دوستان عزیز من یک option file می خوام که تمام نقل و انتقالات تا به اینجا و لباس و پرچم ها رو درست کنه
راستی این رو بگم که من kitserver نمی خوام فقط یه آپشن فایل که لباس ها و پرچمها و نقل انتقالات انجام شده باشه و آخرین آپشن فایل باشه
با تشکر
دوستان عزیز من یک option file می خوام که تمام نقل و انتقالات تا به اینجا و لباس و پرچم ها رو درست کنه
راستی این رو بگم که من kitserver نمی خوام فقط یه آپشن فایل که لباس ها و پرچمها و نقل انتقالات انجام شده باشه و آخرین آپشن فایل باشه
با تشکر
فكر نكنم با آپشن فايل اين همه چيز رو يه جا به دست بياري آپشن فايل كارش درست كردن لباس و كفش و فيس و اينا نيست نه اين كه نشه ولي يكي بايد بشينه از داخل اديت داخل بازي اين تغييرات رو اعمال كنه كه كسي اين كار رو نمي كنه ويرايش هاي كيت ها فيس ها و لوگو ها معمولا با كيت سرور انجام ميشه نه آپشن فايل با آپشن فايل مي توني اسامي ها رو تغيير بدي يا ترانسفر ها رو دستي تغيير بدي. من يه آپشن فايل درست كردم كه نقل انتقالات تابستاني رو هم اعمال مي كنه و همه اسامي Fake رو اصلاح مي كنه فردا آپلود ميكنم ميذارمش همين جا عصر درستش كردم
نه قديمي نيست اسامي باشگاه هاي انگليسي به صورت آفيشال لايسنس نشده با آپديت هاي رسمي مثل ريختن cv0f تاثيري روي اين ها نخواهد داشت شما مي توني پچي رو كه من ساختم رو استفاده كني فكر كنم 2 يا 3 صفحه قبل هم يه پست كامل براي اين پچ تكرار شده
كدوم پچ؟
سلام دوستان من چند تا فیس بازیکن از اینترنت گرفتم که مال بازیکنهای کلاسیکی مثل دینوزوف دروازبان ایتالیاو کیوین کیگان انگلیسی وپائولو روسی ورایکاردوگولیت و...هست که بعضی ازاونهاحتی اسمشون هم تو لیست بازیکنهای کلاسیک pes2009نیست همشون پسوندشون bin هستش حالااگه من بخوام اونا رو وارد کیت سرور{توپوشهkitserver\img\cv06.img} بکنم ایا باید اسم فیسها رو که نام بازیکنها هست روباید تغییر بدم یا هربازیکنی شماره مخصوص به خودش رو داره که باید فیسها رو به اون شماره ها تغییر نام بدم وبعد وارد بکنم لطفا من رو راهنمائی کنین اخه تا حالا اینکارروانجام ندادم اگه با برنامه خاصی باید اینکارو انجام بدم لطفا اسم برنامه رو با اموزشش برام بزازین خیلی ممنونم ازتون
پچ کونامی که با اسمها کاری نداره.منظورم پچ خودت بود که نصب کردم .ولی کامل تغییرات اعمال نشد..ممکنه از نداشتن آپدیت بوده؟مجدد نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟
دوست عزیز من خودم الان یه 5 ماه میشه که این بازی رو بازی نکردم ولی قبلش با یه آپشن فایل هم لباسها و لوگوها و هم نقل و انتقالات رو انجام میداد کلش فکر کنم 5 مگابایت نمیشد.
بازم ممنون که جواب دادی
سلام.اينكه شما نام اصلي بازيكنان كلاسيك رو نداري برميگرده به آپشن فايلت.چون نام اونها هم مثل برخي بازيكنان و باشگاهها(مثل تيم ايران)بصورت غيرواقعي هست و لايسنس نشده.
اما براي فيس ها فقط كافيه اونهارو بدون تغيير تو پوشه cv06 در كيت سرور كپي كنيد.مثلا فايل بايد اينطوري باشه(البته عددش متفاوته): unnamed_33 و با پسوند بين.
دوست خوبم اكيداً توصيه ميشه كه حتما حتما براي اينجور تغييرات از كيت سرور استفاده كني چون تغيير فايلهاي اصلي ممكن است باعث ايجاد خرابي در بازي بشه(نمونش بازيهاي فوتبال كه فارسي كردن) و بعد براي رفع عيوب با مشكل مواجه ميشي اما با كيت سرور ميتوني فقط با كپي كردن يا پاك كردن فايلهاي مربوطه تغييرات رو بدون مشكل انجام بدي.
سلام و خسته نباشيد خدمت استيد محترم
در مورد cv0f ميشه توضيح كامل بديد و اينكه چه كارهايي ميكنه
والا من نميدونم مشكل شما از كجاست بعد اينكه اكستراكت شدن بايد بريبه اين مسير
Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver
و فايل setup رو اجرا كني تا كيت سرور فعال بشه
دوست خوبم من هم خدمتت عرض كردم كه نه اينكه نشه اين كار جالب نيست كه بخواي با آپشن فايل و اينا تغييرات بدي مي بيني داخل پوشه كونامي توي My Document كلي BIN فايل مياد كلا قره قاطي ميشه ديگه واسه پيدا كردن سيوهات به مشكل برخورد مي كني من كه زياد شلوغ نمي كنم پوشه كونامي رو توي My Document كلا استفاده از كيت سرور فوق العاده كار تر تميز و آراسته اي هست و واقعا احساس واقعا لايسنس شده بازي رو به آدم ميده بخصوص پچي كه ساختم با عنوان پچ krauser كلا بازي رو بدون تغيير به صورت كامل به حالت لايسنس در مياره لوگوهاي همسان با لوگوهاي داخل بازي كيت هاي اصلي نام هاي واقعي و ... كه به صورت Fake هستند داخل بازي به صورت لايسنس در مياد و واقعا لذت يك بازي دست نخورده ولي لايسنس شده رو به آدم ميده
راستي قول داده بودم امروز آپلود كنم آپشن فايل مخصوص براي ترانسفرها رو اين آپشن فايل قابل استفاده براي كساني هست كه توي بازيشون هيچ تغييري ايجاد نشده و درست مثل آپشن فايل پيش فرض خود بازي هست با اين تفاوت كه اسامي Fake همگي اصلاح شده هستند و ترانسفر هاي جديد اعمال شدند البته براي استفاده از اين بايد آخرين آپديت cv0f رو داشته باشد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Spaniuly; 26-07-2009 at 09:07.
امروز رو سيستم يكي از دوستام ليگ برتر 78-88 نصب كردم كه به گفته شركت عرضه دهنده استقلال و پيروزي و تمام تيمهاي ليگ برتر ايران را داره.اما بعد از نصب فقط ما منوهاي فارسي رو ديديم و حتي تيم ملي ايران هم اسم بازيكنانش اشتباهه .
لطفا اگه مشه راهنمايي كنين براي اين مشكل
لطفا پچی که اسم و پرچم تیمها (مخصوصا لیگ انگلیس) رو بذارید.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)