سلام
توی kis 2011 چه طوری جلوی اتصال یه برنامه رو به اینترنت بگیرم
ممنون
سلام
توی kis 2011 چه طوری جلوی اتصال یه برنامه رو به اینترنت بگیرم
ممنون
سلام.
آخرین و کاملترین نسخه کدومه دوستان؟
+
قضیه این چیه؟! اون عبارت CF2 به چی اشاره میکنه؟!!!
Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2011 11.0.2.556 CF2 - Update 3
![]()
درود.
دوست عزیز.
هملان نسخه ای که روی سایت کسپرسکی موجود هست.
Critical Fix 2 یعنی نسخه مشکلات اصلی ان فیکس یا برطرف شده.
موفق باشید.
---------- Post added at 07:52 AM ---------- Previous post was at 07:49 AM ----------
سلام شما وارد settings
کسپر بشوید و در ردیف protection روی firewallکلیک کنید و وارد ان شوید و هر برنامه ای را که
allowهست روی block بگذارید.
وحتی از سربرگ بالا گزینه addرا بزنید و برنامه را اضافه و بعدا میتونید نوع اتصال به اینترنت را انتخاب کنید.
موفق باشید.
سلام دوستان
من الان ورژن جدید kaspersky رو دانلود کردم و نصب کردم میخوام بدونم از کجا میشه فهمید این برنامه فعال سازی شده و ویروس ها رو خودش شناسایی می کنه ؟
و این که key ها رو نمیشه یه کاری کرد که خودش update کنه یا بایستی دستی وارد کنیم کجا باید وارد کنیم چجوری هستش ؟ kapersky 11 هستش.
و اینکه هر چند بار scan کنیم کلا کامپیوتر رو که ویروس ها رو بکشه ؟ یه توضیحاتی بدین ممنون /.
خب طبق روش زیر کسپر را فعال سازی کنید.من الان ورژن جدید kaspersky رو دانلود کردم و نصب کردم میخوام بدونم از کجا میشه فهمید این برنامه فعال سازی شده و ویروس ها رو خودش شناسایی می کنه ؟
سلام شما روي license کليک کن وبه صفحه بد ميري ودر صفحه بعدي دوتا گزينه پايين است که روي دوميش کليک کن.يادت باشه بايد اينترنت شما کامل قطع باشه.
ودر صفحه بعدي اين کد را در کادر مسطيل شکل وارد کن AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3 را وارد و NEXT را بزن که يک ارور مياد که به اينترنت وصل نشد و بروي OK کليک کن و بعدش روي BROWSE و مسير کي هايي که بانام KIS است را بده وبعد OPEN را بزن وبعدش NEXT رابزن ودر اخر FINISH
کی ها با ارم kav میشود برای انتی ویروس وکی ها با نمادkis برای اینترنت سکیوریتی.
شما روي license کليک کن وبه صفحه بد ميري ودر صفحه بعدي دوتا گزينه پايين است که روي دوميش کليک کن.يادت باشه بايد اينترنت شما کامل قطع باشه.
ودر صفحه بعدي اين کد 3TZV1-Z5F9W-DXBWX-Q1KDAرا در کادر مستطيل شکل وارد کن
(و حتی اگر گزینه trial versionفعال هست میتوانید بجای کد از این گزینه هم استفاده کنید.) را وارد و NEXT را بزن که يک ارور مياد که به اينترنت وصل نشد و بروي OK کليک کن و بعدش روي BROWSE و مسير کي هايي که بانام KIS است را بده وبعد OPEN را بزن وبعدش NEXT رابزن ودر اخر FINISH
خیر خود کاربر خودش باید کی را وارد کنه.و این که key ها رو نمیشه یه کاری کرد که خودش update کنه یا بایستی دستی وارد کنیم کجا باید وارد کنیم چجوری هستش ؟ kapersky 11 هستش.
هر یک هفته یکبار سیستم را اسکن کنید خوبه.و اینکه هر چند بار scan کنیم کلا کامپیوتر رو که ویروس ها رو بکشه ؟ یه توضیحاتی بدین ممنون /.
و در ضمن خود کسپر به صورت خودکار سیستم شما را به صورت زنده اسکن میکند.
موفق باشید.
یعنی Kaspersky Internet Security 2011 11.0.2.556 CF2 (Update 3) رو دانلود کنم کافیه یا باید خود یرنامه نصب باشه و این روش نصب شه؟!درود.
دوست عزیز.
هملان نسخه ای که روی سایت کسپرسکی موجود هست.
Critical Fix 2 یعنی نسخه مشکلات اصلی ان فیکس یا برطرف شده.
موفق باشید.
منظورتون واضح نیست.
در هر صورت اخرین نسخه 556 هست وباید اونو نصب کنین.
درود.
دوست عزیز مگر کسپر پکیج قبل نصب داره. : دی
نه عزیز شما نسخه ای که بر روی سایت کسپر هست را نصب و کی بهش بدید یا ترال ورژن یک ماهه را بگیرید و
اپدیتش کنید.
فقط بگم قبل اپدیت بروید در تنظیمات اپدیت کسپر و تیک update copy for folder
را بزنید تا اپدیتا برایتان ذخیره شود برای دفعات بعدی.
اگر هم مایل نبودید.
تیک این گزینه را نزنید.
موفق باشید
[QUOTE]اوکی اینکار رو کردم ولی من چیزی به این شکل ندارم .kis
از کجا می تونم دانلود کنم و یه سایتی چیزی هستش که به روز میاد یا نه /.
ممنون میشم /.
تنکس![]()
Last edited by arash66_2m; 11-01-2011 at 16:04.
[QUOTE=arash66_2m;5761162]یکم واضح تر میگید منظورتون سایتی هست که کی کسپر را بشود دانلود کرد.
اوکی اینکار رو کردم ولی من چیزی به این شکل ندارم .kis
از کجا می تونم دانلود کنم و یه سایتی چیزی هستش که به روز میاد یا نه /.
ممنون میشم /.
تنکس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)