دوستان جواب امتحانات رو کی روی سایت میزنن؟مثلا من امروز امتحانو میدم 24ساعته روی سایت قرار میگیره؟
و اینکه برای انتخاب واحد برای تابستون کی باید اقدام کنم؟8 واحد میشه برداشت درسته؟
دوستان جواب امتحانات رو کی روی سایت میزنن؟مثلا من امروز امتحانو میدم 24ساعته روی سایت قرار میگیره؟
و اینکه برای انتخاب واحد برای تابستون کی باید اقدام کنم؟8 واحد میشه برداشت درسته؟
عزیزان میشه یه درس رو با پیشنیازش باهم برداشت؟مثلا اصول حسابداری 3 پیش نیازش 2 هست و من میتونیم 2 و 3 رو باهم بردارم؟بعد مثلا 3رو پاس کنم و 2 بمونه چی میشه؟
سلام نمونه سوالات ارشد مدیریت دولتی رو کسی نداره برای سالا های قبل؟
سلام
این اعلام نمرات بسته به استادتون هست. ممکنه هفته ی بعد اعلام کنه ممکنه 15 روز بعد.
برای انتخاب واحد تابستونی تا جایی که میدونم فقط 6 واحد میتونید بردارید و تاریخ انتخاب واحد ـش رو توی سایت دانشگاه زده از 9-7 تیرماه.و اینکه برای انتخاب واحد برای تابستون کی باید اقدام کنم؟8 واحد میشه برداشت درسته؟
شما وقتی میتونید درسی رو به صورت پیشنیاز همنیاز بردارید که ترم های قبل یک بار اون رو برداشته باشید (درس پیشنیاز رو) و مثلا افتاده باشین ـش
بعد میتونید ترم بعدی هر دو رو (حسابداری 2و3) با هم بردارید.
میگن از سال بعد قراره تابستون یه ترم کامل حساب بشه و 15 واحد بدن.این خبر صحت داره؟
پ.ن:تو خبرگزاری های پایین زده شده که از تابستان امسال به همه 10 واحد میدن.کسی اطلاعی داره؟
محتوای مخفی: site
محتوای مخفی: site 2
محتوای مخفی: site 3
محتوای مخفی: site 4
اگه دقت کنید تاریخ درج خبرها یا اواخر اردیبهشت بوده یا خرداد ماه 93.کسی از واحد دانشگاهی خودش پرسیده؟
Last edited by hp722; 30-05-2014 at 21:27.
سلام
از تابستون سال دیگه خبر ندارم اما برای امسال به ما گفتن تا 8 واحد میتونیم برداریم
دانشگاه آزاد کرج
مدير گروه ما هم گفت 8 واحد اين ترم ميدن
چه فايده كه همه درساي عمومي هست
ماه رمضون و گرماي تابستون! ارزششو داره ؟؟؟
دوستان ارشد آزاد امروز امتحانش بود
نسبت به دولتي ساده تر بود
ولي رياضي و آمارش سخت بود
زبانش چه آسون بود !
ماليه هم من دولتي 50 زدم
ولي آزاد سخت بود!
شهريه آزاد چنده هر ترم ؟
چند واحد براي ارشد بايد پاس كنيم؟
و اينكه معدل چند به بالا بدون كنكور ميتونه بياد ارشد؟ ( سوال دوستمه )
آيا از آزاد ( كارشناسي ) ميتونه كسي با معدل بالا بدون كنكور بره پيام نور ؟ دولتي كه فكر نكنم بشه ...
ارزششو که داره ۸ واحد جلو بیفتی فقط سختیش ماه رمضونه ولی من توی خبرها دیدم زده برخلاف قبل دروس تخصصی هم ارائه میشه و فقط عمومی نیست
اگه تخصصي بدن حتما بر ميدارم
چون عمومي من فقط 2 واحد واسم مونده !
طبق بخشنامه جدیدشون این تابستون 8 واحد میدن از تابستون سال بعد هم میشه 10 واحد برداشت.
ای کاش 10 واحد رو از همین الان میدادن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)