آقا ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنید دوباره![]()
![]()
آقا ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنید دوباره![]()
![]()
سلام دوستان من یه هارد maxtor stm380215a 80 GB pata دارم مشکل اینه که با این هارد سیستم بالا نمیاد دلیل ایجاد مشکل هم صاعقه بود
داشتم با سیستم کار میکردم که رعد و برق محکم زد و سیستم خاموش شد دیگه روشن نشد چک کردم دیدم پاور کار نمیکنه یه پاور نو جایگزین کردم الان سیستم بدون هارد روشن میشه ولی وقتی برق هارد رو وصل میکنم بعد پاور میکنم یه صدای چک میاد و فن یه تکون کوچک میخوره ولی دیگه سیستم روشن نمیشه
برق رو عوض کردم نشد-پاور هم عوض شد
دوستان این هارد ارزش نداره ظاهرا ولی اطلاعاتش خیلی مهمه حالا به نظرتون چیکار کنم؟
فکر کنم یک اتصالی در برد هارد ایجاد شده که همین مورد باعث روشن نشدن سیستم میشه ببرید بیرون هارد رو ببینید میتونند برد رو تعمیر کنن بعد اگه شد اظلاعات ریکاوری شه
نمیدونم چرا این جناب ناظر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ما رو ندیده میگیرن...والا ما 25 تا سایت و فروم با بیش از 150 هزار کاربر فعال زیر دستمون بود، طرف یه جا بهمون سلام میکرد یا ما رو خطاب قرار میداد رومون نمیشد جواب رو ندیم... چه برسه به یکی که یه مشکلی یا سوال حادی براش پیش اومده باشه و یا خواهشی داشته باشه... اما اینجا...
بگذریم...
سایر دوستان محترم، کسی هست اطلاعات و تجربه داشته باشه و من رو با توجه به توضیحاتی که آخر صفحه قبل دادم، بیشتر راهنمایی کنه؟
Last edited by AmirAra2; 17-05-2014 at 13:06.
سلام من یه هارد یه ترابایت سیگیت نو سری st10000dm003دارم . چند روز قبل یه سری از اطلاعات روش که توی یه فولدر خاص بود ناپدید شده من هم هرچقدر با نرم افزارهای مخصوص به ریگاوری کردم می خوام انو ریکاوری کنم اسری از اون فولدرها و فایلهای توش نیست؟
بیند من توی فولدری به نام downloadsچند تا فولدر داشتم که یکی برای ویدیو بود یکی برای موسیقی و .. که وقتی چند روز قبل بهش سر زدم اون فولدر downloadsسرجاش بود ولی همه محتویات توش ناپدید شد یعنی من دلیلتش نکردم ولی نیست! هر چه قدر هم با نرم افزار مختلف می خوام ریکاوری کنم اثری از اون فایلها و فولدر ها نیست ؟! چیزهایی دیگه ای که خودم با دست خودم پاک کردم رو پیدا می کنند ولی تو اون فولدر هیچی پیدا نمی کنند!
می خواستم ببینم مشکل از چیه ؟؟اگه از هارده برای گارانتی ببرم درستش می کنند?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام هارد سالم است مشکل شما یا میتونه از ویندوز باشه یا میتونه از ویروس باشه یک دور show hidden رو از ویندوز فعال کنید درست نشد با یک نرم افزار خوب مثل power data recovery ریکاوری کنید توجه داشته باشید که در اون قسمت دوباره اطلاعات بریزید احتمال ریکاوری کم میشود
سلام دوستان
من یه هارد اکسترنال 1ترابایت دارم
تقریبا هم پره
داده بودمش دست دوستم الان که پسش آورده این ارور رو میده
نمیدونم مشکلش چیه،نمیخوام فرمتشم بکنم
به نظرتون مشکل از چیه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
فایل سیستم هارد به حالت raw رفته یا اینکه ویروسی شده یک پارتیشن داره هارد یا چند تا داره ؟
یه پارتیشن داره
الان باید چیکارش کنم؟
سلام دوست عزیز من هر دو راه رو عمل کردم ولی جواب نداد دیگه چیکار می تونم بکنم/ اون فایل تو درایوی بود که من توش ویندوز اکس پی نصب کرده بودم ولی من اکثر اوغات از ویندوز8.1 استفاده می کنم.احتمال داره به همین خاطر تداخل ایجاد شده باشه؟
با هر کدوم از نرم افزار های ریکاور می کنم اون فولدر همه پوشه های توش نیست و خالیه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)