بکس به نظرتون بین AAtrox و Quinn کدوم بیشتر fun هست و حال میده ؟![]()
بکس به نظرتون بین AAtrox و Quinn کدوم بیشتر fun هست و حال میده ؟![]()
Aatrox بسیار ریسکی و Agressive هستش (تهاجمی) و بقول خود ریوت (Primary: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Secondary: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولی quinn ریسکش کمتره والبته: (Primary: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Secondary: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من میگم quinn بگیر
Aatrox این هفته Freeه
الان Quinn رو بگیری جفتشو با هم داری
هیچ کدوم fun نیستند اگه می خوای توی بازی بری رو اعصاب مردم و بخندی باید shaco برداری اونم ap برای براش که 90% بلد نیستند ap shaco بازی کنندبکس به نظرتون بین AAtrox و Quinn کدوم بیشتر fun هست و حال میده ؟![]()
اگه میخواهی یه چمپ سگ برداری که توی تیم فایت بیفتی وسط تیم حریف و کیل بگیری بعد بشنی ... شعر بگی پرو این حرفا همون Aatrox را بردار هیچی نداشته باشی همون پسیوش بسه
آخه من نمیدونم رو چه منطق و حسابی این Aatrox را ساختند![]()
هیچ کدوم اگه بین اینن دوتا می خوای بدونی کدوم fun هست Aaxtor fun ترهبکس به نظرتون بین AAtrox و Quinn کدوم بیشتر fun هست و حال میده ؟
الان بیچاره نگفته کدوم بهتره بخرم گفته کدوم fun ترهAatrox این هفته Freeه
الان Quinn رو بگیری جفتشو با هم داری
آخه من نمیدونم رو چه منطق و حسابی این Aatrox را ساختند
امروز من Nasus بودم , جلوم این Aatrox که با جانگلر که Lee Sin باشه Premade بود .
LvL3 من نشتم زیر تاور Qـم رو فارم میکنم , Full Hp هم بودم ..و یهو دیدم این Q زد و تاور تانک کرد, Lee Sin هم پرید روش و اومدن منو Dive کردن ...
جون پر منو زیر تاور لول 3 میکشن :| منم این Aatrox رو زدما .. اما Passiveـش ... خیلی ت*میه خدایی ...
~~~
آخر شدم گلد امروز 3>
خیلی حال داد , Promo بازی اول رو خیلی راحت بردم بعد 2 بازی بعد رو باختم ... ناامیدانه دیگه زدم الکی پلی کنم دیدم بازی 4م رو هم بردم ...
بازی آخر دیگه داشتم از استرس میمردماما با یه نتیجه خیلی نزدیک بازیو بردیم ... خیلی حال داد
×××
من الان هرچه قدر بازیارو ببازم دیگه سیلور که نمیشم ؟ ( LP 0 - Gold V )
خوب الان باید با سیستم 4-3-3 میرفتی جولویاره شماره 6 رو هم باید دقیقه 1 تعویض می کردی معلومه خسته شده نمیتونه بازی کنه دیگه
leave میده خوب
بعد از پشت شبیه خون میزدی بعد 1 back hand بعد اون بوشه سمت بالا رو 1 دور میزدی میومدی تو بوشه پایین 1 دریبل اون جا میزدی بعد ult میزدی بعد recall میکردی
بعد 6 تا turret رو مینداختی,بعد invis میشدی(پسیو teemo میدونی دیگه) دشمن که اومد با کله و به صورت مرتضی ای حمله میکردی البته با رمز یا زهرا و براحتی penta میکردی
بعد 3 تا turret دیگه رو مینداختی بعد baron میزدی و با 1 حمله تمرین شده 3تا inhibit مینداختی و در نهایت با کمک نیروهای پشتی بانیه minions ها 2 turret و base رو نابود میکردی
استراتژیک باید بازی کنی همین طوری الکی که نمیشه کری کردراستی دوستان این راز و سیستمو به کسی نگین,این طوری بازی کنین 100% بردین
![]()
Last edited by pancha73; 17-09-2013 at 21:52.
داداش شما خیلی شانس داری که از هر 100 تا بازی یدونه afk میوفته برات.برو خدا رو شکر کن مثل من نیستی که هر روز تو 3-4 تا بازی یا ترول دارم یا afk!
این جنبه fun که داری میگی با این وضعیتش اعصاب خیلیا رو ریخته به هم...![]()
اقا این فصله لول کی تموم میشه ؟ اسن اسکین Elise ما رو کی میدن ؟
lol خوب حق داری من از وقتی شروع کردم لول بازی می کنم تا حالا 2 بار اینطور تیمی افتاده بهم که 4 تا afk داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)