درود
متاسفانه اطلاعات زیادی از این لنز در دست نیست . بعضی دوستان در فروم عکاسی چند سال پیش در مورد این لنز گفتگویی داشتن که به نظر همگی توی این رنج قیمت این لنز کارایی خوبی داره . اما تا جایی که من میدونم لرزش گیر نداره !! برای تامرون تا جایی که خاطرم هستش عبارت VC نشون دهنده لرزش گیر داشتن هستش که در اسم لنز وجود نداره .
بهرحال ... این لنز توی 250 کمی سافت هستش و البته نسبت به 18-200 ظاهرا اپتیک بهتری داره و میشه بیشتر به این لنز فکر کرد . طبق بعضی نظرات ، این رو از 18-200 و 28-300 تامرون بهتر میدونن و اکثرا راضی هستند . البته متاسفانه این لنزهای ارزان قیمت اکثرا دارای سرعت فوکوس نه چندان دلچسبی هستند ! اگر کمی افزایش بودجه داشته باشید میشه از نمونه های سیگما استفاه کرد که OS دار هم هستند و کار رو بسیار راحت تر می کنن اگر نه هم که همین لنز از 18-200 بهتر هستش و حداقل توی روز هیچ مشکلی نخواهید داشت . برای جاهای کم نور هم که سیستم نویز 550 دی خوب هستش و مشکلی نیست کمی ایزو رو بالا ببرید ( تا 3200 من شات خوب داشتم ... با پلاگین های نویزگیر هم که براحتی میشه از شر نویز ها رها شد ) .
در مورد مقایسه با 18-55 ... خوب ، 18-55 با اینکه ارزون هستش و ساده ولی اپیتک خیلی خوبی داره . شما باید توجه کنی که داری یک لنز همه کاره از فوکال 18 تا 250 میخری که دیگه نیاز به تعویض لنز نداشته باشی که توی همه برند ها خروجی اینچنین لنزهایی به لنزهای با اختلاف فوکال کمتر یا فیکس نمیرسه اما مطمئنا راضی کننده ست .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک ریویوی مناسب همراه با سمپل های خوب ... :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل به نظرم برای این رنج قیمت خوبه و راضی کننده . هرچند بنده شخصا با لنزهای همه کاره مخالفم .gif)
دیجی * کالا هم بد نیست ولی قبلا بسیار بهتر بودند ... کلا اگر تهران هستند میتونید با کمی گشتن این لنز رو پیدا کنید . این اعتماد کردن رو نمیدونم منظورتون چی هست ؟ اینکه کلا بفرستند ؟ سالم بفرستند ؟ خدمات و گارانتی ؟ بنده زیاد خرید کرده ام از دیجی * کالا و از لحظا اینکه می فرستند و زود هم میفرستند مشکلی نیست . 24 ساعت هم مهلت تست هست . خدمات هم برای هر کلاا جداگانه ست که توصیه میکنم قبل از خرید حتما تماس بگیرید و بی تعارف تمامی موارد رو چک و پرس و جو کنید .
موفق باشید .