علي عليزاده در گفت و گو با پانا:
به خاطر دخترم زودتر از ورزشگاه رفتم
مقاومت را هيچ موقع اين قدر ضعيف نديده بودم
مهاجم تيم استقلال تهران شايعه قهر خود از اين تيم را تکذيب کرد.
علي عليزاده در خصوص بازي با مقاومت در مصاحبه با خبرنگار ورزشي پانا، گفت: بازي بسيار خوبي براي ما بود ولي هيچ موقع مقاومت را اين قدر ضعيف نديده بودم.
وي افزود: خوشبختانه بازيکنان ما تلاش زيادي کردند و موفق به شکست پرگل مقاومت شدند تا شايعه تباني با استقلال اهواز نيز خود به خود باطل شود اما من عقيده دارم پتانسيل تيم ما بيش از اين حرف هاست و باز هم مي توانيم از اين بهتر شويم.
مهاجم استقلال تصريح کرد: به نظرم مشکل حريف اين بود که بازيکنان آن ها در حد خود نبودند و به علت نيمکت ضعيفي که مقاومت دارد، دست پيرواني به نوعي بسته بود اما فکر مي کنم اين تيم باز بهتر خواهد شد.
عليزاده با رد شايعه قهر از استقلال گفت: حدود 10 روزي است که خداوند دسته گلي به نام ديبا به من هديه داده و به خاطر اين سعي مي کنم زودتر به منزل برگردم. اگر قهر کرده بودم چرا سر تمرين حاضر مي شوم؟
وي خاطرنشان کرد: من خوشبختانه شرايط خوبي دارم و به نظر مربيان هم احترام مي گذارم و هيچ گونه ناراحتي در مورد نيمکت نشيني هم ندارم.
مهاجم استقلال افزود: اميدوارم روند خوب ما ادامه داشته باشد و بتوانيم برق شيراز را نيز شکست دهيم اما همه چيز به شرايط بازي دارد چرا که اين حريف نيز يکي از تيم هاي خوب ليگ برتر است.
عليزاده گفت: برق هرچند عملکرد خوبي داشته ولي مي خواهيم از امتياز خانگي خود استفاده کرده و آن ها را شکست دهيم ولي نمي دانم اين پيروزي پرگل خواهد شد يا نه.