دوستان عزیز کسی تو ارومیه از اینترنت وایرلس استفاده می کنه ؟
و لطفا نظرتون رو در مورد سرویس اینترنت مکس نت - آنا اینترنت و های وب در ارومیه بفرمایید . ( مهمترین مورد سرعت تک کانکشن و پینگ و پکت لاست هست )
دوستان عزیز کسی تو ارومیه از اینترنت وایرلس استفاده می کنه ؟
و لطفا نظرتون رو در مورد سرویس اینترنت مکس نت - آنا اینترنت و های وب در ارومیه بفرمایید . ( مهمترین مورد سرعت تک کانکشن و پینگ و پکت لاست هست )
در مورد هایوب تا همین ماه پیش سرویس ۸ مگابیتاش رو داشتم، از نظر سرعت دانلود خوب بود ولی از نظر تککانکشن و پینگ و پکتلاست اگر بدترین نباشه یکی از بدترینهاست!!!
مخابرات به مراتب تککانکشن بهتر و پایدارتری از هایوب داشت . . .
اگه منظورت از وایرلس وایمکس هم هست من یه مدت مبین نت (سرعت تا ۲ مگ) داشتم. الان مودمشو هنوز دارم. فاجعه ای بود واسه خودش. ترافیک هم به شدت هم گران هست.
چند روز بود اینتنرنت قابل تحمل شده بود. امشب دوباره رو اعصابه. مخابرات تو رسانه ها از زیرساخت گله کرده که چرا به ما پهنای باند کافی نمیدی که مجبور شده ایم تو چند تا استان از جمله آذربایجان شرقی ثبت نام و اینترنت رایگان شب رو محدود یا قطع کنیم. به نظر پهنای باند آذربایجان غربی و شرقی مشترک هست که ما هم دچار چنین مشکلاتی شده ایم. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
مخ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسابی با رگولاتوری و زیرساخت درافتاده اند. یکی نیست بگه کجای دنیا اینترنت کابلی حجمی هست یا اگر هم هست چرا اینقدر گران؟
مشترك گرامي، در راستاي رعايت توصيه حوزه هاي نظارتي و بهره مندي تمامي مشتركين ADSL از امكانات شبكه، 50% دانلود شبانه از ساعت 1 الي 7 بامداد از امروز رايگان محاسبه ميگردد.شرکت مخابرات استان
الان این اس ام اس واسه منم اومد یعنی از امشب دانلود رایگان مخابرات تمام شد؟
بله. تموم شد. هر چقدر داونلود کنی نصفش از حجمت کم میشه.
خدا لعنت کنه باعث و بانیش رو.
اصلا خدا لعنت کنه کسی که فیبر نوری رو راه انداخت!!!
الان چه غلطی بکنم؟!!
نامردا
من بدبخت رفتم دیروز 10 مگ گرفتم حداقل بتونم شب ها با 180 دانلود کنم که اونم امشب کلا به فنا رفتیم
یعنی چه 50 درصد ؟!!!پارس آنلاین باز 33 درصد رو کم میکنه یعنی 1/3 ، با این اوضاع کوچ از مخابرات الزامی شد .
آقا یه سوال ؟ الان من اینترنت 10 مگ رو دیروز شارژ کردم و تو حسابم هم 78 هزار تومان بستانکار زده ، بخوام با مخابرات تسویه کنم پول رو برمیگردونن یا اینکه پــــــــــر ؟!
دوستان الان چه شرکتایی رایگان شبانه دارند؟
ماکس نت الان رایگان شبانه داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)