تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 875 از 1759 اولاول ... 3757758258658718728738748758768778788798859259751375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,741 به 8,750 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه jobin_vm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بروبچ ADSL ایییی سلام.
    من تازگی ها می خوام ADSL بگیرم، موندم الان مودم چی بخرم... به نظر شما بهترین مودم چه برندیه! یه مودم خر کار می خوام که اگر یکی دو ماه پشت سر هم بدون وقفه بخوام دریافت داشته باشم جونش در نره...
    سلام دوست عزیز ببین مودم هایی با برند معتبر هیچ کدوم مشکلی پیدا نمیکنن. مثل d-link,Tp-link,linksys,.... ولی من مودمم linksys الان 6 ماه که به صورت 24 ساعت روشنه و وصله هیچ مشکلی ندیدم ازش ولی خودت رو ناراحت نکن مودم چیزی خاصی نداره که بخواد خراب بشه

2. این کاربر از jobin_vm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران - تهران - پلاک 26

پيش فرض

سلام دوست عزیز ببین مودم هایی با برند معتبر هیچ کدوم مشکلی پیدا نمیکنن. مثل d-link,Tp-link,linksys,.... ولی من مودمم linksys الان 6 ماه که به صورت 24 ساعت روشنه و وصله هیچ مشکلی ندیدم ازش ولی خودت رو ناراحت نکن مودم چیزی خاصی نداره که بخواد خراب بشه
    آره می دونم ولی من از یکی شنیده بودم که مودم ها تنها فرقشون به جونشونه!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آره می دونم ولی من از یکی شنیده بودم که مودم ها تنها فرقشون به جونشونه!!!
    من پیشنهاد میدم که یا d-link بخری یا linksys دقت کن مدلی رو بخری که از 802.11B/G/N پشتیبانی کنه نه اینکه فقط 802.11B/G

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

[QUOTE=jobin_vm;5282692]دوست من شما مودم رو برای چه فضایی میخواین؟ متاسفانه شاتل از بعضی از مودم ها پشتیبانی نمیکنه البته این دلیل بر ای نیست که شما نتونین از اون مودم استفاده کنین فقط پشتیبان های آن اطلاعی در مورد این مودم ندارند که به شما راهنمایی جهت کانفیگ کردن بدن

من خودم از Linksys wag120n استفاده میکنم برای یکی از دوستامم که از شاتل سرویس گرفته همین رو خریدم که شاتل گفت پشتیبانی نداره ولی من تنظیمش کردم و الان داره استفاده میکنه

باید ببینی حدود قیمتی که میخوای بدی چقدر تا بتونیم راهنماییت کنیم برای بهترین انتخاب

---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
    من برای مصره خونگی می خوام و وایرلسو برای لپتاپ (البته در آینده) و موبایل.
    شاتل فقط زولتریکس پشتیبانی می کنه که بدون وایرلسو می ده 60000 تومن که واضحه به صرفه نیست. فکر نمی کنم تنظیمات مودم خیلی پیچیده باشه. درسته؟
    حدود قیمت 50 تا 80 تومنو در نظر بگیرین. مثلاً am 604 asus فکر کنم تو این رنج باشه...

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

روی کارت شبکه کلیک راست کن و گزینه peroperties رو انتخاب کن بعد در تب general در لیست نمایش داده شده روی internet protocol TCP/IP یکبار کلیک کن بعد دکمه ی properties را کلیک کن در پنجره باز شده گزینه های
    obtain an IP address automatically و obtain DNS server address automatically رو انتخاب کن. فکر کنم دیگه بتونی با IP مودمت وارد تنظیمات بشی!!!
    خیلی ممنون این کار رو کردم اما جواب نداد

اون 2تا گزینه که همیشه رو اتوماتیک هست

مودم این بنده خدا فکر کنم هنگام Reboot کردن مشکل پیدا کرده.

به نظر دوستان اون ریست پشت مودم و بزنم بر میگرده به تنظیمات اولش یا ممکنه دیگه به اینترنت هم وصل نشه؟

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    نميدونم اين سوال جاش اينجاست يا نه؟
    ايا ميشه اينترنت رو از مودم وايمكس توسط كابل شبكه به مودم ADSL كه وايرلس هست رسوند ، و از طريق اون اينترنت رو بصورت وايرلس در محيط خونه داشت؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خیلی ممنون این کار رو کردم اما جواب نداد

اون 2تا گزینه که همیشه رو اتوماتیک هست

مودم این بنده خدا فکر کنم هنگام Reboot کردن مشکل پیدا کرده.

