اره فقط یک بار میشه استفاده کرد ...
اره فقط یک بار میشه استفاده کرد ...
1 گیگ ترافیک بخری ، به صرفه تره. (البته سعی کن 11 روزه مصرف کنی.)
یعنی چی؟ آخه من یه بار تست کردم 12:30 کم می کنه البته 10 دقیقه زود دیس شدم ببینم کم کرده یا نه که کم کرده بود! منظور شما اینه که 12:30 شروع بشه دیگه دیس نکنی تا صبع 6:59 اونقت اون نیم ساعتم رایگان حساب می شه درسته؟؟ ؟
نه جونم ، خواهرزاده ام 4 باره داره این کار رو میکنه انگار نه انگار که نوشته 1 بار![]()
همون دیسکانکت باعث شده کم کنه
شما 12:35 بزن برای دانلود و دیگه دیسکانکت نکن تا بعد ساعت 1 و چه بهتر که تا صبح دیسکانکت نشی و راس ساعت 6:55 هم دیسکانکت کن
ریسک 5 دقیقه رو برات در نظر کرفتم که اونم برمیگرده به تنظیم نبودن ساعت کامپیوتر شما با سرور پارس آنلاین که برای خود من طوری تنظیم کردم که 2 ثانیه اختلاف داره
دوست عزیز مگه میشه عضو این شرکت لعنتی باشی و شب DC نشی (حتی 1 بار )
من که اینطور کار کردن با نت رو فراموش کردم شما رو نمی دونم![]()
من الآن دارم از همین لیتل مور استفاده می کنم. اکثرا از همین لیتل مور استفاده می کنم چون مشکل پیش میاد و نمی تونم سر موقع برم پول رو بدم. شبانه رایگان نداره و هر چی استفاده کنید کم می کنه. یعنی ۳ روز و ۱ گیگ استفاده کنید از سرویستون کم می کنند. سرویس ۳۰ روزه ۳ گیگ میشه٬ ۲۷ روزه ۲ گیگ.اون تمدید 5 روزه موقت که دانلود شبانه رایگان نداره فکر کنم فقط یکبار در طول کل قرار داد میشه استفاده کرد
من خودم از این تمدید موقت استفاده نکردم و هرکس هم بخواد جواب بده یا باید تجربه داشته باشه و یا اینکه سوال رو از مرجع معتبر پرسیده باشه
احساس میکنم این 5 روز موقت در قرارداد بعدی چیزی کم نکنه چون من شنیده بودم فقط یکبار میشه استفاده کرد از این خدمات
اگر هم لیتل مور درخواست کنید و بعد ۵ روز تخلیه بخواهید٬ باید ۵ تومن هزینه اش رو بدید.
محدودیتی هم نداره. مثلا من دو ماهه دارم لیتل مور میزنم.(البته دیروز که زنگ زدم نمایندگی شهرمون گفت شما چون استفاده کردی دیگه نمی تونی استفاده کنی٬ ولی امروز که وصل شد تهران برام زد)
خوب پس شما پاشو بيا آسياتك حداقل از اين چيزی كه ميگی بهتره ! شبانه 1 گيگ میگيری با 512 با خيال راحت (چون شبانش 8 ساعته يكمم بيشتر ميشه).
شما هم بيا آسياتك ديگه 512 ش سر ظهر سرعتش 1 مگ هست و شبانشم همون 512 هستش.
Last edited by alireza20202003; 17-07-2011 at 23:45.
خدایا تا همین 5 دقیقه پیش سرعتم روی 200 بود الان اومده روی 18 فردا زنگ می زنم حالیشون می کنم با کی طرفن.
این که نشد فقط پول بگیرن
.
.
.
اگه به نتیجه ای رسیدی ما رو هم باخبر کن !
سرعت نت من هم الان 10 k هست !
دایال اپ از این سرعتش بیشتره !
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)