مرسی
به این مورد نرسیده بودم.... ذهنم روی سرور آپلود سنتر بود!....هر چند اشتباه از سیستم من رخ داد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا پستم اسپم هم نشه....
مرسی
به این مورد نرسیده بودم.... ذهنم روی سرور آپلود سنتر بود!....هر چند اشتباه از سیستم من رخ داد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا پستم اسپم هم نشه....
محتوای مخفی: Click to view
سلام
فایل bi_downloader.exe امضای دیجیتالی داره تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتی ها adwre شناسایی میشه
فایل min.exe توسط کسپر شناسایی نشد اما تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتیها به عنوان یک تروجان شناسایی میکنن
فایل QIYIlittle_3_15.exe کسپر امن میدونه اما تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی از انتیها تروجان شناسایی میکنن مثل اینکه بین علمای امنیتی اختلاف نظر وجود داره
فایل setup.exe امضای دیجیتالی داره اما تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عنوان یک adware شناسایی میشه
فایل snakesladders.2.exe کسپر امن میدونه اما چندتااز انتی ها تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عنوان بکدور میشناسن
![]()
سلام
Dr.Web 8.2
سه مورد رو شناخت.
![]()
Last edited by *Batman*; 19-08-2013 at 21:21.
Last edited by mansour_hotboy; 20-08-2013 at 06:12.
باقی مانده های کسپر 9 مورد
فایل PermEdit.exe امنه
Comodo internet Security 2013
محتوای مخفی: Click to view Result
20 نمونه دیگر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز: I KinG I
حجم: 4.4 مگابایت
Last edited by Captain; 20-08-2013 at 10:35.
نتایج صرفا با اسکن و به صورت آنلاین بدست اومده:
Norton Internet security 2013 که 77 فایل باقی موند
مخرب های دوستمون I KinG I هم انگار قدیمی بود و نورتون همه رو غیر از bi_downloader.exe شناسایی کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)