تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 876 از 1135 اولاول ... 376776826866872873874875876877878879880886926976 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,751 به 8,760 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ولی اگر فرصت و هزینه کافی برای این کار (سیستم سوخترسانی انژکتور) باشه و انجام بشه واقعا نتیجه اون بسیار عالی خواهد بود.هم افزایش توان موتور خودرو و هم مصرف پایینتر کارکرد بهتر موتور و از همه مهمتر الایندگی کمتر .

همانطور که فرمودید اینکار قابل انجامه و فقط هزینه بردار و کمی هم وقتگیر هست.

2. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    احتمالا صدای یاتاقان هست که برای تشخیص کدام سیلندر صدا میده وایر هر کدام سیلندر را از برجک دلکو بردارید صدا قطع میشود و باید یاتاقان همون سیلندر را از زیر موتور و با بازکردن کارتل و در نهایت یاتاقان بازشده از روی میلنگ مشخص میشه چون احتمالا خط افتاده باید تعویض کنید

فیلر زدن را چطور انجام دادید؟
    سلام.اگه یاتاقانباشه خیلی خوبه.هر روز بار اولی که روشنش میکنم چند ثانیه لق لق میکنه بعد صداش میوفته.تو گاز بالا دوباره درمیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

فیلر به صورت موتور روشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون.
    بعله لوازم همه چی دارم جز اچار تورک که اونم گیر میارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

من برای ارسال جواب یا پاسخ گزینه ( جواب بصورت نقل قول) را میزنم ولی اجرا نمیکنه
    مشکل چیست ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض ر

من برای ارسال جواب یا پاسخ گزینه ( جواب بصورت نقل قول) را میزنم ولی اجرا نمیکنه
    مشکل چیست ؟

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان امروز یک جفت کمک عقب برای ماشین خریداری کردم، کمک ها ac delco ساخت مکزیک هستن که به اسم اصلی فروخته میشن ، روی هم 220 هزار تومن شد:

سوالی که برام پیش اومد روش بستن پیچ پایینی اوناست (پیچ توی عکس بالا مشخصه) چون قطر پیچ از قطر سوراخ مربوط بهش بیشتره
    لطفا راهنمایی کنید
    سلام.نتیجه این کمک رو ماشین چطور بود؟ از نظر نرمی و انعطاف چطوره؟
    من اکثر نوا بیوک هایی که سوار شدم عقبشون خشک بوده ولی یه نوا سوار شدم چندی پیش که عقبش خیلی نرم بود.حیف که نشد از صاحبش بپرسم جنس کمک ها چیه.

9. 3 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون.
    بعله لوازم همه چی دارم جز اچار تورک که اونم گیر میارم

قیمت اچار ترکمتری که قابل اعتماد باشه و مقدار دقیق گشتاور رو نشون بده 500 هزار تومن هست
    خب همین اجرت تعمیر کامله ، از طرفی بستن بعضی قطعات موتورهای امریکایی مثله یاتاقانها قلق خاصی داره پس بهتره بدین براتون موتور رو جمع کنن اینجوری مشکلات احتمالی هم برعهده مکانیکه ، این پیشنهاد بنده بود باز هم بستگی به خودتون داره.

سلام.نتیجه این کمک رو ماشین چطور بود؟ از نظر نرمی و انعطاف چطوره؟
    من اکثر نوا بیوک هایی که سوار شدم عقبشون خشک بوده ولی یه نوا سوار شدم چندی پیش که عقبش خیلی نرم بود.حیف که نشد از صاحبش بپرسم جنس کمک ها چیه.

سلام، نتیجه خوب بود و قابل قبول چون این کمک ها کیفیت خوبی دارن و از نمونه های تایوانی و ژاپنی قویترن (کمکهای ژاپنی در اصطلاح مقداری میکوبند) ، البته کمک فنر گازی بهترین کمک برای نوا و بیوک هست که ابی رنگن و جفتی 400 الی 500 هزار تومن بفروش میرسن.
    این رو هم در نظر بگیرین که فنر شمش در هیچ حالتی به نرمی فنر لول نمیشه ، شاید اون نوایی که شما سوار شدین هم سیستم تعلیق عقب رو به فنر لول تبدیل کرده بوده
    ( راستش این چیزیه که خودم هم دارم روش کار میکنم ).

Last edited by mard1169; 27-02-2016 at 18:17.

11. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.درسته هرگز لول نمیشه اما خیلی بستگی به جنس کمک داره.من این نوایی که دیدم عقبش کمی از لول نداشت.نمیدونم چیکار کرده بود ولی اینو دیدم که فنر لول نبود.کمک گازی آبی که میگید آبی کم رنگ هست؟ چه مارکی هست؟ من کمک های ماشینم فابریکه که رنگش آبی کم رنگه مثل این اما دیگه بنظرم کارشو کرده یا شایدم فابریک خشک باشه.

13. 4 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یکی از روشهای نرم کردن فنربندی شمش، کم کردن تعداد لایه های شمش هست که باعث آزادی حرکت بیشتر شده و حس نرم شدن خاصی به سرنشینان منتقل میکنه ( تقریبا مشابه زمانی که کمک فنر نصب نباشه و مقدار بازی بیشتری موقع وارد شدن ضربه بوجود بیاد)

اما در عوض مقدار ظرفیت تحمل بار و ضربه پذیری هم کمتر شده و توانایی ماشین در کنترل سر پیچها از حالت عادی کمتر خواهد شد و اتاق ماشین بیشتر از قبل به سمت بیرون پیچ منحرف میشه ( دقیقا وضعیتی که در خودروهای دارای فنربندی مارپیچ در قسمت عقب وجود داره)

این کار را قبلا روی پیکان استیشن انجام دادم ( که تعداد لایه های فنر با پیکان وانت یکی هست) و نتیجه نسبتا خوب بوده اما دیگه نمیشد مثل قبل بار زیادی حمل کرد. همینطور در بعضی مدلهای قدیمی جیپ که بیشتر در خیابان استفاده میشد از این روش برای ایجاد نرمی بیشتر و سواری راحتتر استفاده میکردن.

انجام این کار یک عیب بزرگ دیگه هم داره و آن وارد شدن ضربه های دست انداز به اتاق هست که به سرعت باعث فرسودگی و صدمه میشه و بخاطر همین باید خیلی مراعات کرد.

فکر میکنم با مقداری جستجو ، کمک فنر مناسب و ارزانتر خودروهای دیگه که مستقیما یا با کمی تغییر قابل نصب روی شورلت باشه را بتوان پیدا کرد.

15. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •