تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 875 از 1783 اولاول ... 3757758258658718728738748758768778788798859259751375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,741 به 8,750 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

صبانت وضعیت پینگ و سرعت وبگردیش خوبه اما شبانش همونطور که دوستان میگن حساب کتاب نداره!
    از اونطرف اسیاتک شبانش نسبتا خوبه(2مگ معمولا شبی 2.8 گیگ میشه گرفت با سرعتی بین 100 تا 124) ولی پینگ و سرعت وبگردیش اصلا اصلا تعریفی نداره!!!!

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من یه سوال دارم
    من تهران منطقه 5 زندگی میکنم
    تا قبل از اینکه بیام این مطالب راجب صبانت رو بخونم میخواستم از صبانت اینترنت بگیرم ولی بعد از این مطالب یکم در این باره شک کردم الان هم مخابرات 256 دارم و به زور یه پیج وامیکنم
    به نظرتون صبانت بگیرم خوبه در ضمن دانلود شبانه هم میخوام
    خواهشا کمک کنید
    من مرکز کاشانیم قبل عید خوب بود . از بعد عید کم کم شروع کرد به افت تا الان از بعد انتخابات که دیگه شورش دراومده .بعضی روزا اینقدر غیر قابل تحمل میشه که میخوام همون لحظه درخواست جمع آوری بدم. گرچه isp های دیگه هم که بودم اوضاعم بهتر از الان نبود هر کدوم به یه شیوه ای بازی درمیوردن و کلا شرکت با کیفیت انگار وجود نداره.
    صفحه قبل تست سرویسم رو گذاشتم ببینید تفاوت اینترنت خارجیش رو با داخلی پیج باز کردنش هم همینه تازه از اینم بدتر.
    البته مثه اینکه اینروزا مشکل پهنای باند خارجی هم دارن حالا گفتن حل میکنن تو این چند روز (بعیده)

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان ،
    عزیزانی که از صبانت سرویس میگیرید خواهش میکنم ریز مصرفتون رو چک کنید
    من هر چی بیشتر به ریز مصرفم نگاه میکنم ، توش بیشتر اشتباه پیدا میکنم
    قبلا مواردی از همپوشانی ها و موارد دیگه رو گذاشته بودم
    ولی امروز دیدم در جمع ریز مصرف هم اشتباه وجود داره!؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
    که به غیر از 540 مگ اشتباه در محاصبه دوبرابر مصرف مواردی از همپوشانی های چند دقیقه ای هم وجود داره
    و در نهایت در جمع کل نوشته شده 1203 ولی اگه جمع ببندید میبینید که جمعش میشه 1193 مگ که 10 مگ هم اینجا اشتباه داره
    این موارد شاید زیاد به نظر نرسه ( به جز 540 مگابایتش ) ولی در مجموع باعث میشه چیزی در حدود 20 از حجم مشتریان زودتر تموم بشه ،
    کسی راه حلی به نظرش نمیرسه؟

(سایت آپلود غیر فعال شده برای همین نتونست عکسش رو هم بزارم)

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان ،
    عزیزانی که از صبانت سرویس میگیرید خواهش میکنم ریز مصرفتون رو چک کنید
    من هر چی بیشتر به ریز مصرفم نگاه میکنم ، توش بیشتر اشتباه پیدا میکنم
    قبلا مواردی از همپوشانی ها و موارد دیگه رو گذاشته بودم
    ولی امروز دیدم در جمع ریز مصرف هم اشتباه وجود داره!؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
    که به غیر از 540 مگ اشتباه در محاصبه دوبرابر مصرف مواردی از همپوشانی های چند دقیقه ای هم وجود داره
    و در نهایت در جمع کل نوشته شده 1203 ولی اگه جمع ببندید میبینید که جمعش میشه 1193 مگ که 10 مگ هم اینجا اشتباه داره
    این موارد شاید زیاد به نظر نرسه ( به جز 540 مگابایتش ) ولی در مجموع باعث میشه چیزی در حدود 20 از حجم مشتریان زودتر تموم بشه ،
    کسی راه حلی به نظرش نمیرسه؟

(سایت آپلود غیر فعال شده برای همین نتونست عکسش رو هم بزارم)
    من گیم نت دارم با 20 عدد سیستم . اوایل فقط 2 ما 60gb شارج میکردم . کم کم رسید به ماهی 60gb و در اواخر 12-13 روز 60GB یه روز به این نتیجه رسیدم که کلان شارج مصرف نکنم و بیبنم ایا بازم کم میشه یا نه که بله دیدم بازم حجم واسه خودش کم شده . دیگه قضاوت با خدتون به قول پشتبانی پسورد رو عوض کنین اینم شد جواب ؟ پس تا حالا که کم شده چی ؟ به هر حال یکم منطقی فکر کنی و از درو برت پرسو جو کنی میبینی اکثرا این مشکل رو دارن .
    دوستم که سه ماهه 15GB زده بود و هنوز مودم رو بلد نبوده نصب کنه دیده حجمش 6GB کم شده .

