سلام
یه سری اطلاعات راجع به creed aventus میدید؟
سلام
یه سری اطلاعات راجع به creed aventus میدید؟
با سلام به دوستان عزیز
اگه به دنبال رایحه مشابه وان میلیون هستید اصلا جگوار کلاسیک گلد رو انتخاب نکنید که نه پخش بو داره و نه ماندگاری . چند روز پیش خریدم که پشیمون هستم .
دوستانی که تجربه استفاده از CH for men رو دارن ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایند. از نظر پخش بو و ماندگاری تایید میشه؟بین انتخاب اکوا از بولگاری و ch مردد هستم.
از لطف دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
هشدار!!!
پیرو گفته های دوست خوبمون بنده هم توصیه میکنم به هیچ عنوان ادکلن بدون جعبه خریداری نکنید!
ادکلن های بدون جعبه فقط شیشه هاشون اصلی هست و مایع درون آنها از اسانسهای تقلبی پر شده هست.
متاسفانه یک سالی هست که این ادکلنها خیلی زیاد شده اند که با قیمت های بالایی جای ادکلن اصلی میفروشند و دلایلی از قبیل خراب شدن کارتن تو بار و یا شرکت در مزایدات گمرک برای فروش این ادکلن ها میاورند که دروغی بیش نیست
باربری ویکند
برگاموتو مارینو از فری
آزارو کروم لجند
ل هوم
گرلن پور هوم
مطمئنا توی این رنج قیمت گزینه های خیلی بهتری هم هست
رایحه ایی بسیار خسته کننده با دوام و پخش بویی ضعیف
خود رایحه هم به غیر حرفه ایی طراحی شده
اورجینال وتیور از کرید رو حتما تست کنید
رایحه ایی خنک و سبز و مرطوب
متاسفانه بعضی افراد منتظر این هستند که سایتی از یکی از محصولاتش که سود خوبی داره تعریف کنند تا برای خرید اقدام کنند و کاری به اصالت برند تولید کننده و خود رایحه ندارند.
توصیه میکنم خودتون اول تست کنید و کاری به تعریف دیگران نداشته باشید. سعی کنید با ادکلن هایی که اصالتی دارند و رنج قیمت همین هست قیاس کنید و بعد اگر خوشتون آمد خریداری کنید
از نظر رایحه فوق العاده هست. رایحه به گونه ایی طراحی شده که در هر فصل و با هر سلیقه ایی قابل استفده هست.
پخش رایحه نسبتا خوبی هم داره و موندگاری نسبتا پایین
ch رایحه جذابی داره ولی متاسفانه از ماندگاری ضعیفی برخوردار هست.
دقیقا همینطوره
و من تجربه اینگونه خرید رو داشتم ،شیشه های دست دوم رو با اسانسها پر میکنن و مثلا به جای بلک ارکید تام فورد و یا تاسکانی لتر ،به قیمت نصف میفروشند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)