ممنون. خلاصه اگه قیمت اینطور باشه عالیه. منم اگه جواب بده ddr3 میندازم.
این برنامه که صفحه قبل داده بودی trial بود. کاملشو گیر آوردم یه کم هم جدیدتره. از اینجا میتونی دانلود کنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون. خلاصه اگه قیمت اینطور باشه عالیه. منم اگه جواب بده ddr3 میندازم.
این برنامه که صفحه قبل داده بودی trial بود. کاملشو گیر آوردم یه کم هم جدیدتره. از اینجا میتونی دانلود کنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش میکنم
باید ببینم فروشنده های ایران رهجو بچه ها خوبی هستن تست کننیا نه باید لپ تاپو بخرم بعد ببرم یه جا برای خرید اونجا تست کنم
![]()
سلام
من اين لپ تاشو مي خوام بخرم اما هر سايتي ميرم يه جور ويژگي براش معرفي كرده
يه جا رم 2 يه جا رم 4 يه جا كش 6 يه جا 3
لطفا بگين مشخصاتش چيه و چرا اينجوريه ؟؟
dell 1545-m inspiron
سلام
من اين لپ تاشو مي خوام بخرم اما هر سايتي ميرم يه جور ويژگي براش معرفي كرده
يه جا رم 2 يه جا رم 4 يه جا كش 6 يه جا 3
لطفا بگين مشخصاتش چيه و چرا اينجوريه ؟؟
دوست عزیز این لب تاپ 4 الی 5 تا کانفیگ داره از 600 تومان هست قیمتش تا 800 یا 900 تومان بسته به کانفیگ اون
سلام دوستان
میدونم جاش اینجا نیست ولی خوب توی بخشش اصلا جوابی نگرفتم
من 2 هفته هست hpdv3 2025ee دارم و طراحی و کیفیت ساختش حرف نداره(البته این نظر شخصی منه)
مشکل داغ کردن هم نداره ولی فنش به طور مرتب(نه با سرعت بالا, فقط با سرعت کم کار میکنه)حتی وقتی وب گردی میکنمو روزای اول اینطوری نبود,بعد از update ویندوز و چند تا application از hp اینجوری شد. میتونین راهنماییم کنین؟
دوباره چند تا سوال درباره fw46gjb:
1 تا چند گیگ رم وتا چه باسی ساپورت داره
2 حافظه گرافیک رو زده دو گیگ اشتراک با رم و یک گیگ مال خوش این یعنی جی یعنی عملا 2گیگ رم داره یا در مواقع نیاز کمک میگیره
در سوال قبلی هم که پرسیدم کسی جواب نداد طبق کد های اخر مدل های سونی مال رنگ و این چیزاست حالا طبق این کدها برای این مدل کیبورد مشکی وجود داره یا نه
جیگر منم این لبتاب رو با چند کانفیگ پیدا کردم
من دقیقا همین چیزی که شما گفتی با همین قیمت می خوام
مثلا اگه رفتم بخرم بگم کدوم کانفیگ رو می خوام یا مثلا پسوندی داره به همراه مدلش؟
Last edited by mamali1365; 31-07-2009 at 09:42.
ماكزيمم روي هر اسلات 4 گيگابايت ( 2 اسلات ) نهايتا در مجموع 8 گيگابايت در پهناي باند 800 مگاهرتز
حافظه گرافيكي اين كارت ATI 4650 نهايتا 512 مگابايت هست كه با اشتراك با رم به 2280 مگابايت ميرسه
بارها گفته شده مقدار حافظه در سرعت گرافيك مهم نيست مهم نوع GPU و نوع حافظه و رابط حافظه و ... است
براي رنگ كيبورد من سرچ كردم مشكي رنگ هم داشت (همين مدل)
رم رو که باید تست بکنم خبرتون میکنم راستی رفیق رم رو بدون هنگ اورد بالا و خوب کار کرد با نرم افزار ببینم رم رو چی تشخیص داده چیکار کنم؟حالت معمولی تو ویندوز جایی نداره بنویسه؟این نرم افزارها اون چیزی رو که سیستم میشناسه نشون میدن یا نه نوع اصلی سخت افزار رو نشون میدن؟
رفیق گلم این مدل گرافیک هم 512 داره هم 1 گیگ که این از نوع 1 گیگ هست با اشتراک رم میشه 2799 فکر کنم یکی از بچه ها نوشته مقدار دقیقشو البته این مدل سونی! ارزون ترهای سری fw رمشون 512 هست در کل هر چقدر رم اصلی گرافیک بیشتر باشه بهتره در کل بهتره از رم اشتراکی استفاده نکنه
ولی gpu از همه مهم تره تایید میشه مثلا 4850 که 512 mb معمولا رم داره رو نمیتونی با این مدل مقایسه کنی چون gpu خیلی قوی تری داره![]()
عزیز شما با گاررانتی سازگار بگو بهت بدهند یه سر برو سایت سازگار دقیقا مدل دلخوات را اسمش را یاداشت کن و بعد بگیر اگه تهرانی برو پااساژ پایتخت بگیر قیمت هاشون خوبه اگه شهرستانی تو سایت سازگار شماره تلفن نمایندگی هاش شهرستان ها هست
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)