عجب کلاهبردارایی هستن [emoji23] [emoji23]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
عجب کلاهبردارایی هستن [emoji23] [emoji23]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
حمار اول فکر می کنه هنوز 15 سال پیشه که هر کاری خواست بکنه و هیچ اتفاقی هم نیفته . الان کل دوستان و فامیل ما ترابرد کردن به اپراتور های دیگه . آخه از همه 200 الی 500 تومن جیب بری کرده !
بعدشو می خاد چکار کنه ؟ الان سیمکارت های اپراتور مجازی هم اومده . رقابت شدیده . این حمار توی فاز دزدی گیر کرده![]()
اپراتور مجازی کجا بود، یه شاتل و ایتل ک تعرفه های گرون.... ادم عاقل از اونا میگیره؟؟ از اولش هم معلوم بود این طرح شکست خوردست
چون داری ازسرور ایرانی پینگ ۱۶ میگیری ولی دوتا خارجیه
این سرعت شما سرعت پیکه، چون اگه سرعتت ۱۰ نه ۱۰.۵ بود باید ۴ دقیقه دان میکردی اما تایمش مشکل داره
بعد از کارشناسی های همراه اول در منطقه ما تمامی سایت های فورجی خاموش کردن! زنگ هم میزنی میگن شما مشکل مکالمه داشتی نه دیتا! یعنی دیگه نمیشه به فورجی وصل شد ، فکر کنم اینا حقوق میگیرن رو اعصاب مردم راه برن تا کار مردم راه بندازن
از ایرانسل دل خوشی ندارم اما شرف داره به همراه اول، اینطوری پیش بره منم ترابرد میکنم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دیروز رفتم درخواست رمز دوم دادم برایم ایمیل شد االن تو سایت همراه اول ای پی سایت هایی که رفتن را در ریز حساب اینترنت مشخص نکرده
پس این رمز دوم به چه دردی میخوره؟
این که توی سایت aio و فیلیمو زده ترافیک رایگان همراه اول اما از بسته کم می کنه رو کسی راه حلی نداره؟
الان کی داره دروغ می گه
aio و قیلیمو
یا همراه اول
؟؟؟؟
دوستان استفاده از سایت آنتن مجانیه ؟ الان من اینترنت گوشی رو روشن کنم و فوتبال ها رو با برنامه آنتن ببینم از حجمم کم میشه ؟ اگه بسته نخرم و همینجوری 4G استفاده کنم برای سایت آنتن چجوریه ؟ اینترنت مجانی حساب میشه ؟ سیم کارت 913
فعلا حمار آخر بدون صاحب شده
هر چی مجانی رو پولی کرده
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)