5. 3 کاربر از jafarr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من گیم نت دارم با 20 عدد سیستم . اوایل فقط 2 ما 60gb شارج میکردم . کم کم رسید به ماهی 60gb و در اواخر 12-13 روز 60GB یه روز به این نتیجه رسیدم که کلان شارج مصرف نکنم و بیبنم ایا بازم کم میشه یا نه که بله دیدم بازم حجم واسه خودش کم شده . دیگه قضاوت با خدتون به قول پشتبانی پسورد رو عوض کنین اینم شد جواب ؟ پس تا حالا که کم شده چی ؟ به هر حال یکم منطقی فکر کنی و از درو برت پرسو جو کنی میبینی اکثرا این مشکل رو دارن .
    دوستم که سه ماهه 15GB زده بود و هنوز مودم رو بلد نبوده نصب کنه دیده حجمش 6GB کم شده .
    کاملا" تایید میشه برای منم حدود 5/6 گیگ تا حالا رفته رو هوا !

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من مرکز کاشانیم قبل عید خوب بود . از بعد عید کم کم شروع کرد به افت تا الان از بعد انتخابات که دیگه شورش دراومده .بعضی روزا اینقدر غیر قابل تحمل میشه که میخوام همون لحظه درخواست جمع آوری بدم. گرچه isp های دیگه هم که بودم اوضاعم بهتر از الان نبود هر کدوم به یه شیوه ای بازی درمیوردن و کلا شرکت با کیفیت انگار وجود نداره.
    صفحه قبل تست سرویسم رو گذاشتم ببینید تفاوت اینترنت خارجیش رو با داخلی پیج باز کردنش هم همینه تازه از اینم بدتر.
    البته مثه اینکه اینروزا مشکل پهنای باند خارجی هم دارن حالا گفتن حل میکنن تو این چند روز (بعیده)

والا من خونه صبانت دارم و مغازه که گیم نت هست هم صبانت داشتم ولی طی جریاناتی که در پست بالا گفتم کلا صبانت رو از مغازه جمع کردم و مخابرات گرفتم ولی واقعا چیزی که خیلی خیلی خیلی جالبه روز هایی که صبانت داغون مثل همین روزا مخابرات وضعیتش عالیه یعنی از چیزی که هست فراتره . زنگ زدم پشتبانی سره این جریان شدید افت سرعت که گفتن سراسری در کل ایرانه که البته مخابرات اینجوری نیست . طبق یه اخبار دیگه که راستو دروغش با خودتون گفتن بعد از گرونی های اخیر دلار در 1 سال گذشته هیچ ISP قیمت هارو بالا نبرده ولی بجاش تعداد share رو زیاد کردن . که مثلا صبانت 1 به 4 هست یعنی از یک پورت 2MB تعداد 4 نفر همزمان کار میکنند . و جدید چیزی که من تو پینگ گرفتن دیدم اینکه یه دفعه در اوضاع بسیار عالی پینگ میبنی پینگ سر به فضا میزنه مثل اینکه شما در حال پینگ گرفتن باشی و بری speedtest.net یه تست بگیری و میبنی ping بالا رفته . به هر حال صحبت طولانی نشه اینجور که بوش میاد تعداد share از 1 به 4 بالاتر شده .
    به هر حال سره جمع کردن پورت عجله نکن و چند وقت دیگه صبر کن و اگه دیدی ادامه داره یعنی اون اخبار تقریبا درسته و باید از یک ISP دیگه گرفت . مثلا یک ISP که کیفیت رو توش فاتحه نخونن بلکه پلشون رو بگیرن .
    Last edited by jafarr; 13-07-2013 at 01:39.

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

روزانه صبانت چه سرعت و پینگی میده ؟

داره خودمونی میشه makan.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

روزانه صبانت چه سرعت و پینگی میده ؟
    چند مدته که افتضاح شده.همین الان که دارم تایپ میکنم پینگم با گوگل بالای 1000 هست و یه خط در میون تایم اوت دارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من حدودا یه ماه پیش از صبانت گرفتم روزای اول خیلی خوب بود پینگ با سرور های خارجی حدود 130 140 بود ولی الان همش بالای 370 380 هست
    مال بقیه هم همین طوره یا فقط مال من این طور شده؟

داره خودمونی میشه makan.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من حدودا یه ماه پیش از صبانت گرفتم روزای اول خیلی خوب بود پینگ با سرور های خارجی حدود 130 140 بود ولی الان همش بالای 370 380 هست
    مال بقیه هم همین طوره یا فقط مال من این طور شده؟
    برا منم همینطوره.هیچ بازی آنلاینی نمیشه کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •