[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزی است که شایعات درباره آمدن و یا نیامدن عنوان Half Life 3 زیاد شده است و هر روز شایعه ای جدید تر به گوش میرسد.
جدیدا وبسایتی با عنوانی به نام Black Aperture که در آن نشانه هایی از Half Life 3 دیده میشود برپا شده است. البته احتمال Fan Made بودن این وبسایت بسیار بالاست. بنابراین، اگر فقط به این وبسایت و طرح های آن نگاه کنیم، خیلی خنده دار به نظرمی رسد که رونمایی از نیمه جان ۳ در پیش باشد. ولی همان طور که میدانید در مراسمی،�
، همچنین چند وقت پیش لیستی از
در تصویری که گفته می شود متعلق به شبکه ی استیم است، در اینترنت پخش شد؛ که همه این ها باعث قوی تر شدن شایعات میشوند. آیا واقعیت دارد؟
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
بازی تتریس را احتمالا همه ی شما میشناسید و برای یک بار هم که شده این بازی ساده، در عین حال زیبا و فراموش نشدنی را بازی کرده اید. آقای Henk Rogers سازنده ی بازی های تتریس، در اظهار نظری جالب، بازی پرندگان خشمگین را در کنار تتریس قرار می دهد و عقیده دارد، Angry Birds از یاد خواهد رفت. شاید یک سال، ده سال یا چندین سال بعد، مردم تتریس را به یاد بیاورند، اما Angry Birds را نه. راجرز می گوید:
“من دوست دارم این بازی را با یک ورزش مقایسه کنم. در ابتدا یک فعالیت است، مثل گولف که یک فعالیت بود، بعدها به یک ورزش تبدیل شد. فکر می کنم مردم به مدت ۲۰ یا ۲۵ سال گولف بازی می کنند، پس شما می توانید بگویید که گولف در میان مردم مانده است. این “فعالیت” دیگر یک عادت هوسانه و زودگذر نیست، یک ورزش است. Angry Birds بسیار جالب است و همه این بازی را برای مدتی بازی کرده اند، اما بعد از مدتی از آن دست کشیده اند و به سراغ یک بازی دیگر رفته اند. ولی Tetris مثل “تولدت مبارک” است و ادامه خواهد داشت. هر کس بازی هایی دارد که می آیند و میروند، آنها می آیند و نمایش می دهند، اما همه ی آن ها گذرا هستند. شما مجبورید سخت کار کنید تا بازی ناشناخته ی خود را به شماره ی ۱ تبدیل کنید، اما وقتی ما تتریس را دوباره عرضه کردیم، خود به خود به شماره ی ۱ تبدیل شد، در صورتی که ما حتی هیچ بازاریابی نکرده بودیم. باید اعتراف کنم ما یک مزیت غیرمنصفانه نسبت به رقیب داریم. من ترجیح میدهم یک غاز داشته باشم که تخم طلا بگذارد.”
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
سایت incgamers فهرست بهترین بازی های سال ۲۰۱۱ از دید خود را منتشر کرد که به شرح زیر است:
۲۵th – Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
24th – Rage
23rd – Rayman Origins
22nd – Trackmania 2: Canyon
21st – RIFT
20th – Dirt 3
19th – Battlefield 3
18th – Shadows of the Damned
17th – Call of Duty: Modern Warfare 3
16th – Saint’s Row: The Third
15th – SpaceChem