به نظر دوستان اون ریست پشت مودم و بزنم بر میگرده به تنظیمات اولش یا ممکنه دیگه به اینترنت هم وصل نشه؟
    دوست من شما میتونین برای اینکه تنظیمات اینترنتتون رو داشته باشین از اطلاعاتش backup بگیرین و بعد از ریستارت کردن restore کنین

مودمتون چی بود؟

9. این کاربر از jobin_vm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    نميدونم اين سوال جاش اينجاست يا نه؟
    ايا ميشه اينترنت رو از مودم وايمكس توسط كابل شبكه به مودم ADSL كه وايرلس هست رسوند ، و از طريق اون اينترنت رو بصورت وايرلس در محيط خونه داشت؟
    دوست من شما باید مودم وایمکس رو به یک Access Pointوصل کنید حال ممکنه مودم ADSL مورد نظر شما این قابلیت رو داشته باشه که من تا الان همچین مودمی رو ندیدم ولی کاری که میشه کرد البته من تو سایت خوندم و چون خودم از ADSL استفاده میکنم تست نکردم ولی برای شما و سایر دوستان تو پست بعدی میزارم امید وارم که مفید باشه

11. این کاربر از jobin_vm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

دوست من شما میتونین برای اینکه تنظیمات اینترنتتون رو داشته باشین از اطلاعاتش backup بگیرین و بعد از ریستارت کردن restore کنین

مودمتون چی بود؟
    ممنون

مودم D-Link 2540U هست چجوری بکاپ بگیرم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

از وقتی ریبوت شده آی پی مودم 192.168.1.1 پریده

بازم میگم به اینترنت وصل میشه اما متاسفانه وارد تنظیمات مودم نمیشه دیگه

به نظرتون همینجوری بدم استفاده کنه یا ریست و بزنم یا بکاپ بگیرم ریست بزنم ؟ ... یه کمکی کنید که موندم با

مودم طرف چیکار کنم

با تشکر
    Last edited by VahidDG2007; 16-08-2010 at 16:25.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

12 چگونه لپ‌تاپ خود را به یک WiFi Hotspot تبدیل و از اینترنت آن به صورت وایرلس استفاده کنیم؟

اگر شما برای اتصال به نت از یک مودم وایرلس در منزل یا محل کار خود استفاده نمی کنید دیگر نگران نباشید اکنون با خواندن این پست و نصب یک نرم افزار کم حجم به راحتی می توانید به وسیله لپ تاپ خود اینترنت آن را به صورت وایرلس در محیط برای لپ تاپ ها و یا موبایل های دیگر به اشتراک بگذارید. در حقیقت با این روش لپ تاپ شما به یک WiFi Hotspot تبدیل خواهد شد. اما این کار چگونه ممکن می شود ؟

در ابتدا نرم افزار Connectify را از لینک زیر دانلود و نصب نمایید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سپس بعد از اجرا در سطر اول یعنی WiFi Name نام شبکه وایفای خود را تعیین کنید که یک نام دلخواه خواهد بود . در بخش بعدی یعنی Passphrase برای شبکه خود یک پسورد تعیین کنید تا از لحاظ امنیتی مشکلی پیش نیاید و تنها خودتان و کسانی که پسورد آن را دارند بتوانند به شبکه وایرلس دسترسی پیدا کنند.

در نهایت در بخش سوم یعنی اینترنت نام کانکشنی که بدان در لپ تاپ خود متصل هستید را انتخاب نمایید. اکنون با زدن گرینه Start Hotspot لپ تاپ شما اینترنت خود را برای موبایل ها و سایر لپ تاپ های دیگر به اشتراک می گذارد و با سرچ کردن وایرلس نام انتخابی که در سطر اول گذاشتید نمایش داده و به راحتی می توانید به آن متصل شوید. بدین ترتیب اینترنت پرسرعت خود را به راحتی به دستگاه های مجهز به وایرلس نظیر موبایل , آیفون و آیپاد , PSP و سایر لپ تاپ های دیگر به اشتراک گذارید بدون آنکه مودم وایرلس داشته باشید ! ( ضمنا به این نکته توجه داشته باشید که تیک بخش Intrernet Connection Sharing کارت شبکه اتان را زده باشید تا به شما اجازه شـِر کردن نت داده شود )

در ضمن نسخه Connectify در این پست سازگار با ویندوز سرور2008 و ویندوز 7 و وینودوز 7 64بیتی است ؛

connectify از قابلیت جدیدی در ویندوز 7 استفاده میکنه به اسم Virtual Wi-Fi با این قابلیت جدید شما میتونی با همون یک عدد کارت شبکه بی سیم، هم اینترنت بگیری و هم همزمان اون رو به اشتراک بگذاری
    برای همین این کار در ویندوزهای قبل از 7 امکان پذیر نیست.البته به اشتراک گذاری اینترنت با لپتاپ یا کارت شبکه بی سیم قبلا هم بوده در ویندوز و مک، اما فرق این مدل در ویندوز 7 اینه که نیازی نیست 2 کارت شبکه درگیر باشه، در حالیکه در مدل Ad Hoc که در مک و ایکس پی وجود داره، شما باید اینترنت رو از مودم یا کابل بگیری و توسط کارت بی سیم به اشتراک بگذاری. با connectify نیازی به 2 کارت شبکه نیست و همون بی سیم لپتاپ کافیه که هم بگیری ازش هم به اشتراک بگذاری ؛ با توجه به این تفاوت، قابلیت اشتراک گذاری در xp سایت زیر توضیح داده شده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امیدوارم مفید باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •