تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 876 از 2376 اولاول ... 37677682686687287387487587687787887988088692697613761876 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,751 به 8,760 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

عليرضا عباس‌فرد:‌ اگر اميرخان در هر بازي هم از من استفاده نکند من اعتراضي ندارم عليرضا عباس‌فرد که در بازي مقابل مقاومت سپاسي غايب بود معتقد است اگر اميرخان در هر بازي هم از من استفاده نکند من اعتراضي ندارم.

عباسفرد مهاجم سرزن استقلال در مورد نيمکت‌نشيني‌اش گفت:‌ فکر مي‌کنم که بازيکنان در صورت چرخشي در ارنج اصل تيم قرار مي‌گيرند و اين بار هم نوبت من نبود.

در حال حاضر هم که مهاجمان زياد و قابلي در استقلال هستند سخت است که8 بتوان در بين آنها به جايگاه اصلي خود رسيد.

وي افزود: در حال حاضر وظيفه من هم بازي کردن است اگر هم بازي نکنم هيچ اعتراضي نمي‌کنم ولي فکر مي‌کنم که ديدار آتي درون ترکيب باشم./ز

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آشتیانی در گفتگو با مهر :
    قول قهرمانی نمی دهم / به قلعه نویی توصیه کرده ام وارد حاشیه نشود

مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان اینکه تمام تلاشش را برای موفقیت تیم فوتبال این باشگاه در رقابتهای لیگ برتر خواهد کرد گفت: هیچگاه قول قهرمانی نمی دهم چرا که فوتبال غیرقابل پیش بینی است.
    به گزارش خبرنگار مهر، واعظی آشتیانی که در حاشیه تمرین امروز استقلال با خبرنگار مهر گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب افزود: تمام تلاش من و همکارانم در باشگاه استقلال این است که بتوانیم محیطی آرام و بدور از هرگونه تنش را برای بازیکنان فراهم کنیم تا آنها بدون استرس فقط به کسب نتایج مطلوب تیم فکر کنند.

مدیرعامل باشگاه استقلال ادامه داد: وظیفه من آرامش دادن به تیم است و اینکه دروغ پردازیها را از تیم دور کنیم. قطعا این آرامش به ما کمک می کند که روند پیروزیهای اخیر را ادامه دهیم.

آشتیانی در مورد جذب اسپانسری دیگر برای باشگاه استقلال گفت: در حال حاضر بازار مبل ایران به عنوان اسپانسر استقلال فعالیت می کند اما ما این اجازه را داریم که در صورت پیدا کردن اسپانسری بهتر، وارد مذاکره شویم و از آن استفاده کنیم.

آشتیانی در مورد میزان شانس قهرمانی استقلال در هشتمین دوره رقابتهای لیگ برتر گفت: من هیچ وقت قول قهرمانی تیمم را نمی دهم چرا که فوتبال غیرقابل پیش بینی است اما هواداران مطمئن باشند تا آنجایی که بتوانیم برای شاد کردن آنها تلاش می کنیم و هیچ کوتاهی نخواهیم کرد.

امیررضا واعظی آشتیانی با تاکید بر اینکه اعضای کادر فنی استقلال باید از مسائل حاشیه ای دوری کنند گفت: من به آقای قلعه نویی و نظری توصیه کردم که فقط به فکر کار فنی باشند و نگذارند حاشیه گریبان آنها را بگیرد.

وی در مورد حضور استقلال در ورزشگاه دستگردی نیز گفت: تلاش ما این است که با توجه به امکانات خوب و ایده ال این ورزشگاه، با مسئولان به توافق برسیم تا از این پس تمرینات استقلال در این ورزشگاه برگزار شود.

مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد دخالت کمیته فنی این باشگاه در امور فنی گفت: تصور می کنم کمیته فنی یک بازوی مشورتی قوی برای کادر فنی است و هیچگونه دخالتی که موجب به وجود آمدن حاشیه باشد در کادر فنی نخواهد داشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ابراهيم تقي پور: به شرايط بازي كردن رسيده ام مدافع مصدوم تيم فوتبال استقلال گفت: خوشبختانه مصدوميتم از ناحيه ساق پا برطرف شده است و مي توانم تمريناتم را در كنار تيم ادامه دهم.

ابراهيم تقي پور، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در هفته گذشته فقط به صورت انفرادي تمرين كردم و آرام دويدن به دور زمين را در دستور كار داشتم و خوشبختانه مي توانم از اين هفته با ساير نفرات تيم استقلال تمريناتم را پيگيري كنم و براي ادامه رقابت هاي ليگ برتر مشكل خاصي ندارم.

وي گفت: بدون شك استقلال به شرايط آرماني رسيده است و معتقدم كه مي توانيم تا پايان نيم فصل روند رو به رشد خود را ادامه دهيم چرا كه قهرماني در ليگ برتر را مي خواهيم.

تقي پور‌، تصريح كرد: مشكلي بين من و كادر فني وجود ندارد و متأسفانه بعضي ها فقط حاشيه درست مي كنند در حاليكه به عنوان بازيكن بايد آنقدر خوب تمرين كنم تا بتوانم در تركيب تيم قرار بگيرم./ز

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

علي عليزاده در گفت و گو با پانا:
    به خاطر دخترم زودتر از ورزشگاه رفتم
    مقاومت را هيچ موقع اين قدر ضعيف نديده بودم
    مهاجم تيم استقلال تهران شايعه قهر خود از اين تيم را تکذيب کرد.

علي عليزاده در خصوص بازي با مقاومت در مصاحبه با خبرنگار ورزشي پانا، گفت: بازي بسيار خوبي براي ما بود ولي هيچ موقع مقاومت را اين قدر ضعيف نديده بودم.

وي افزود: خوشبختانه بازيکنان ما تلاش زيادي کردند و موفق به شکست پرگل مقاومت شدند تا شايعه تباني با استقلال اهواز نيز خود به خود باطل شود اما من عقيده دارم پتانسيل تيم ما بيش از اين حرف هاست و باز هم مي توانيم از اين بهتر شويم.

مهاجم استقلال تصريح کرد: به نظرم مشکل حريف اين بود که بازيکنان آن ها در حد خود نبودند و به علت نيمکت ضعيفي که مقاومت دارد، دست پيرواني به نوعي بسته بود اما فکر مي کنم اين تيم باز بهتر خواهد شد.

عليزاده با رد شايعه قهر از استقلال گفت: حدود 10 روزي است که خداوند دسته گلي به نام ديبا به من هديه داده و به خاطر اين سعي مي کنم زودتر به منزل برگردم. اگر قهر کرده بودم چرا سر تمرين حاضر مي شوم؟

وي خاطرنشان کرد: من خوشبختانه شرايط خوبي دارم و به نظر مربيان هم احترام مي گذارم و هيچ گونه ناراحتي در مورد نيمکت نشيني هم ندارم.

مهاجم استقلال افزود: اميدوارم روند خوب ما ادامه داشته باشد و بتوانيم برق شيراز را نيز شکست دهيم اما همه چيز به شرايط بازي دارد چرا که اين حريف نيز يکي از تيم هاي خوب ليگ برتر است.

عليزاده گفت: برق هرچند عملکرد خوبي داشته ولي مي خواهيم از امتياز خانگي خود استفاده کرده و آن ها را شکست دهيم ولي نمي دانم اين پيروزي پرگل خواهد شد يا نه.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مجيدي: فيکس ميشوم دنبال جنجال نيستم
    اينکه چرا آماده ترين بازيکن فعلى استقلال يعنى فرهاد مجيدى جايى در ترکيب ثابت اين تيم ندارد به يک سوال بزرگ تبديل شده است. ديروز وقتى با مجيدى تماس گرفتيم او در حال استراحت بود، پرسش و پاسخى با وى انجام داديم که ميخوانيد:
    يک سوال تکراري، چرا مجيدى فيکس نيست؟اينکه من چرا در استقلال فيکس نيستم سوالى است که پاسخ آن در حيطه اختيارات من نيست.
    پس چه کسى در اين باره بايد جوابگو باشد؟در هر تيمى حرف اول و آخر را اعضاى کادرفنى و خصوصاً سرمربى ميزنند آنها بازيکنان را به زمين ميفرستند.
    به نظر تو اگر از امير قلعه نويى درباره نيمکت نشينيات سوال کنيم چه پاسخى دريافت ميکنيم.نميدانم.
    مشکل تو با امير قلعه نويى چيست؟هيچ مشکلى نيست، من با اميرخان قلعهنويى هيچ گونه اختلافى ندارم.
    خيليها اعتقاد دارند قلعه نويى به خاطر مسائل غير فنى تو را به زمين نميفرستد؟من در اين باره حرف زدم و گفتم با او هيچ اختلافى ندارم و البته بعيد است که ايشان هم با من مشکلى داشته باشد و اين اخبارى که به گوش ميرسد شايعات بياساسى بيش نيست.
    فرهاد مجيدى از آمادگى خود رضايت دارد يا نه...؟من به نظر خودم در بهترين شرايط جسمى و روحى به سر ميبرم و آمادگى خوبى دارم، البته به دنبال آن نيز ميباشم که هر روز اين آمادگى را افزايش دهم.
    در مقابل مقاومت پس از حضورت در زمين پاس گل دادي؟من هميشه سعى کردهام در خدمت تيم باشم و براى استقلال مهرهاى مثمرثمر محسوب شوم بنابراين هر وقت که به ميدان فراخوانده شوم تلاش ميکنم که نمايش قابل قبولى را به اجرا بگذارم.
    تمرينات استقلال هم تعطيل شده است؟بله، به خاطر در پيش بودن بازى تيمملى برابر کرهشمالى تمرينات تعطيل شده و اين فرصت خوبى براى ماست که آمادگى خود را افزايش دهيم.
    Last edited by bayern; 13-10-2008 at 09:57.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امير، كلافه از شايعات

اين هفته تكليف سرپرست استقلال مشخص مى شود
    طى ۱۰ روز اخير شايعه تعويض سرپرست استقلال به دفعات شنيده شده است. البته مسئولان باشگاه «فعلاً» قاطعانه همه چيز را تكذيب مى كنند اما از سوى ديگر طرح نام هايى همچون اصغر شرفى وعلى اميرى باعث آن مى شود تا ماجرا همچنان پايان يافته نشده تلقى گردد. از طرف ديگر شايعه ملاقات اصغر حاجيلو با مديران ارشد باشگاه نيز باعث شده تا عده اى بر اين باور باشند كه وى دوباره سمت قبلى خود را احراز خواهد كرد. در همين راستا مطلع شديم امير قلعه نويى از اين شايعات به تنگ آمده و مى خواهد براى هميشه ماجرا را فيصله بدهد روى همين اصل طى ۲،۳ روز آينده با مدير عامل باشگاه در اين ارتباط صحبت مى كند. تا زمينه براى پايان اين شايعات را فراهم كند.قلعه نويى بزرگترين حامى على نظرى جويبارى محسوب مى شود و بر حفظ وى در سمت سرپرستى استقلال تأكيد دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هاشم بيك زاده:

انتظار داشتم مقابل تيم سابقم بازى كنم

هاشم بيك زاده بازيكن استقلال، پس از يك نيمه بازى در دربى توقع داشت در ديدار مقابل تيم سابقش مقاومت سپاسى ۹۰ دقيقه بازى كند اما ميثم منيعى جايگزين وى شد و بيك زاده ۹۰ دقيقه روى نيمكت نشست. وى در اين باره گفت: انتظار داشتم بازى كنم اما كادر فنى صلاح ندانست. از اول هفته مشخص بود بازى نمى كنم، قلعه نويى با ميثم صحبت كرده بود و ميثم خودش را براى بازى آماده مى كرد. وى ادامه داد: من به خاطر اين ناراحتم كه نتوانسته ام مقابل تيم سابقم بازى كنم، هر بازيكنى دوست دارد مقابل تيم سابقش بازى كند، مثل ابراهيم تقى پور كه مقابل پگاه بازى كرد، على عليزاده مثل من دوست داشت بازى كند كه وقتى بازى نكرد از خودش واكنش نشان داد، در حالى كه من اصلاً اهل واكنش نيستم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اميرآبادى: ترافيك بازيكن در استقلال به نفرات تيم ضربه مى زند
    هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: حضور بازيكن خوب در هر پست به تعداد زياد، به خود بازيكن هم ضربه مى زند. وى درباره اين كه گفته بود قصد دارد از فوتبال خداحافظى كند، اظهار داشت: گفتم شايد فوتبال را كنار بگذارم. خسته شدم از بس تلاش كردم؛ اما در چند سال اخير هرگز به پيراهن تيم ملى نرسيدم. وى افزود: در ۳ فصل گذشته در مقاطعى جزو بهترين بازيكنان ليگ بودم و اين روند رو به رشد در اواخر فصل گذشته بيش از هميشه به چشم آمد؛ اما باز به تيم ملى نرسيدم، به همين دليل مى گويم هيچ وقت به حقم نرسيدم.اين بازيكن در پاسخ به اين مورد كه بازيكنان ديگرى هم هستند كه به حق خود نرسيدند؛ اما اميد خود را از دست نمى دهند، عنوان كرد: من هم معتقدم بايد تلاش كرد؛ اما اگر مربيان استقلال هم به من كمك مى كردند مى توانستم جز مدعوين به تيم ملى باشم.اميرآبادى تصريح كرد: ترافيك بازيكن در استقلال در هر پست باعث شده بازيكن آماده اى مثل خودم كه در اوج آمادگى قرار دارند، بيرون بمانند. از اين كه چه كسى جاى من در استقلال بازى مى كند ناراحت نيستم؛ اما داشتن چند بازيكن خوب در يك پست، خيلى هم خوب نيست. هافبك استقلال اظهار داشت: سعى مى كنم در اين تيم طورى بازى كنم كه مربيان تيم ملى هم من را ببينند. در حال حاضر هم به نظر مربيان احترام مى گذارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تأخيريهاى تمرين استقلال جريمه مى شوند
    بنا به تشخيص كادر فنى استقلال هر بازيكنى كه در تمرينات اين تيم غيبت يا تأخير داشته باشد از سوى مديريت جريمه نقدى خواهد شد. در جريان تمرين روز چهارشنبه استقلال ميلاد نورى هافبك اين تيم با تأخير ۳۰ دقيقه اى حاضر شد و باعث ناراحتى امير قلعه نويى سرمربى اين تيم را گرديد. طبق شنيده هاى ما به احتمال فراوان نورى با جريمه نقدى رو به رو خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانى به ديدار آشتيانى رفت
    آرش برهانى مهاجم استقلال صبح روز پنجشنبه با حضور در دفتر اميررضا واعظى آشتيانى مدير عامل اين تيم با وى ديدار كرد. طبق شنيده هاى ما چك دوم برهانى پاس نشده است و وى مشكل مالى دارد به همين دليل قرار است مشكلات وى به زودى حل شود. ديروز شنيديم قرار است پول برهانى تا يكشنبه حاضر شود تا در اختيار وى قرار بگيرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •