دوست عزیز ارمانیان نه ایشون جناب ماهانیان هستند تلفن هم نیاز به وصل نیست وقتی گرفتند میتونند داخلی 104 رو بگیرند اما ایشون نیز چند وقته ادموئ میپیچونن چون خودم باهاشون حرف زدم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز ارمانیان نه ایشون جناب ماهانیان هستند تلفن هم نیاز به وصل نیست وقتی گرفتند میتونند داخلی 104 رو بگیرند اما ایشون نیز چند وقته ادموئ میپیچونن چون خودم باهاشون حرف زدم
[QUOTE=baran1059;5840852]اشتباه مي كني دوست عزيز
من سرويس شاتل رو دارم و مشكلي تو سرويس ندارم ، فكر نمي كنم مشكل استاني يا سراسري باشه ، احتمالا خودشون مشكل دارن ، اين پينگ تايم من
شما از شاتل سرویس میگیرین یعنی شاتل توی رشت نمایندگی یا دفتر یا شرکت داره ؟ راستش من خبر ندارم. خواهش میکنم اگر سایت اینترنتی دارن محبت کنید و آدرسش رو بهم بدید ؟کلا" یه اطلاع رسانی در مورد دفترش بکنید که اگر بخوایم از شاتل سرویس بگیریم باید چیکار کنم ؟
اخ نمیشه گفت شاتل مشکل نداره
چون سرویس های شاتل محدود است دوستان مانند ما نمی توانند 24 ساعت سرعت را چک کنند
با تشکر.
هادی
خوب پس دوست من شما با ماهانیان حرف زدید من نوشتم آرمانیان فرق نوشتن رو ببینید آدمها هم همینطور فرق دارن شما با یه ماهانیان حرف زدید که ایشون فکر نمیکنم قدیمی تر از آرمانیان باشه و ایشون توی قسمت دیگه ای هستند .آرمانیان یکی از کسانی هستند که از روزهای اولی که شرکت کار میکرد تو پشتیبانی بودند ولی یه قسمت اصلی منتقل شدن البته نا گفته نباشه چند ماهی میشه که من با خودشون صحبت نکردم یعنی اصلا" مستقیما" تماسی به شرکت نگرفتم ولی قبلا" هر مشکلی داشتم غیرممکن بود توسط ایشون حل نشه.
کجا خوندی اینو؟ بعید میدونم حقیقت داشته باشه اون چیزی که خوندی. هیچ تغییری تو سرویسم نداشتم تو این 2 3 روز. دیشبم 2.5 گیگ دانلود داشتم مثل همیشه. اینم تست همین الآن:
شاتل خط 5 . سرویس 2 مگ.
Last edited by soosmar_asl; 07-02-2011 at 23:57.
بالای فروم رو اگر ببینید نوشته وارد بحثهای س ی ا س ی نشید. این فروم هم جایی نیست که بخاطر اشتباه یه کاربر مثل بسته بشه . راستش گشتم دنبال قسمت فیلم و موسیقی دیدم تو فروم چنین چیزی وجود نداره یعنی چیزهایی که مشمول ف ی ل ... میشه . امیدوارم گرفته باشی منظورم چیه و اگر هم آدرس همون سایت رو میخواید تا این خبر رو همینجا بگید تا تو پیغام خصوصی براتون بفرستم حالا بازم هم به قول شما که بعید میدونین صحت خبر رو والا ما هرسال و هر ماه و هر موقعی که مناسبتی میشه داریم این مشکلات رو میبینیم و دلیلی نداره که صحت خبر و بعید بدونیم یا ندونیم . نمیدونم شاتل چه مدته که داره توی رشت سرویس میده ولی اندیشه هم زمانکه تازه شروع کرده بود عالی بود الان پس افتاده.
بالای فروم رو اگر ببینید نوشته وارد بحثهای س ی ا س ی نشید. این فروم هم جایی نیست که بخاطر اشتباه یه کاربر مثل بسته بشه . راستش گشتم دنبال قسمت فیلم و موسیقی دیدم تو فروم چنین چیزی وجود نداره یعنی چیزهایی که مشمول ف ی ل ... میشه . امیدوارم گرفته باشی منظورم چیه و اگر هم آدرس همون سایت رو میخواید تا این خبر رو همینجا بگید تا تو پیغام خصوصی براتون بفرستم حالا بازم هم به قول شما که بعید میدونین صحت خبر رو والا ما هرسال و هر ماه و هر موقعی که مناسبتی میشه داریم این مشکلات رو میبینیم و دلیلی نداره که صحت خبر و بعید بدونیم یا ندونیم . نمیدونم شاتل چه مدته که داره توی رشت سرویس میده ولی اندیشه هم زمانکه تازه شروع کرده بود عالی بود الان پس افتاده.
و یه چیز دیگه شما میگی شاتل دو مگ تو عکس سرعت دانلود رو زده 2.73 مگابیت بر ثانیه یعنی یه چیزی حدود 16 یا 17 گیگ پهنای باندتونه ؟ اگر اینطور باشه شبی 2.5 گیگ که چیزی نیست با این سرعت .
اسپید تست اصولا کمی بیشتر از سرعت دانلود واقعی رو نشون میده چون معمولا سرور هایی که ازشون دانلود میکنیم تو جاهای دورتری قرار دارن. تو روز 280 سرعت معمولی دانلود اما باسرعت تشویقی به بالا 300 ام میرسه. حتما هم همینطوره که شما میگید! برا کسایی که از 1 تا 7 صبح کلا دانلود میکنن بیشتر از 2.5 گیگ میشه. ضمنا شب سرعت دانلود 120 که ممکنه بعد 3 بره بالا و ممکنم هست نره چون شبای پر ترافیک ظاهرا سرعت رو به 120 محدود میکننبستگی به شبش داره.در ضمن بچه های فروم تست دانلود زیاد گذاشتن از این سرویس تو ماه های گذشته . شما چون احتمالا 2 3 روزه امدی تو فروم ندیدی و برات تازگی داره.
Last edited by soosmar_asl; 08-02-2011 at 03:52.
اگه اینطور شما میگین عالیه باز اگر 120 هم باشه عالیه ولی الان اگر اندیشه تشویقی بده کمکی بده به 120 نمیرسه البته اینم بگم شب و روز دانلودم یکیه یعنی تو ساعتهای پر ترافیک و راگان هیچ فرقی مابین سرعت نیست بازم البته این برای همه یکسان نیست . راستش من تو فرومهای دیگه هم دیده بودم که سرعت 3 مگ به بالا هست بیشتر اوقات فکر میکردم از اینترنت آفلاین استفاده میکنند ولی سرعت اینترنت آفلاین هم بیشتر از اینهاست البته دردسرشم بیشتره . این سرعت دانلود آفلاینم بود زمانیکه از اینترنت آفلاین استفاده میکردم .
از اون لحاظ هم که می فرمایید دو سه روزه اومدم تو سایت من تاریخ ثبت نام تو سایت برمیگرده به سال 2009 ولی نمیدونم چی شد آدرس سایت رو از دست دادم همینطور که میگشتم دوباره پیدا کردم و نگاه که میکردم خوب دیدم همشهری زیاده و چه بهتر اونجایی که همشهری باشه . یه جورایی احساس غریبگی از بین میره .
این سرعت واقعی دانلود تو روزه این سرویسه:
اما سایت اسپید تست همیشه عددی بیشتر از اینو نشون میده که به همون دلیلیه که گفتم.
شاتل خط 5 . سرویس 2 مگ.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)