من تا چند روز پیش خیلی عالی بود ، ولی از 5 شنبه تا الآن افتضاح به تمام معنا شده ! کلا تایم اوت !
من تا چند روز پیش خیلی عالی بود ، ولی از 5 شنبه تا الآن افتضاح به تمام معنا شده ! کلا تایم اوت !
آره داداش آسیاتک هم داغونه ! من 45 تومن دارم واسه 1مگ نامحدود میدم تا 2 ماه پیش سرعتم 90 بود الان شده 60 ! قطعی هاش هم که اگه بیفته به قطعی پدر درمیاره !!داداش ما هم که تحمل میکنیم فقط واسه خاطره دانلوده ! فقط ساعت 3 تا 9 صبح سرعت خوبه ! بقیه ساعات ....!
آسیاتک هم داغونه ؟
بره منم همینطور شده از 5 شنبه به این ور، خیلی تایم اوت میدهولی قبل از اون واقعا عالی شده بود چند روز سرعت جوری بود که پینگ من به یوت*یوب 150 بود !!
دوستان نمیدونن مشکل از کجاست ؟ کی درست میشه ؟
راستی من کرج زندگی میکنم.
احوال دوستان استان تهرانی ؟! از تاپیک گیلان مزاحم میشم
+
میخواستم ببینم شما هم دسترسی به سایت های داخلی که سرورشون رو بستر اینترنت ملی هست ندارید ؟! خیلی از سایت های معروف دانلود نرم افزار مثه سافت گذر و سافت 98 و ...
.
میخوام ببینم مشکل این چند روزه سراسریه یا فقط مشکل از گیلانه![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 10-08-2013 at 20:54.
منم کرج هستم اتفاقا !
سلام
با این سایتا من مشکلی ندارم .
منم با این سایتها مشکلی ندارم !
اتفاقا سرعت دانلود ازشون هم خیلی خوبه ! یعنی فول سرعت رو میده !
دلیلش هم واسه من عجیبه
1 هفته گذشت همچنان مشکل تایم اوت و پینگ بالا رفع نشد
مشکلی که از 10 صبح شروع می شه دلیلشم کاملا مشخصه شرینگ "1 به هر چقدر که دلمون می خواد" باعث این افت کیفیت شده
دیگه امیدی به این مخابرات نیست باید به فکر تغییر isp باشیم
من متاسفانه نمیتونم حتی این کارم بکنم ! وقتی خط رو وصل کردن گفتن که فقط میتونید از مخابرات بگیرید . به چند شرکت هم زنگ زدم چک کردن گفتن درسته نمیتونیم بهتون سرویس بدیم .دیگه امیدی به این مخابرات نیست باید به فکر تغییر isp باشیم
یعنی الآن من تنها راه دیگم وایمکسه :|
یعنی فیبر نوری بهتون دادن، میتونین برین درخواست بدین برای تغییر به مسی. برین اونجا بسط بشینین تا قبول کنن.
امروز بالاخره پشتیبانی یه آدم با وجدانی در اومد حقیقتش رو بهم گفت ضریب اشتراکها از 1به 8 تغییر پیدا کرده به 1به 10 و وضعم کلا قرار نیست تغییر کنه فقط برای استان البرز اگه سرویس حجمی خریداری کنین می تونین همون 1به 8 را داشته باشید در غیر اینصورت همچنان همین 1به10 می مونه.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)