تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 875 از 1291 اولاول ... 375775825865871872873874875876877878879885925975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,741 به 8,750 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

قبلا (همین 15-10 روز پیش) همچین حرفی نمیزدن و الان تازه دارن این حرف رو میزنن. به احتمال زیاد مشکل پهنای باند دارن و پهنای باند کم آوردن.
    چند وقت هست که این پشتیبانیشون به گند کشیده شده. کلا این 707 رو درست کردن که فقط اعصاب کاربرها رو به هم بریزن.
    البته این قضیه قانون هستش و تا اشتراک 1 به 10 اجازه دارن اما مساله این هستش هیچ جا همچین کاری نمیکنه و البته اگه به این قانون بخوان استناد کنن باید قیمت سرویس 2مگ(نامحدود) هم حداکثر کمتر از 90 تومن باشه

2. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشهد که خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان گرامي من يك سوال داشتم، خيلي خوشحال ميشم كسي بتونه جواب بده.

من سرويس يك مگ دارم. مي‌خوام بدونم آيا اين انتظار زياديه كه با اين سرويس بشه شبكه‌هاي راديويي و تلوزيوني آنلاين (بدون استفاده از فيل‌تر شكن) رو به خوبي و بدون دردسر دريافت كرد؟؟؟ من قبلا شبكه‌هاي راديويي و خصوصا تلوزيوني رو با استفاده از برنامه Readon TV خيلي خوب دريافت مي‌كردم. حتي شبكه‌هايي كه با كيفت HD (زير يك مگ التبه) هستند هم به خوبي مي‌تونستم تماشا كنم. اما حالا چند وقتيه كه حتي شبكه‌هاي راديويي هم مدام با وقفه دريافت ميشن!!! خواهش مي‌كنم كساني كه در اين زمينه تجربه دارند مطرح كنن.

ضمنا بگم كه من مودمم رو هم متــــــــــــاسفانه آپگريد كردم. اما احساس مي‌كنم اين مشكل ربطي به اين مسئله نداشته باشه. چون من خيلي وقته كه آپگريدش كردم اما اين مشكل همين اخيرا پيش اومده. ديگه واقعا داره ميره روي اعصــــــابم. ضمنا آيا از روي شاخص‌هاي مودم ميشه چيزي در اين مورد فهميد؟ اگر بله بگيد تا برم بررسي كنم

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تا حالا نشده بود ایرانسل اینوطر پدر منو در بیاره. من برای کارم دائم باید از remot desktop استفاده کنم حالا خودتون تصور کنید با این حجم بالای پکت لاست اصلا غیر ممکنه. اعصاب من فولادیه ولی دیگه دارم کف میکنم

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

دوستان گرامي من يك سوال داشتم، خيلي خوشحال ميشم كسي بتونه جواب بده.

من سرويس يك مگ دارم. مي‌خوام بدونم آيا اين انتظار زياديه كه با اين سرويس بشه شبكه‌هاي راديويي و تلوزيوني آنلاين (بدون استفاده از فيل‌تر شكن) رو به خوبي و بدون دردسر دريافت كرد؟؟؟ من قبلا شبكه‌هاي راديويي و خصوصا تلوزيوني رو با استفاده از برنامه Readon TV خيلي خوب دريافت مي‌كردم. حتي شبكه‌هايي كه با كيفت HD (زير يك مگ التبه) هستند هم به خوبي مي‌تونستم تماشا كنم. اما حالا چند وقتيه كه حتي شبكه‌هاي راديويي هم مدام با وقفه دريافت ميشن!!! خواهش مي‌كنم كساني كه در اين زمينه تجربه دارند مطرح كنن.

ضمنا بگم كه من مودمم رو هم متــــــــــــاسفانه آپگريد كردم. اما احساس مي‌كنم اين مشكل ربطي به اين مسئله نداشته باشه. چون من خيلي وقته كه آپگريدش كردم اما اين مشكل همين اخيرا پيش اومده. ديگه واقعا داره ميره روي اعصــــــابم. ضمنا آيا از روي شاخص‌هاي مودم ميشه چيزي در اين مورد فهميد؟ اگر بله بگيد تا برم بررسي كنم
    سرویس قبلی شما سرویس حجمی از جاهای دیگه بوده ؟
    واسه کیفیت های HD که من از تجربه استفاده از مدیا سرور وایرلس(شبکه خونگی) میتونم بگم که سرعت خیلی زیادتری از 1مگ و 2مگ لازم داری. (یک فیلم 2 ساعته 1080p واقعی حدود 10-12 گیگ هستش و 720 بین 5-7 گیگ)
    واسه تماشای کانال های تلوزیونی هم بسته به کیفیت شبکه داره و استاندرد پخشش. خود من جز با اینترنت با سرعت 300 و بالاتر تلوزیون بدون مکس ندیدم (با کیفیت 480 یا 576)
    البته رادبو که میگی یعنی دیگه سرعت و پینگ خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییی داغونه (البته اگه لینک پخش و سرور پخش کننده درست باشه)
    شما سرعت دانلودت با IDM رو ببین چقدره.
    ایرانسل سرعت واقعی میده یعنی 1مگ میشه 128 کیلوبایت در ثانیه. (البته این چند روزه اگه همین صفحه قبل رو بخونی میبینی که هم سرعت پایین اومده و هم لطق کردن استاندارد سرعتشون رو در حد لاکپشت حساب کردن و کاربرهاشون رو هویج فرض کردن).
    شرکت های دیگه سرعت اسمی 1مگ هست اما سرعت واقعی خیلی بیشتره(واسه سرویس های حجمی).واسه مثال همین مشهد دوست من سرویس اکو 128 شاتل داره اما سرعت دانلودش زیر 450 نیست و تا 600 هم میره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

دوستان
    ايرانسل دو سرويسهاي جديدش پهناي باند 2 مگ رو برداشته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

دوستان
    مثل اينكه ايرانسل سرويسهاي حجمي خودشو افزايش داده و بهبود داده.
    كسي خبري در اين مورد داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بعد از سه روز همچنان وضع وایمکس ایرانسل خراب است...

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دقیقا از شروع ماه جدید وضعیت خراب شد. موندم با زیر ساخت سر خرید پهنای باند به مشکل خوردن و دارن چونه میزنن و این وسط زیر ساخت برداشته مثلا یک مقدار از پهنای باندشون رو مسدود کرده یا stm1 رو قطع کرد که اینطور پهنای باند کم اومده.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سرعت افسانه ای 35 برای اینترنت 2 مگ و پینگ زیبای 420 همراه با تایم اوت های 4 تا 4تا.
    پاسخ دل انگیز 707 : از نظر شرکت مشکلی نداره و پینگ هم واسه تراکم کاربری هست و کاری نمیشه کرد
    Last edited by ase_pase; 25-12-2012 at 19:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •