تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 875 از 4428 اولاول ... 37577582586587187287387487587687787887988592597513751875 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,741 به 8,750 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اون تمدید 5 روزه موقت که دانلود شبانه رایگان نداره فکر کنم فقط یکبار در طول کل قرار داد میشه استفاده کرد
    من خودم از این تمدید موقت استفاده نکردم و هرکس هم بخواد جواب بده یا باید تجربه داشته باشه و یا اینکه سوال رو از مرجع معتبر پرسیده باشه
    احساس میکنم این 5 روز موقت در قرارداد بعدی چیزی کم نکنه چون من شنیده بودم فقط یکبار میشه استفاده کرد از این خدمات
    اره فقط یک بار میشه استفاده کرد ...

2. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

درود بر دوستان
    من اکانت 128 با 4 گیگ ترافیک ماهیانه دارم امروز شده روی 20 امش و ترافیکم تموم شد ! و 11 روز دیگه هنوز دارم !
    میخواستم بدونم چطور میتونم سرویسم رو دوباره از همین امروز شروع کنم یجای اینکه 11 روز دیگه تمدید کنم امروز تمدید کنم و از همین امروز شروع بشه که دیگه ترافیک نگیرم ! منظورم رو گرفتین ؟؟؟
    1 گیگ ترافیک بخری ، به صرفه تره. (البته سعی کن 11 روزه مصرف کنی. )

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

این طور که دوستان میگن اگه از ساعت 12:31 وصل بشی تا 6:59 و دیسکانکت کنی رایگان هست البته برای من که این طور نیست و از 12:30 تا 1 هم محاسبه میکنن !
    یعنی چی؟ آخه من یه بار تست کردم 12:30 کم می کنه البته 10 دقیقه زود دیس شدم ببینم کم کرده یا نه که کم کرده بود! منظور شما اینه که 12:30 شروع بشه دیگه دیس نکنی تا صبع 6:59 اونقت اون نیم ساعتم رایگان حساب می شه درسته؟؟ ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه newahwaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اره فقط یک بار میشه استفاده کرد ...
    نه جونم ، خواهرزاده ام 4 باره داره این کار رو میکنه انگار نه انگار که نوشته 1 بار

6. این کاربر از newahwaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

یعنی چی؟ آخه من یه بار تست کردم 12:30 کم می کنه البته 10 دقیقه زود دیس شدم ببینم کم کرده یا نه که کم کرده بود! منظور شما اینه که 12:30 شروع بشه دیگه دیس نکنی تا صبع 6:59 اونقت اون نیم ساعتم رایگان حساب می شه درسته؟؟ ؟

همون دیسکانکت باعث شده کم کنه
    شما 12:35 بزن برای دانلود و دیگه دیسکانکت نکن تا بعد ساعت 1 و چه بهتر که تا صبح دیسکانکت نشی و راس ساعت 6:55 هم دیسکانکت کن
    ریسک 5 دقیقه رو برات در نظر کرفتم که اونم برمیگرده به تنظیم نبودن ساعت کامپیوتر شما با سرور پارس آنلاین که برای خود من طوری تنظیم کردم که 2 ثانیه اختلاف داره

8. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه newahwaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همون دیسکانکت باعث شده کم کنه
    شما 12:35 بزن برای دانلود و دیگه دیسکانکت نکن تا بعد ساعت 1 و چه بهتر که تا صبح دیسکانکت نشی و راس ساعت 6:55 هم دیسکانکت کن
    دوست عزیز مگه میشه عضو این شرکت لعنتی باشی و شب DC نشی (حتی 1 بار )
    من که اینطور کار کردن با نت رو فراموش کردم شما رو نمی دونم

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اون تمدید 5 روزه موقت که دانلود شبانه رایگان نداره فکر کنم فقط یکبار در طول کل قرار داد میشه استفاده کرد
    من خودم از این تمدید موقت استفاده نکردم و هرکس هم بخواد جواب بده یا باید تجربه داشته باشه و یا اینکه سوال رو از مرجع معتبر پرسیده باشه
    احساس میکنم این 5 روز موقت در قرارداد بعدی چیزی کم نکنه چون من شنیده بودم فقط یکبار میشه استفاده کرد از این خدمات
    من الآن دارم از همین لیتل مور استفاده می کنم. اکثرا از همین لیتل مور استفاده می کنم چون مشکل پیش میاد و نمی تونم سر موقع برم پول رو بدم. شبانه رایگان نداره و هر چی استفاده کنید کم می کنه. یعنی ۳ روز و ۱ گیگ استفاده کنید از سرویستون کم می کنند. سرویس ۳۰ روزه ۳ گیگ میشه٬ ۲۷ روزه ۲ گیگ.
    اگر هم لیتل مور درخواست کنید و بعد ۵ روز تخلیه بخواهید٬ باید ۵ تومن هزینه اش رو بدید.
    محدودیتی هم نداره. مثلا من دو ماهه دارم لیتل مور میزنم.(البته دیروز که زنگ زدم نمایندگی شهرمون گفت شما چون استفاده کردی دیگه نمی تونی استفاده کنی٬ ولی امروز که وصل شد تهران برام زد)

11. این کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سرعت روزانه من هم اومده روی 100 در حالی که قبلا 200 بود. از ساعت 6 تا 7 هم فقط 300 مگ گرفتم امروز. کلاً بحث روی دو مگ بستن فقط شده یه ترفند تبلیغاتی عملاً سرعت ها رو دارن واقعی می کنن به قول دوستان. البته از 1 تا 6 صبح که از واقعی هم کمتره!!
    خوب پس شما پاشو بيا آسياتك حداقل از اين چيزی كه ميگی بهتره ! شبانه 1 گيگ می‌گيری با 512 با خيال راحت (چون شبانش 8 ساعته يكمم بيشتر ميشه).

سرویس 512 تهران مرکز آیت
    ساعت 12:10 ظهر

شما هم بيا آسياتك ديگه 512 ش سر ظهر سرعتش 1 مگ هست و شبانشم همون 512 هستش.
    Last edited by alireza20202003; 17-07-2011 at 23:45.

13. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خدایا تا همین 5 دقیقه پیش سرعتم روی 200 بود الان اومده روی 18 فردا زنگ می زنم حالیشون می کنم با کی طرفن.
    این که نشد فقط پول بگیرن
    .
    .
    .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خدایا تا همین 5 دقیقه پیش سرعتم روی 200 بود الان اومده روی 18 فردا زنگ می زنم حالیشون می کنم با کی طرفن.
    این که نشد فقط پول بگیرن
    .
    .
    .
    اگه به نتیجه ای رسیدی ما رو هم باخبر کن !
    سرعت نت من هم الان 10 k هست !
    دایال اپ از این سرعتش بیشتره !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •