تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 875 از 2365 اولاول ... 37577582586587187287387487587687787887988592597513751875 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,741 به 8,750 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان مخصوصآ آقای میر محمدی
    الان که دارم به شما پیغام میدم 2 ساعته که صدای پخشم توپ توپ شده. خیلی شانسی شد رفتم ستارخان آخرین مغازه نزدیک بهبودی داشتم aircondition رو عوض میکردم به پسره گفتم ماجرا رو آمپ و نمیدونم چیکار کرد ویک سیم ارت هم به پخش زد کم آوردم روهر حالت کیفیت خدا شده ... فقط 5450 یک سئوال دارم این دوستی که تنظیم زد گفت باندای جلو رو عوض کن صدات از این حالت خارج بشه و از اجزای دیگه هم تعریف کرد وگفت خوبه فقط باند جلو خوب بنداز که صدات استریو بشه ... محمد جان لطفا بفرمایید باند جلو پیشنهادتون چیه ماشین 206 ... اگه تا 4 شنبه راهنمایی نکنی برم خرابکاری بکنم نگی چرا نگفتی

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا حمید یادمه بم گفتی سیم هایی که به باطری ماشیم وصل میشن رو باید 0 گیج کنم میخواستم بدونم دقیقا کدوم سیم هاس که به باطری ساز بگم عوض کنه مرسی راستی برای اون باکسه اگه ام دی اف 20 میل باشه بهتره یا نه؟ چون 16 یوخده کمیابه خامش. مرسی
    سلام حسين جان احتمالا منظورم كابل مثبت باطري به آمپت بوده ديگه.الان مگه چند هست؟كار نصاب هست اون نه باطري ساز براي BIG3 شايد گفتم.البته 4 گيج كافيه براي سيستم شما. يه كابل از مثبت باطري به مثبت دينام يه كابل از منفي باطري به بدنه يه كابل از منفي موتور به بدنه
    با سلام یک باند قوی برای درب جلو 206 معرفی بفرمایید
    ميزان بودجه؟آمپليفايرتون چيه؟
    سلام دوستان مخصوصآ آقای میر محمدی الان که دارم به شما پیغام میدم 2 ساعته که صدای پخشم توپ توپ شده. خیلی شانسی شد رفتم ستارخان آخرین مغازه نزدیک بهبودی داشتم aircondition رو عوض میکردم به پسره گفتم ماجرا رو آمپ و نمیدونم چیکار کرد ویک سیم ارت هم به پخش زد کم آوردم روهر حالت کیفیت خدا شده ... فقط 5450 یک سئوال دارم این دوستی که تنظیم زد گفت باندای جلو رو عوض کن صدات از این حالت خارج بشه و از اجزای دیگه هم تعریف کرد وگفت خوبه فقط باند جلو خوب بنداز که صدات استریو بشه ... محمد جان لطفا بفرمایید باند جلو پیشنهادتون چیه ماشین 206 ... اگه تا 4 شنبه راهنمایی نکنی برم خرابکاری بکنم نگی چرا نگفتی
    با اجازه محمد عزيزم دوست عزيز مشكلتون چي بوده كه اين نصاب بزرگوار حل كردن؟ سيم ارت ديگه چيه؟مگه برق هاي ولتاژ تو مسير پخشتون بوده؟!!! منظور اين دوست نصابمون از جمله"فقط باند جلو خوب بنداز که صدات استریو بشه " چي بوده؟مگه باند خوب وبد به استريو و مونو ربطي داره؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ديروز عصر فرصتي دست دادد تا با يكي از دوستان يه سر بريم خ سورنا و يه چرخي تو بازار سيستمها و قيمتها بزنيم.
    اولا كه اجناس تو بازار تقريبا 70% متفرقه بودن.دوم اينكه بازار پر بود از پايونر و كن وود.نكته باور نكردني كه جاي تاسف داشت. اسپيرك 6975v2 فكر ميكنيد چه قيمتي فروش ميره؟
    450 تومن وجه بي ارزش مملكت.واقعا باي كساني كه همچين پولي رو براي اين اسپكير ميدن متاسفم.718EX هم به قيمت 250 تومن به فروش ميرسد.
    از برندهاي مطرح مثل DLS يا كيكر ،گليدن آديو فقط يكي دو فروشگاه موجود داشتن اونم نه همه اجناس رو.
    dls r1073 قيمت 380 تومن.جالبه كه با يكي از نماينده هاشون كه صحبت كردم گفت خريد 1073 شده 100 دلار بدون هزينه هاي گمركي و ... و آقايون دارن كلا جمع ميكنن. نميدونم چقدر حرفش در مورد جمع شدن اين برند صحيح باشه.ولي دور از انتضار هم نيست.
    راكفورد سري پاور مدل t1692 اگه اشتباه نكنم 420 تومن
    كامپوننت راكفورد سري پاور T1692 وحشتناك....... 850 تومن.
    يه برند جديد و در حد متوسط از نظر كيفيت ساخت و صدا هم توسط دوستان وارد شده به نام فيوژن
    پخش p99 پايونير هم يه فروشگاه داشت كه به قيمت 2800 قيمت داد.
    خلاصه كه عجب اوضاعي شده.

4. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان بنده یه جفت باند سونی مدل 6930 دارم
    فعلا ازشون راضیم..یعنی به صورت همین ساده صدای راضی کننده ای داره..
    اما چند وقته گیر دادم که یه سیستم قویتر روی ماشین بزارم..
    میخواستم یه جفت بند 718 با یه آمپلی بزارم روی ماشین
    اما الان فکر کردم که ایا این مدل باند من به آمپلی وصل میشه؟
    چون چند تا مغازه پرسیدم گفتن هر باندی وصل نمیشه به آمپلی
    اما چندتا سایت دیدم که گفتن میشه و انواع مدلهای آمپلی هم واسش معرفی کردن
    در واقع میخوام که فقط الان یه آمپلی بگیرم باندها رو بهش وصل کنم یا فوقش یه جفت 718 اضاف کنم بش
    حالا به نظرتون شدنیه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام آقا حمید
    مرسی از اینکه توضیح دادین
    راستی من محمد بودم. نه حسین.
    امروز رفتم آمیلی مونو رو وصل کردم . اومد پخشم رو دید و گفت پخشت 1 خروجی ساب بیشتر نداره(چون بش گفته بودم شاید 2 تا سابام رو وصل کنم کنوود قدیمیه و گلیدن) بعد یه کابل 1 به 2 زد به آمپ جدیده یه دونه هم زد به آمپ قدیمیم گفت مشکلی از جهت کیفیت نداره. اینم عکساش

حالا به نظر شما مشکلی که نیست؟
    راستی از اون کابلی که فرستادی (گلیدن) استفاده نکرد گفت پخشت 1 خروجی بیشتر نداره.
    چند تا از این نصابا گفتن نیاز نیست باطریت قوی باشه فقط کافیه خازن بزاری
    اونم نه خازن 200-300 تومنی ، یه خازن ارزون هم جواب میده.
    من این وسط گیر کردم
    فایده نداره باید یه بار پاشم بیام پیشت.

راستی جواب اون سوالم رو ندادی در مورد ام دی اف 20 میل یا 16
    اینجا 16 میل خام پیدا نمیشه
    20 میل هست. خیلی فرق داره؟

موندم چیکار کنم
    یه نفر اینجا پیدا شده چند وقتی هست باش رفیق شدم
    رو پرایدش یه r15 گذاشته امروز از جلو دیدم واقعا وحشت ناک بود
    این طرف تقریبا حرفه ایه تو این زمینه ، یه نگاه به سیستمم کرد گفت برای این ساب گلیدنه نباید باکس بسته بسازم
    گفت برم پیش یه نصاب و باکس این ساب های JBL هست بیضی ها،ساب رو روی اون نصب کنم و صداش رو گوش کنم،اگه خوب بود برش دارم اگه نه که همون باکس رو بسازم باز صداش رو گوش کنم اگه خوب بود که هیچ اگه خوب نبود یه سوراخ روی باکس بزنم ببینم چی میشه.
    به نظر خدمم این باکسه خیلی کوچیکه و فکر میکنم نمیزاره ساب تمام قدرتش رو نشون بده.
    اعصابم خورد شده نمیدونم حرف کیو گوش کنم، با هر کی حرف میزنم یه جورایی حرفاشون درسته.
    هنوزم باطریم رو عوض نکردم و خازن نخریدم.خازن خوب که به درد من بخوره دور و ور چه قیمتیه؟
    کمک کن آقا حمید
    Last edited by Mohammadkiller; 30-10-2012 at 15:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بالاخره سیستم ماشین منم کامل شد!
    جاداره از اقا حمید گل(hamidr15)خیلی خیلی تشکر کنم که خیلی به من کمک کردند!
    فرد نازنینی هستن و واقعا وجدان کاری دارند از این افراد تو اینجور تاپیکا خیلی کمه!
    اینم لینکش شاید به دردتون بخوره
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=577668
    درپناه حق

8. 2 کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام حمید جان
    اول اگه اجازه بدی در مورد سلیقه و صدایی که میپسندم مختصر خدمتت عرض کنم
    اواسط دهه 70 بود رفتم برای اتاق خودم یه sony lbt که تازه اومده بود گرفتم ولی بعد از 6 ماه صداش خستم کرد رفتم یک پایونیر 6 طبقه گرفتم تا 5 6 سال پیش هم داشتمش عاشق صداش بودم همه چیز سرجاش بود تفکیک صدا عالی هنوز رو دستش هیچ صدایی نشنیدم از اون زمان تا 1ماه پیش میگفتم تفکیک صدا فقط پایونیر تا به حال هم رو ماشینام فقط پایونیر انداختم و بس ، خداییش هم همیشه هرکس تو ماشینم مینشست اولین چیزی که می پرسید در مورد پخشم بود حرفه ای نبودم و نیستم ولی صدا رو میفهمم همیشه اول پخش میخریدم بعد مناسب با اون اسپیکر و انتخاب میکردم . آخرین پخشم 4250 بود باور کن 8 تا باند رو باهاش تست گرفتم تا 6965 رو انتخاب کردم که با هاش خوب مچ بود . البته اینفینیتی هم خوب بود ولی نسبت به قیمت این وبرداشتم بعد یک ساب3010 kenwood که اعتقاد داشتم برندیه که تو بیس خوبه انداختم(جدیدا توباکس پورتد karina گذاشتم) و آمپ مونو m828 500w ودر آخر هم یک آمپ تحمیلی gallopers 502 اهل ولوم هم نبودم با کیفیت داشتیم برای خودمون حال میکردیم تا ماجرای آقا دزده
    حالا این 5450 که خریدم تفکیک صدا نداره و نرم نیست ولی از دیشب که ماجرا رو نوشتم صداش از اون حالت جیغ در اومده وخیلی بهتر شده ولی مطمئن هستم بشنوی میخندی راستش پیش 3 4 نفر برده بودم همه میگفتن از 4250 بهتره و با پخش ور میرفتن میگفتن خوب شد ما هم میگفتیم آره .
    من رو ایر کاندیشن ترانس دارم اون سیم ارت بخاطر نویز ریزی بود که داشت خوب هم نزده حالا بخوام برم باند جلوبندازم درستش میکنم آخه از منفی خروجی باند به بدنه پخش زده .این دوستمون رفت صندوق با آمپ وررفت و منم با خودم گفتم بازم مثل دفعات قبل میشه ولی با کمااااال تعجب حیرت زده دیدم نه بابا میشه هنوز امید داشت صدا خیلی بهتر شد ولی هنوز با ایده آل من فاصله داره .این دوستمون میگفت باند جلو ضعیفه و چون صدا رو یک نواخت از عقب میشنوی گوشت خسته میشه میگفت باند قوی بنداز البته من قبلا با 4250 این مشکل ونداشتم صدای باندای جلوم خوب درمیومد یعنی چی شده؟ با باند قوی حل میشه ؟ ازش پرسیدم آمپم چطوره بازم با کمال تعجب گفت آره بهش نمیاد اینقدر قوی باشه آخه خودم به آمپ شک داشتم وحالا شک دارم نکنه باندای جلواز آمپ در اومده و یکی از این نصابهای عزیز مستقیمش کرده!!!! این همه سر شما رو درد آوردم که بگم200 تا 250 هزار تومان... 1675 چطوره ؟ آخه سایت پایونیر با این باندا و 6975 پیشنهاد داده... راستی باندای فعلی فابریک نیست ولی خوبه فقط مشکل اینه که صداش در نمیاد میندازم صدا رو کامل جلوتا vol بالا کم نمیاره.
    شرمنده حضار که زیاده گویی کردیم. با تشکراز همه شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این سیستم کارکرده چند میارزه بخرم ؟ خواهشا قیمت تک حدودی هم بدین ممنون منتظرم

PIONEER deh-4150ub پخش
    kenwood 718 باند اصل
    mb acoustics mba2060 950w آمپلی
    Last edited by farzad3620; 31-10-2012 at 08:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

ديروز عصر فرصتي دست دادد تا با يكي از دوستان يه سر بريم خ سورنا و يه چرخي تو بازار سيستمها و قيمتها بزنيم.اولا كه اجناس تو بازار تقريبا 70% متفرقه بودن.دوم اينكه بازار پر بود از پايونر و كن وود.نكته باور نكردني كه جاي تاسف داشت. اسپيرك 6975v2 فكر ميكنيد چه قيمتي فروش ميره؟450 تومن وجه بي ارزش مملكت.واقعا باي كساني كه همچين پولي رو براي اين اسپكير ميدن متاسفم.718EX هم به قيمت 250 تومن به فروش ميرسد.از برندهاي مطرح مثل DLS يا كيكر ،گليدن آديو فقط يكي دو فروشگاه موجود داشتن اونم نه همه اجناس رو.dls r1073 قيمت 380 تومن.جالبه كه با يكي از نماينده هاشون كه صحبت كردم گفت خريد 1073 شده 100 دلار بدون هزينه هاي گمركي و ... و آقايون دارن كلا جمع ميكنن. نميدونم چقدر حرفش در مورد جمع شدن اين برند صحيح باشه.ولي دور از انتضار هم نيست.راكفورد سري پاور مدل t1692 اگه اشتباه نكنم 420 تومنكامپوننت راكفورد سري پاور T1692 وحشتناك....... 850 تومن.يه برند جديد و در حد متوسط از نظر كيفيت ساخت و صدا هم توسط دوستان وارد شده به نام فيوژنپخش p99 پايونير هم يه فروشگاه داشت كه به قيمت 2800 قيمت داد.خلاصه كه عجب اوضاعي شده.
    سلامبله حمید جان اینجوریاس بازار موقعی که گرونی پیش میاد مغازه دار رو میاره به روی برند های بی نامو نشون که در آمد خودشو داشته باشه با سودی که میبره از این برندها یه برندی مثل فوکال آدیو سیستم و .... که نامو نشونی داره در سطح دنیا برای خودش دیگه براشون ارزشی نداره چونکه قیمت شرکت این برند ها براشون بالا در میاد و اگر بخوان برای خودشون سود هم بکشن رو جنس و در فروشگاه خود عرضه کنند دیگه مشتری آنچنانی از این اجناس استقبال نمیکنه!!!!و این داستان تا وقتی که این گرانی باشد ادامه خواهد داشت.
    سلامدوستان بنده یه جفت باند سونی مدل 6930 دارمفعلا ازشون راضیم..یعنی به صورت همین ساده صدای راضی کننده ای داره..اما چند وقته گیر دادم که یه سیستم قویتر روی ماشین بزارم..میخواستم یه جفت بند 718 با یه آمپلی بزارم روی ماشیناما الان فکر کردم که ایا این مدل باند من به آمپلی وصل میشه؟چون چند تا مغازه پرسیدم گفتن هر باندی وصل نمیشه به آمپلیاما چندتا سایت دیدم که گفتن میشه و انواع مدلهای آمپلی هم واسش معرفی کردندر واقع میخوام که فقط الان یه آمپلی بگیرم باندها رو بهش وصل کنم یا فوقش یه جفت 718 اضاف کنم بشحالا به نظرتون شدنیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام باند های سونی هم اصلا حرفی جلوی 718 ها ندارند.718 به آمپ وصل میشنشما بودجه خودتون رو عرض کنید شاید بهتر از 718 رو بشه با بودجتون تهیه کرد.
    سلام آقا حمیدمرسی از اینکه توضیح دادینراستی من محمد بودم. نه حسین.امروز رفتم آمیلی مونو رو وصل کردم . اومد پخشم رو دید و گفت پخشت 1 خروجی ساب بیشتر نداره(چون بش گفته بودم شاید 2 تا سابام رو وصل کنم کنوود قدیمیه و گلیدن) بعد یه کابل 1 به 2 زد به آمپ جدیده یه دونه هم زد به آمپ قدیمیم گفت مشکلی از جهت کیفیت نداره. اینم عکساشحالا به نظر شما مشکلی که نیست؟راستی از اون کابلی که فرستادی (گلیدن) استفاده نکرد گفت پخشت 1 خروجی بیشتر نداره.چند تا از این نصابا گفتن نیاز نیست باطریت قوی باشه فقط کافیه خازن بزاریاونم نه خازن 200-300 تومنی ، یه خازن ارزون هم جواب میده.من این وسط گیر کردمفایده نداره باید یه بار پاشم بیام پیشت.راستی جواب اون سوالم رو ندادی در مورد ام دی اف 20 میل یا 16اینجا 16 میل خام پیدا نمیشه20 میل هست. خیلی فرق داره؟موندم چیکار کنمیه نفر اینجا پیدا شده چند وقتی هست باش رفیق شدمرو پرایدش یه r15 گذاشته امروز از جلو دیدم واقعا وحشت ناک بوداین طرف تقریبا حرفه ایه تو این زمینه ، یه نگاه به سیستمم کرد گفت برای این ساب گلیدنه نباید باکس بسته بسازمگفت برم پیش یه نصاب و باکس این ساب های JBL هست بیضی ها،ساب رو روی اون نصب کنم و صداش رو گوش کنم،اگه خوب بود برش دارم اگه نه که همون باکس رو بسازم باز صداش رو گوش کنم اگه خوب بود که هیچ اگه خوب نبود یه سوراخ روی باکس بزنم ببینم چی میشه.به نظر خدمم این باکسه خیلی کوچیکه و فکر میکنم نمیزاره ساب تمام قدرتش رو نشون بده.اعصابم خورد شده نمیدونم حرف کیو گوش کنم، با هر کی حرف میزنم یه جورایی حرفاشون درسته.هنوزم باطریم رو عوض نکردم و خازن نخریدم.خازن خوب که به درد من بخوره دور و ور چه قیمتیه؟کمک کن آقا حمید
    با اجازه ی حمید جان.ام دی اف 20 میل بهتر هم هست چونکه ضخامت تخته بیشتر میشه و دوام باکس بهتره.ساب ووفر شما چی هست محمد جان.فکر کنم حمید آقا باکس رو براتون طبق اندازه های دقیق محاسبه کردن.تیپ آر آلپاین هم که دیگه حرفی نداره.
    بالاخره سیستم ماشین منم کامل شد!جاداره از اقا حمید گل(hamidr15)خیلی خیلی تشکر کنم که خیلی به من کمک کردند!فرد نازنینی هستن و واقعا وجدان کاری دارند از این افراد تو اینجور تاپیکا خیلی کمه!اینم لینکش شاید به دردتون بخورهhttp://forum.p30world.com/showthread.php?t=577668درپناه حق
    خوشحال و خرسند شدم از پروژتون ایشالا به شادی استفاده کنید.
    سلام حمید جاناول اگه اجازه بدی در مورد سلیقه و صدایی که میپسندم مختصر خدمتت عرض کنم اواسط دهه 70 بود رفتم برای اتاق خودم یه sony lbt که تازه اومده بود گرفتم ولی بعد از 6 ماه صداش خستم کرد رفتم یک پایونیر 6 طبقه گرفتم تا 5 6 سال پیش هم داشتمش عاشق صداش بودم همه چیز سرجاش بود تفکیک صدا عالی هنوز رو دستش هیچ صدایی نشنیدم از اون زمان تا 1ماه پیش میگفتم تفکیک صدا فقط پایونیر تا به حال هم رو ماشینام فقط پایونیر انداختم و بس ، خداییش هم همیشه هرکس تو ماشینم مینشست اولین چیزی که می پرسید در مورد پخشم بود حرفه ای نبودم و نیستم ولی صدا رو میفهمم همیشه اول پخش میخریدم بعد مناسب با اون اسپیکر و انتخاب میکردم . آخرین پخشم 4250 بود باور کن 8 تا باند رو باهاش تست گرفتم تا 6965 رو انتخاب کردم که با هاش خوب مچ بود . البته اینفینیتی هم خوب بود ولی نسبت به قیمت این وبرداشتم بعد یک ساب3010 kenwood که اعتقاد داشتم برندیه که تو بیس خوبه انداختم(جدیدا توباکس پورتد karina گذاشتم) و آمپ مونو m828 500w ودر آخر هم یک آمپ تحمیلی gallopers 502 اهل ولوم هم نبودم با کیفیت داشتیم برای خودمون حال میکردیم تا ماجرای آقا دزده حالا این 5450 که خریدم تفکیک صدا نداره و نرم نیست ولی از دیشب که ماجرا رو نوشتم صداش از اون حالت جیغ در اومده وخیلی بهتر شده ولی مطمئن هستم بشنوی میخندی راستش پیش 3 4 نفر برده بودم همه میگفتن از 4250 بهتره و با پخش ور میرفتن میگفتن خوب شد ما هم میگفتیم آره .من رو ایر کاندیشن ترانس دارم اون سیم ارت بخاطر نویز ریزی بود که داشت خوب هم نزده حالا بخوام برم باند جلوبندازم درستش میکنم آخه از منفی خروجی باند به بدنه پخش زده .این دوستمون رفت صندوق با آمپ وررفت و منم با خودم گفتم بازم مثل دفعات قبل میشه ولی با کمااااال تعجب حیرت زده دیدم نه بابا میشه هنوز امید داشت صدا خیلی بهتر شد ولی هنوز با ایده آل من فاصله داره .این دوستمون میگفت باند جلو ضعیفه و چون صدا رو یک نواخت از عقب میشنوی گوشت خسته میشه میگفت باند قوی بنداز البته من قبلا با 4250 این مشکل ونداشتم صدای باندای جلوم خوب درمیومد یعنی چی شده؟ با باند قوی حل میشه ؟ ازش پرسیدم آمپم چطوره بازم با کمال تعجب گفت آره بهش نمیاد اینقدر قوی باشه آخه خودم به آمپ شک داشتم وحالا شک دارم نکنه باندای جلواز آمپ در اومده و یکی از این نصابهای عزیز مستقیمش کرده!!!! این همه سر شما رو درد آوردم که بگم200 تا 250 هزار تومان... 1675 چطوره ؟ آخه سایت پایونیر با این باندا و 6975 پیشنهاد داده... راستی باندای فعلی فابریک نیست ولی خوبه فقط مشکل اینه که صداش در نمیاد میندازم صدا رو کامل جلوتا vol بالا کم نمیاره. شرمنده حضار که زیاده گویی کردیم. با تشکراز همه شما
    علی جان بهتون جواب دادم تو پروفایلم
    این سیستم کارکرده چند میارزه بخرم ؟ خواهشا قیمت تک حدودی هم بدین ممنون منتظرمPIONEER deh-4150ub پخشkenwood 718 باند اصلmb acoustics mba2060 950w آمپلی
    کنوود بستگی به تمیزیش داره بین 120 تا 150 اگر فروشنده بخواد نسبت به قیمت بازار بفروشن.4150 رو قیمت ندارم.ام بی اکوستیک هم اصلا طرفش نرو اگر خرید کردید که هیچ بهتره سریع تر بفروشیدش.

12. 2 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

ممنون از دوست عزیزم محمد رضا
    ساب جدیدم گلیدن rs12fr هست و قدیمیم هم کنوود 3010
    صبح رفتم پیش اون نصابه گفتم کابل رو مستقیم از پخش بکشه به آمپ مونو. بیخیال 2 تا ساب شدم
    الانم که ظهره بیکار بودم ساب قبلیم رو باز کردم و گلیدن رو گذاشتم جاش تا یه تستی کنم
    خیلی صداش خوبه فقط باطریم 60 آمپره و باکسم کوچیک صداش خیلی قوی نیست ولی همچین عقب جلو میشه انگار میخواد منفجر شه،یعنی قدرت داره ولی فضای باکس کوچیکه
    توئ پست قبلی گفتم میخوام برم پیش نصاب سابم رو ببنده رو یه باکس jbl ببینم چه جور میشه.
    آقا حمید شما گفتید برای این سابه هم باطری بالای 74 آمپر لازمه هم خازن ولی الان که تست کردم به نظرم جواب داد . حالا شاید از تمام قدرت ساب نتونم استفاده کنم و فکر کنم باکسم رو از همین بیضی ها بگیرم صدا خوب شه.
    دوست دارم از تمام قدرتش استفاده کنم. فکر یه خازن هم برای ما باش حمید خان.
    مرسی از همه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •