مشکل شما از اسپلیتر می باشد
آیا اسپلیتر بر سر راه گوشی تلفن قرار دادید؟ در صورت مثبت بودن جواب
اسپلیترتون رو تعویض کنید
مشکل شما از اسپلیتر می باشد
آیا اسپلیتر بر سر راه گوشی تلفن قرار دادید؟ در صورت مثبت بودن جواب
اسپلیترتون رو تعویض کنید
Last edited by darvish1900; 12-03-2012 at 22:41.
دوست عزيز اين موارد رو انجام بديد مشكلتون حل ميشه:
ابتدا مودتون رو به صورت مستقيم به پريز تلفن وصل كنيد.
به ازاي هر گوشي تلفن درون منزل به يك اسپليتر يا همون ميكروفيلتر نياز داريد.
تمامي گوشيهاي تلفن منزل رو با اسپليتر به پريز وصل كنيد.
به همين راحتي مشكلتون حل ميشه.
دوست عزيز بابت پاسخ دادن تشكر ميكنم.
شما ابتدا سعي كنيد به مسئله خوب نگاه كنيد.
با پاسخهاي نادرست كاربري دچار مشكل شده و همين مسئله باعث رنجش ميشود.
خواهشمند است در صورتي كه از موضوعي اطلاعات كاملي نداريم پاسخي هم ارسال نكنيم.
در انتها هم از شما دوست عزيز به علت مطلبي كه نوشتم عذر خواهي ميكنم.
شاد باشيد![]()
سلام....
رفقا،مخابرات برا اینترنت بیشتر از 512،سند شرکتی میخواد!!
کسی میدونه شرایطش چیه و اینکه میشه جعلوند یه دونه که برا خونمون،اینترنت رو به 2 یا بیشتر تبدیل کنم؟؟؟؟؟سرعت اینترنت واقعا به درد نخوره! با 60 تا اصلا نمیشه صفحات رو دید!
ببخشید دوست عزیز منظورتون از اسپلیتر چیه ؟؟؟
سلام
من دو ماه پیش ای دی اس ال 128 یک گیگ یک ماهه گرفتم و قول داده بودند یک هفته ای وصل کنند و ولی 3هفته طول کشید و کلی مشکل دیگه هم بوجود امد و کلی اعصابم رو خورد کرد تا اینکه یه درگیری هم با شرکتش پیدا کردم . سرعتش خوب هست از 200 تا پایین تر نمی اید و سرعت دانلود هم 30 کیلو بایت است ولی پشتیبانی شرکت خیلی ضعیف هست مثلا برای شارژ کردن حداقل 3 روز طول می دهند حالا می خواهم از یک شرکت دیگه خدمات بگیرم که پشتیبانی خوب داشته با شه . برای این کار باید چکار کنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
موفق باشید.اسپلیتر ابزاریست برای جدا کردن voiceو data از یکدیگر. از نظر فیزیکی قطعهایست کوچک با یک ورودی برای خط تلفن و دو خروجی برای گوشی تلفن ومودم ADSL.
همانطور که میدانید یکی از مزایای سرویس ADSL استفاده همزمان از اینترنت و تلفن است. برای جلوگیری از اختلال در دو سرویس (اینترنت و تلفن) نباید دستگاههای جانبی (تلفن، فکس و ...) به صورت مستقیم بر روی خط تلفن قرار گیرند. (این بدان معناست که برای استفاده از هر دستگاهی که قرار است به صورت مستقیم بر روی خط وصل باشد، یک اسپیلیتر نیاز است.)
اسپلیتر میتواند از اختلالات جانبی مانند نویز و قطع و وصلی تلفن و اینترنت جلوگیری کند.
توجه:
برای اتصال بعضی از مودمها افزون بر اتصال اسپلیتر به دیگر خطها، به مودم نیز باید اسپلیتر وصل شود.
کسی ADSL خوب سراغ نداره؟ برای دانلود میخام غیر از مخابرات
گشتم نبود ، نگرد نیست .
در حال حاضر فکر کنم داتک و پارس آنلاین از بقیه بهتر باشن ولی همچنان یه سرویس خوب و نامحدود بدرد بخور نمیشه توی این کشور گیر اورد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)