد توي پوشه img نيازي هم نيست تغيير نام بديد. ملاحضه مي كنيد كه بازي گزارش ژاپني مي شه. موفق باشيد رفقا
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما دوستي كه فرمودند فايل هاي پچ krauser مخدوشه بايد بگم كه نخير تست كردم همين الان صحيح و سالم هستند هر 3 پارت.
اون مسير وجود داره اما توي مسير فولدري هست كه هيدن هست شما كافيه اين مسير رو كپي پيست كنيد توي آدرس بار ويندوز اكسپلورر تا مستقيم وارد اون مسير بشه و توي اون پوشه بره