تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 876 از 3195 اولاول ... 37677682686687287387487587687787887988088692697613761876 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,751 به 8,760 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه WOLF 00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کابل هاي 6 فيشي به هر تلويزيوني که 3 فيشي وصل بشه مي خوره يا نه؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

کابل هاي 6 فيشي به هر تلويزيوني که 3 فيشي وصل بشه مي خوره يا نه؟
    بله عزیزم شما فقط کافیه همون 3 رنگی رو که پشت TV هست رو وصل کنی.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان هرکی Eite با بورد Jasper خواست PM بده . قیمت 480 تومن
    Last edited by SamGun; 28-08-2009 at 15:06.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوستان سلام!
    خوب من دیگه با توجه به اینکه هی فرت و فرت ( روز به روز : دی) کارت گرافیک جدید با سی پی یو واسه پی سی میاد با قیمتهای خفن , پی سی گیمینگ رو بیخیال شدم (تازه مکس پین 3 هم داره میاد , یعنی مونا زندس؟ : دی)!
    میخوام برم سراغ ایکس باکس که به قول رزیدنت اویل ( : دی) تا 2015 ساپورت میشه!
    حالا سوالاتی دارم :
    1- اول از همه به نظر شما الان بگیرم یا 2-3 ماه صبر کنم؟ الان قیمتا چه جوره؟ 3 مدل لطفا.
    2-من اهل لایو نیستم پس از بین 3 مدل ایکس باکس کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ قلکامو شکستم یه 500 تایی دارم در حال حاضر که واسه این کنار گذاشتم : دی
    3-این نکست جن اهل کلاه گذاشتن هست یا نه؟ منظورم به طور کل...جایی بهتر از اونجا هست؟
    4-دیگه اینکه من هیچی از ایکس باکس نمیدونم. Noob-Guide چیزی دارید/ چه به انگلیسی چه به فارسی
    تنکس , منتظر جوابم!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دوستان سلام!
    خوب من دیگه با توجه به اینکه هی فرت و فرت ( روز به روز : دی) کارت گرافیک جدید با سی پی یو واسه پی سی میاد با قیمتهای خفن , پی سی گیمینگ رو بیخیال شدم (تازه مکس پین 3 هم داره میاد , یعنی مونا زندس؟ : دی)!
    میخوام برم سراغ ایکس باکس که به قول رزیدنت اویل ( : دی) تا 2015 ساپورت میشه!
    حالا سوالاتی دارم :
    1- اول از همه به نظر شما الان بگیرم یا 2-3 ماه صبر کنم؟ الان قیمتا چه جوره؟ 3 مدل لطفا.
    2-من اهل لایو نیستم پس از بین 3 مدل ایکس باکس کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ قلکامو شکستم یه 500 تایی دارم در حال حاضر که واسه این کنار گذاشتم : دی
    3-این نکست جن اهل کلاه گذاشتن هست یا نه؟ منظورم به طور کل...جایی بهتر از اونجا هست؟
    4-دیگه اینکه من هیچی از ایکس باکس نمیدونم. Noob-Guide چیزی دارید/ چه به انگلیسی چه به فارسی
    تنکس , منتظر جوابم!
    1- با اون پولی که تو داری زیاد نیازی به صبر کردن نیستش ! ولی تا آخر تابستون میاد پایین !

2 - چقدر بد که اهل لایو نیستی ! Permium خوبه ! 60 گیگ هارد کافیه ! ( چقدر قلک داری تو )

3 - نکست جن خیلی خوبه اما گرونه دیگه اما تو قلک زیاد داری مشکلی نیست !

4 - دیگه اینکه پست اول همین تاپیک و تاپیک قیمت رو بخون ! بقیه سوالات هم در بارگذاري مجدد صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوش باشی .

6. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه WOLF 00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بله عزیزم شما فقط کافیه همون 3 رنگی رو که پشت TV هست رو وصل کنی.
    ببخشيد ولي فکر کردم شايد سوالم رو درست متوجه نشده باشد منظورم اينه که من يه کابل 3 فيشي دارم و به تلويزيون وصل مي کنم حالا اگه يه کابل 6 فيشي بگيرم حتما 6 تا فيشش رو تلويزيونم ساپورت مي کنه يا اينکه ممکنه فقط همون سه تا رو ساپورت کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

سلام به همه ي دوستان عزيز
    يه خبر خوبي براتون دارم
    مايكروسافت اعلام كرده كه ار 28 اوت الايت را به قيمت 299.99 دلار و پرميوم رو به قيمت249.99 دلار عرضه خواهد كرد.
    Xbox 360 Elite $299.99*
    Xbox 360 $249.99*

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولي نوشته كه كابل hdmi رو براي الايت بايد جداگانه تهيه كرد!!!؟؟؟ (به نظر شما اين راسته؟)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

برو بچ یة راهنمایی میخواستم : یکیه که بازیاشو رو دی وی دیه ‏t gate‏ میزنه و قیمتش هم 2500 تومنه اون طرف هم یکی دیگس که بازیاشو رو ورباتیم میزنه و میده 4000 تومن حالا با توجه به اینکه بنده یک اصفهانیه اصیلم کدومو پیشنهاد میکنین؟

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

برو بچ یة راهنمایی میخواستم : یکیه که بازیاشو رو دی وی دیه ‏t gate‏ میزنه و قیمتش هم 2500 تومنه اون طرف هم یکی دیگس که بازیاشو رو ورباتیم میزنه و میده 4000 تومن حالا با توجه به اینکه بنده یک اصفهانیه اصیلم کدومو پیشنهاد میکنین؟
    برو ورباتيم بخر ... T-Gate به مرور زمان به لنز آسيب ميزنه ولی اگه بازی رو بريزی تو هارد تی گيت هم مشكلی نداره

11. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام ... ببخشید اگه جای اشتباهی پیام زدم ...
    من تازگی برام اتفاق عجیبی افتاده ... دو تا از بازی هام COJ وRed Faction بازی اومد و من هم حدود چند روز باهاشون بازی کردم .. اما این دو سه روز آخر ، بازی هام در جایی مشخص هنگ می کنه ... و فقط باید دستگاه رو خاموش کرد ...
    می خوام برم دوباره یه بازی دیگه بگیرم ... می ترسم بازم این جوری بشه ...

به نظر شما مشکل از درایو نوریش نیست ؟؟؟
    من باید چی کارکنم ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •