تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 875 از 2376 اولاول ... 37577582586587187287387487587687787887988592597513751875 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,741 به 8,750 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

اقبالي: استقلال چهره عوض كرده است

مسعود اقبالي مربي سابق استقلال و از كارشناسان فوتبال گفت:‌ "با توجه به چند بازي اخير به نظر مي رسد استقلال چهره عوض كرده و بازيكنان اين تيم به خودشان آمدند و نتايج خوبي را هم كسب كرده اند."

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) وي در خصوص استقلال در ادامه گفت:‌ "تا امروز سيستم 2-5-3 سرمربي تيم جواب داده اما به نظرم اگر تغيير ندهند در آينده به مشكل مي‌خورند. چون اشكالاتي دراين مساله وجود دارد."

اقبالي در پايان گفت: "زمانيكه دفاع سه نفره در مقابل 5 مهاجم تيم حريف قرار مي‌گيرند عملا كاري از دست مدافعان بر نمي آيد ضمن اين كه درحال حاضر هافبك هاي دونده استقلال جور مدافعان را مي كشند."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

علي اميري در گفت و گو با ايپنا: آشتياني آينده خوبي را براي استقلال رقم مي زند
    علي اميري گفت: "حكم جديد از سوي باشگاه نگرفته‌ام و فقط به دستور مديرعامل باشگاه به كار خود در استقلال به عنوان معاون اجرايي ادامه دادم."

معاون اجرايي باشگاه استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، اظهار داشت: "در چارت باشگاه استقلال من به عنوان معاون اجرايي باشگاه كار مي كردم كه در حال حاضر هم به دستور مديرعامل باشگاه به كار خودم در استقلال ادامه مي‌دهم."

وي ادامه داد:‌ من در گذشته در خصوص واعظي آشتياني هيچگونه شناختي نداشتم، اما اكنون مي دانم كه ايشان مديري كارآمد هستند كه مي‌توانند آينده خوبي را براي باشگاه و تيم استقلال رقم بزنند و واقعا براي باشگاه دلسوزباشند. ‌وضعيت استقلال در حال حاضر بسيار خوب است و نتايج خوبي را هم گرفته و اگر اين روند را ادامه دهد مي تواند به راحتي مقام قهرماني خود را كسب كند."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

/بازتاب خداحافظي علي كريمي از تيم ملي/
    قلعه‌نويي در گفت و گو با ايپنا: علي كريمي شرايط را درك كرد

امير قلعه نويي گفت:‌ "علي كريمي با تامل اين كار را كرد و به طور كلي شرايط ملي را درك كرد."

سرمربي استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، اظهار داشت: "علي كريمي بازيكن بزرگي است و مي‌توانست در هر زماني به تيم ملي كمك كند، اما يك سري از مسايل باعث شد تا يك ماه نتواند به تيم ملي ملحق شود و يك ماه از تيم ملي دور باشد."

وي ادامه داد: "‌علي كريمي مي‌دانست مردم پشت او هستند و توانست خيلي سريع نظر مردم را جلب كند. كريمي هنگامي كه به ايران آمد بسيار باانگيزه كار خود را شروع كرد و مبارزه كرد تا توانست به تيم ملي دوباره دعوت شود."

قلعه‌نويي افزود: "‌كريمي با تامل اين كار را كرد و به طور كلي شرايط ملي را درك كرد. او فكر مي‌كرد كه جريان‌سازي در پشت سر او اتفاق افتاده و كسي نمي خواهد او براي تيم ملي بازي كند و تصميم به خداحافظي گرفت. به عبارت ديگر فكر مي‌كرد دايي، به شكل تحميلي او را به تيم ملي دعوت كرده و نمي‌توانست با اين قضيه كنار بيايد."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

احتمال تغيير اسپانسر استقلال در نيم فصل
    احتمال تغيير اسپانسر اصلي باشگاه استقلال در نيم فصل دوم وجود دارد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، اسپانسر فعلي استقلال تا پايان نيم فصل اول با اين باشگاه قرار داد دارد و طبق توافق طرفين براي تمديدآن بايد نشست دوباره اي صورت گيرد.

بديهي است در صورت موافقت، اين اسپانسر تا پايان فصل به عنوان حمايت كننده مالي باشگاه استقلال خواهد بود.

درغير اين صورت گزينه هاي ديگر در دستور كار قرار مي گيرند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امير قلعه‌نويي در گفت و گو با اپپنا: مطمئنم استقلال قهرمان اين فصل است/شريفي جريان جديدي را وارد فوتبال كرده است
    سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: "استقلال در مسابقات اول فصل نتايج ضعيفي مي‌گرفت، ولي اكنون عملكرد بسيار خوبي را در رقابت ها به نمايش مي گذارد. در آن زمان قول قهرماني دادم و هنوز هم سر حرف خود هستم و مطمئنم استقلال قهرمان اين فصل خواهد شد."

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: "استقلال در مسابقات اول فصل نتايج ضعيفي مي‌گرفت، ولي اكنون عملكرد بسيار خوبي را در رقابت ها به نمايش مي گذارد. در آن زمان قول قهرماني دادم و هنوز هم سر حرف خود هستم و مطمئنم استقلال قهرمان اين فصل خواهد شد."

امير قلعه نوعي كه به دعوت كميته انضباطي امروز در فدراسيون فوتبال حاضر شده بود در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، گفت: "پيش از هر چيز از شريفي تشكر ويژه‌اي دارم كه با آمدن در فدراسيون جريان جديدي را وارد فوتبال كشور كرده كه شايد سختگيرانه نباشد، اما همه از آن تبعيت مي كنند. امروز در جلسه اي كه با وي داشتيم بيشتر درباره كليت احكام انضباطي صحبت كرديم و در خصوص جزييات اتفاقات بحث نشد."

قلعه‌نويي ادامه داد: "شريفي به من جريان كوشكي را گوشزد كرد و تاكيد داشت كه باشگاه بايد با وي برخورد لازم را داشته باشد و من نيز اعلام كردم كه ما بيانيه‌اي را صادر كرديم كه براساس آن تنبيه لازم براي كوشكي درنظر گرفته شده است."

امير قلعه نوعي در خصوص عدم حضور در كنفرانس خبري پس از مسابقه با مقاومت فجرسپاسي و ارتباط آن با درگيري كنفرانس پس از دربي توضيح داد: "روز مسابقه استقلال با فجرسپاسي من با اميدوار رضايي قراري داشتم كه بايد با او براي عيادت يكي از دوستان به بيمارستان مي رفتم به آن نشاني كه آن دوست هم اكنون دو روز است فوت شده است. به همين دليل عدم حضور من در كنفرانس خبري هيچ ارتباطي به مشكل به وجود آمده در كنفرانس خبري پس از دربي نداشت."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

کمک چهار ميليارد توماني رييس جمهور به استقلال و پرسپوليس
    واعظي آشتياني:
    از شکست پرسپوليس ناراحت شدم
    صميميت و دوستي حرف اول را در استقلال مي‌زند سرويس: ورزشي - فوتبال

مديرعامل باشگاه استقلال تهران از کمک چهار ميليارد توماني رييس جمهور به دو باشگاه استقلال و پرسپوليس خبر داد.

"اميررضا واعظي آشتياني" در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) – منطقه مرکزي، افزود: خوشبختانه با کمک رييس جمهور مبلغ چهار ميليارد تومان به دو باشگاه استقلال و پرسپوليس کمک شده که سازمان تربيت بدني هم اکنون در حال پيگيري موضوع است تا اين مبلغ از طريق وزارت صنايع به اين دو باشگاه اختصاص پيدا کند.

واعظي آشتياني در مورد وضعيت تيم فوتبال استقلال و نتايج خوب اين تيم در هفته هاي اخير اظهار کرد: خوشبختانه نتايج خوب چند هفته اخير استقلال، خوشحالي هواداران را به دنبال داشته است و تمام تلاش باشگاه تداوم اين موفقيت هاست؛ البته در فوتبال همواره برد و باخت وجود داشته و هيچ چيز از هم اکنون قابل پيش بيني نيست.

وي در مورد تغييرات صورت گرفته در کادر مديريتي باشگاه استقلال و تاثير آن بر نتايج خوب اين تيم گفت: به هر صورت کليه بازيکنان، کادرفني و اجرايي باشگاه خوب کار کرده اند تا اين نتايج بدست آمده است، مطمئن باشيد اگر تيمي از هر نظر قوي و خوب باشد اما، از نظر روحي در وضعيت ايده آل نباشد، هيچ نتيجه اي حاصل نخواهد شد؛ در مجموعه کنوني استقلال صميميت، دوستي و صفا حرف اول را مي زند و تلاش ما اين بوده که فضاي روحي بازيکنان را در اين چند هفته تقويت کنيم.

مديرعامل باشگاه استقلال تهران با تاکيد بر تشکيل کميته هاي مختلف در اين باشگاه، به خبرنگار ايسنا گفت: چارت جديد باشگاه آماده شده و دوشنبه آينده اين چارت را به هيات مديره خواهيم برد تا اعضا آن را مورد بررسي قرار دهند؛ فعال شدن کميته هاي مختلف از اولويت هاي باشگاه استقلال است و اين کميته ها در پيشبرد اهداف باشگاه نقش بسزايي خواهند داشت.

واعظي آشتياني در پاسخ به اين سوال که "پس از حضور شما به عنوان مديرعامل استقلال، برخي ها از احتمال تداخل کاري شما در اين باشگاه و فدراسيون دوچرخه سواري صحبت مي کنند. نظر شما در اين باره چيست؟" اظهار کرد: بارها اين مطلب را پاسخ داده ام و باز مي گويم که فعلا مشکلي در اين رابطه وجود ندارد؛ به هر صورت همين قدر که رسيدم در مراسم اختتاميه دهمين دوره تور بين المللي ميلاد دونور حضور يابم، نشان مي دهد که فرصت لازم را دارم.

وي در خصوص نتايج تيم پرسپوليس گفت: به شخصه از شکست پرسپوليس ناراحت شدم، اصلا دوست ندارم شکست رقيب‌مان را مشاهده کنيم؛ اميدوارم همه تيم ها از جمله پرسپوليس خوب بازي کنند و خوب هم نتيجه بگيرند.

مديرعامل باشگاه استقلال تهران در پاسخ به اين سوال که "خردادماه سال گذشته رييس سازمان تربيت بدني قول حضور تيم پرسپوليس در اراک را به ورزش دوستان استان مرکزي دادند اما اين اتفاق رخ نداد، آيا علاقه مندان به فوتبال مي توانند به حضور تيم استقلال در اراک اميدوار باشند؟" اظهار کرد: ما از حضور در اراک و برگزاري يک ديدار دوستانه در اين شهر استقبال مي کنيم؛ اميدوارم شرايط براي اين کار فراهم شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در تمرين امروز تيم

واعظ آشتياني: به تيم استقلال انرژي مثبت داديم

خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه استقلال تهران گفت:كار خارق العاده اي در تيم انجام نداده و فقط به بازيكنان انرژي مثبت داديم.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير واعظ آشتياني در تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران گفت: برخي از رسانه ها با شيطنت بحث كميته فني باشگاه را به گونه اي مطرح كردند كه ظاهرا امير قلعه نويي با اين كميته مخالف است؛ اما اين مسئله صحت ندارد. فقط مي خواهيم از داشته هاي فني خود در زمينه پيشكسوتان استفاده كنيم.
    وي افزود: دربين پيشكسوتان استقلال افراد زيادي وجود دارند كه از دانش فني بالايي برخوردارند و دوست داريم از اين نفرات كمك بگيريم. قرار نيست كميته فني بالاي سر كادر فني باشد.
    مدير عامل باشگاه استقلال در خصوص اين كه با مديران آكادمي استقلال جلسه اي داشته است يا نه گفت: مدت زمان زيادي نيست كه در باشگاه حضور دارم با اين حال جلسات زيادي با مسئولان آكادمي داشتم. تلاش خواهم كرد تا از آينده سازهاي فوتبال بيشتر استفاده كنم. استقلال و پرسپوليس بايد از تيم هاي پايه خود حداكثر بهره را ببرند.
    رئيس فدارسيون دوچرخه سواري در خصوص شايعه بركناري سرپرست تيم استقلال گفت: اين صحبت ها شايعه است. روزي كه به استقلال آمدم از قلعه نويي و نظري جويباري خواستم فقط كار فني و اجرايي خود را انجام بدهند و به مسايل حاشيه اي توجهي نكنند. از بازيكنان هم خواستم كه به دنبال حاشيه سازي نباشند.از تمام همكارانم در باشگاه راضي هستم.
    واعظ آشتياني در مورد عملكرد بهتر تيم در هفته هاي اخير ليگ گفت:استقلال نياز به شرايط روحي بهتري داشت و ما به بازيكنان و تيم انرژي مثبت داديم همه چيز مسايل مالي نيست. كار خارق العاده اي انجام نداديم. در باشگاه استقلال بايد روابط صميمانه و دوستانه اي حاكم باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

صبح امروز برگزار شد

جلسه واعظ آشتياني با منصوريان در باشگاه استقلال

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال تهران صبح امروز با رئيس آكادمي فوتبال اين باشگاه جلسه اي برگزار كرد .

به گزارش خبرگزاري فارس، امير واعظ آشتياني صبح امروز در دفتر باشگاه با عليرضا منصوريان جلسه اي را براي تشريح امور تيم هاي پايه برگزار كرد.
    در اين نشست منصوريان گزارشي از عملكرد خود در مدت حضورش در آكادمي فوتبال ارائه كرد و همچنين برنامه هاي آتي خود را با مدير عامل در ميان گذاشت.
    واعظ آشتياني براي بهتر شدن اوضاع تيم هاي پايه، منصوريان را از ايده هاي خود مطلع كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در غياب 2 مربي

واعظ آشتياني در محل تمرين استقلال حاضر شد
    خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال استقلال تهران بعدازظهر امروز در حضور مديرعامل باشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال استقلال تهران از ساعت 16 امروز در ورزشگاه دستگردي تمرين خود را آغاز كرد.
    امير رضا واعظ آشتياني با حضور در ورزشگاه دستگردي نظاره گر تمرين بود.
    امير قلعه نويي و علي نظري جويباري به دليل حضور در كميته انضباطي با نيم ساعت تاخير در تمرين حاضر شدند.
    قلعه نويي در خصوص جلسه كميته انضباطي به مدير عامل باشگاه توضيحاتي ارايه كرد.
    صمد مرفاوي و اميد طيري در تمرين امروز غايب بودند.طيري با اجازه كادر فني به مرخصي رفته است و هم اكنون در دوبي به سر مي برد. مرفاوي نيز به دليل شكايت از باشگاه استقلال اهواز به كميته انضباطي رفته بود.اين مربي مطالباتي از اين باشگاه دارد.
    يك مهاجم سنگالي براي تست فني در تمرين آبي پوشان حضور يافت. پيش از اين مهاجماني از كشورهاي ديگر در تمرين حضور پيدا كردند كه هيچ كدام نتوانستند نظر كادر فني را جلب كنند.
    فرهاد مجيدي به دليل مصدوميت به طور اختصاصي تمرين كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

احمد خصيراوي:
    هرچه قلعه نوعي صلاح بداند انجام مي دهم

هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازي كردن يا عدم حضور در تركيب تيم براي من اهميت زيادي ندارد و هر آن چه كه قلعه نوعي سرمربي استقلال براي پيشرفت من لازم بداند انجام مي دهم.

احمد خصيراوي هافبك جوان تيم فوتبال استقلال تهران، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: حدود سه سال است كه در تيم بزرگسالان استقلال حضور دارم و در بازي هايي كه فرصت حضور پيدا كرده ام جواب اعتماد مربيان را داده ام.

وي ادامه داد: در بازي با فجر شهيد سپاسي دقايق كمي در زمين حاضر شدم كه متأسفانه در اين ديدار موفق نبودم.

برادر كوچكتر مجاهد خصيراوي هافبك فولاد خوزستان در مورد احتمال حضورش در بازي آينده استقلال در برابر برق شيراز گفت: اگر مربيان استقلال صلاح بدانند در اين بازي حاضر خواهم شد و به پيروزي استقلال كمك خواهم كرد.

وي تصريح كرد: استقلال نيازي به بازيكنان در خط حمله ندارد و مهاجمان استقلال به خوبي وظيفه گلزني خود را انجام مي دهند./ط

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •