تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 875 از 1547 اولاول ... 3757758258658718728738748758768778788798859259751375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,741 به 8,750 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه l36320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

l36320 عزیز و گرامی جسارت نباشه، اما شما اول تمدید کردید و بعد اومدید سوال کردید؟!
    این مبحث شیرین ترافیک(به شیرینی قهوه) از بقیه بحث ها صحبتش داغ تره و همه ازش دارن صحبت میکنن، اگر قبل از تمدید فروم یا سایت های مرتبط رو چک کرده بودید قطعا با دید بازتری انتخاب میکردید.
    اما الآن هم خیلی ضرر نکردید، به چند دلیل.
    اگر شاتل رو از قبل داشتید که احتمال همینطور هست، پس زمانی برای رانژه و جمع آوری خط صرف نکردید که این خوبه، چون فن آوا یا هر شرکت دیگه ای از جمله همین شاتل با این تغییرات معلوم نیست کیفیت سرویسش چجوری بمونه، پس اگر شما میرفتید فن آوا و مشکلاتی رو مثل قطعی تجربه میکردید این 80 گیگ نه تنها براتون خوب و لذت بخش نبود، بلکه تمام روزتون هم به خاطر اینترنت مزخرف خراب میشد!
    اما مسئله بعدی و مهمتر این هست که این طرح ها هنوز بطور کامل به ثبات نرسیده و برای انتخاب قطعی و همیشگی نیاز هست که مدتی بگذره، چون تا همین چند روز پیش هم ترافیک بعضی سرویس ها تغییر کرد، پس با توجه به این موضوع یجورایی میشه گفت هرکس مشترک هر ISP هست اگر باهاش سر کنه فعلا به نفع خودش عمل کرده، چون قاعدتا از کیفیت اون ISP در اون منطقه راضی بوده که ازش سرویس گرفته و ازش هم استفاده میکنه.
    حالا بازم انتخاب و نظر نهایی با شماست، به هر حال شما میخواید استفاده کنید، اما نظر شخصیم این هست که شما بطور ناخواسته کار درست رو انجام دادید.
    bob111 عزیز، از تذکرتون بابت طولانی بودن مطلب متشکرم و عذرخواهی میکنم که طولانی بود، حقیقتا من مشکل اساسی در خلاصه نویسی داشته و دارم!
    اما جدا از این مورد، سعی ام بر این بود که دوستانی که تا حالا از شاتل سرویس نگرفتن و مردد هستن برای انتخاب از این شرکت، بتونن با دید بازتری این شرکت رو بشناسن، هرچند که تجربه یک نفر کافی نیست اما بودنش بهتره قاعدتا.
    اون مطلب هم خودش چکیده تجربه 10 سال به علاوه 9 روزه بنده بود که البه این 9 روزش خیلی خیلی مهمه!!
    حالا مطلب چکیده رو چجوری میشه چکیده تر کرد بنده درش موندم و از عهده من خارجه()، اما دوست خوبمون لطف کردن و چکیده تر کردن که میشه اینکه شاتل خوبه(واقعا چجوری چند خط مطلب رو توی 2 کلمه جا دادید؟!).
    ارادت.
    بله اول تمدید کردم
    والا قصد تمدید نداشتم نزدیک یک ماه بود سرویس قطع بود و قصد تمدید سرویس قبلی رو نداشتم تا اینکه تماس گرفتن و گفتن که سرویس جدید 2 مگ با 65 گیگ حجم اضافه شده و منم رو حساب حرفشون دیگه سایت شاتل یا این فروم رو چک نکردم
    در کل حرف شما درسته و هر شرکت ارائه دهنده اینترنت تو ایران بازی‌های خودش رو داره
    اما مشکل من با شاتل اینه که هیچ وقت صداقت تو کارشون نداشتند
    اون از سرویسهای نامحدودشون که فقط اسم نامحدود رو یدک میکشید و همیشه خدا در حد دایال آپ محدود بود و اینم از این برنامه‌ی جدیدشون
    همه اینا با توجه به جایی که درش زندگی میکنیم کاملا منطقی به نظر میرسه و نباید انتظار شرایط بهتری رو داشته باشیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

دوستان من امروز تغییر طرح دادم و طرح 1 ماهه 2 مگ رو انتخاب کردم.
    منتهی بعد تغییر سرویس، سرعتم رو روی 25bKB/s بسته.
    قبلا تا جایی که خطم کشش داشت بهم سرعت می‌داد.

خواستم بپرسم سیاست جدید شاتله؟ برای شما هم اینجوریه؟ هر طرحی خریدید همون سرعت رو بهتون می‌ده یا تا حایی که خط بکشه سرعت می‌ده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Khazuk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - زرهی

پيش فرض

خواستم بپرسم سیاست جدید شاتله؟ برای شما هم اینجوریه؟ هر طرحی خریدید همون سرعت رو بهتون می‌ده یا تا حایی که خط بکشه سرعت می‌ده؟
    من سرویس تغییر ندادم قبلا max rateروی 5 مگ بود بعد اومد روی 4 مگ و خطم روی 3 مگ بسته بود 5 شنبه اینترنت کلا پورت و لینک قطع بود شنبه وصل شد max rate دیگه بیشتر از 3 مگ نیست و خط روی 2 مگ بسته شده خط هم هیچ تغییری نداشته

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

بله دیگه سرعت اسمی هر چی خریدی همون
    ذغالی

Sent from my SM-G950F using Tapatalk by JAVAD

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همونی که بخرین میدن نه بالاتر

داره خودمونی میشه hamed619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام برای شاتل حجم خارجی یک سوم یا یک دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ziarratt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

وزیر گفته تمام سایت های داخلی که هاستشون داخلیه ولی شرکت ها همچنان دارن روی همون 500 تا سایت، داخلی حساب میکنن که جز چندتاشون بقیشون فوق العاده آشغال و بلااستفاده هستن
    وزیر جدیدا در توئیتر گفته به ISP ها ابلاغ کردیم که باید کل سایت های داخلی رو نیم بها حساب کنند و تا دو هفته مهلت اعمال دادیم

8. 5 کاربر از ziarratt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام برای شاتل حجم خارجی یک سوم یا یک دوم
    حجم خارجی شاتل یک دوم هست.

10. این کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه l36320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

قبلا در سرویس‌های به اصطلاح نامحدود شاتل سرعت رو بالاتر می‌بست و بعد از محدودیت سرعت میومد روی سرعت اسمی (هرچند که واسه من از سرعت اسمی هم کمتر میشد و کلا یجورایی غیر قابل استفاده میشد)
    اما الان که سرعت اسمی هست سوال من اینه که بعد از استفاده از حجم منصفانه چه اتفاقی میفته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبلا در سرویس‌های به اصطلاح نامحدود شاتل سرعت رو بالاتر می‌بست و بعد از محدودیت سرعت میومد روی سرعت اسمی (هرچند که واسه من از سرعت اسمی هم کمتر میشد و کلا یجورایی غیر قابل استفاده میشد)
    اما الان که سرعت اسمی هست سوال من اینه که بعد از استفاده از حجم منصفانه چه اتفاقی میفته؟
    سرعت روی 128 کیلوبیت محدود میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •