تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 875 از 949 اولاول ... 375775825865871872873874875876877878879885925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,741 به 8,750 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

فن آوا بهتره جای رقابت توی ترافیک یه فکری به حال پشتیبانیش بکنه امشب دوبار زنگ زدم برا پایین و بالا اوردن ریت خطم هربار نفر دوازدهم بودم و بیست و خورده ای دقیقه طول کشید! جالبه هر دوبار به یه نفر جواب من رو داد
    کلا صدای مابقی همکار هاشون که فک کنم دو سه نفری بیشتر نیستن تو یه اتاق هم به گوش میرسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فن آوا بهتره جای رقابت توی ترافیک یه فکری به حال پشتیبانیش بکنه امشب دوبار زنگ زدم برا پایین و بالا اوردن ریت خطم هربار نفر دوازدهم بودم و بیست و خورده ای دقیقه طول کشید! جالبه هر دوبار به یه نفر جواب من رو داد
    کلا صدای مابقی همکار هاشون که فک کنم دو سه نفری بیشتر نیستن تو یه اتاق هم به گوش میرسه
    این شرکت جزء شرکت های سوختس و فقط داره خودنمایی میکنه ... سالهای پیش ازش سرویس داشتم اوایل خوب بود اما بطوری افتضاح شد که مجبور شدم بابت تخلیه پورت با رئیس مرکز مخابرات گلاویز بشم تا خالی کنه...خودتون رو اذیت نکنید درسته پارس آنلاین داره بسته میشه اما 100 برابر بهتره .. و یا شاتل بهتر از این شرکت های دره پیته که فقط مشترک رو اذیت میکنن...

یکبار بابت مشکل داشتن سرویس اینترنتم با یکی از شرکتها حدود 50 دقیقه پشت خط بودم و کلش رو فیلم گرفتم از تلفن که بهشون نشون بدم... فرداش به شرکت مراجعه کردم و فقط با داد زدن و بحث کردن مدیر شرکت رو از اتاقش بیرون کشیدم..بابت این موضوع 2ماه اینترنت رایگان بهم داد و مسئول پشتیبانی فنی رو از شرکت انداخت بیرون... فکر کنم اگر یکم قاطی باشی برای این موضوع بتونی حال بگیری ازشون...

3. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sunshineboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

سلام لطف میکنید با این این ایپی پینگ بگیرید واسم: 104.160.142.3 میخوام ببینم حدودا چ عددیه.اگه اصفهان هم هست کسی ک چ بهتر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

این شرکت جزء شرکت های سوختس و فقط داره خودنمایی میکنه ... سالهای پیش ازش سرویس داشتم اوایل خوب بود اما بطوری افتضاح شد که مجبور شدم بابت تخلیه پورت با رئیس مرکز مخابرات گلاویز بشم تا خالی کنه...خودتون رو اذیت نکنید درسته پارس آنلاین داره بسته میشه اما 100 برابر بهتره .. و یا شاتل بهتر از این شرکت های دره پیته که فقط مشترک رو اذیت میکنن...

یکبار بابت مشکل داشتن سرویس اینترنتم با یکی از شرکتها حدود 50 دقیقه پشت خط بودم و کلش رو فیلم گرفتم از تلفن که بهشون نشون بدم... فرداش به شرکت مراجعه کردم و فقط با داد زدن و بحث کردن مدیر شرکت رو از اتاقش بیرون کشیدم..بابت این موضوع 2ماه اینترنت رایگان بهم داد و مسئول پشتیبانی فنی رو از شرکت انداخت بیرون... فکر کنم اگر یکم قاطی باشی برای این موضوع بتونی حال بگیری ازشون...
    سلام
    من از پارس اومدم فن آوا و می تونم بگم اصلا این شکلی که شما میگید نیست
    پشتیبانیشون یکم ضعیفه ولی در کل خیلی راضیم

6. این کاربر از mehdi 78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من از پارس اومدم فن آوا و می تونم بگم اصلا این شکلی که شما میگید نیست
    پشتیبانیشون یکم ضعیفه ولی در کل خیلی راضیم

اما در حال حاضر بیشتر دوستان این تاپیک ناراضی هستن از سرویسشون..
    شما خیلی خوش شانس بودین...

در آغاز فعالیت amir_007b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان. بنده به دلیل حذف دانلود شبانه آسیا تک میخوام سرویسم رو تغییر بدم. الان بین فن اوا و پیشگامان مردد هستم. دوستانی که مشترک این شرکتها هستن یا احیانا از هر دو استفاده کنن اگر لطف کنن راهمایی کنن ممنون میشم.
    ناگفته نمونه برای من گذشته از میزان ترافیک و حجم، پینگ هم اهمیت داره چون برای گیم هم استفاده میکنم.
    ممنون

9. این کاربر از amir_007b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان. بنده به دلیل حذف دانلود شبانه آسیا تک میخوام سرویسم رو تغییر بدم. الان بین فن اوا و پیشگامان مردد هستم. دوستانی که مشترک این شرکتها هستن یا احیانا از هر دو استفاده کنن اگر لطف کنن راهمایی کنن ممنون میشم.
    ناگفته نمونه برای من گذشته از میزان ترافیک و حجم، پینگ هم اهمیت داره چون برای گیم هم استفاده میکنم.
    ممنون
    فن آوا عالیه فقط اگر تهران نیستی زنگ بزن مرکزت رو برات استعلام کنن که تا چقدر می تونن بهتون سرویس بدن !!!
    پینگش عالیه .

11. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت amir_007b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فن آوا عالیه فقط اگر تهران نیستی زنگ بزن مرکزت رو برات استعلام کنن که تا چقدر می تونن بهتون سرویس بدن !!!
    پینگش عالیه .
    ممنون از راهنماییتون. فقط اینکه شما که استفاده میکنی تو ساعات رایگان افت سرعت نداره که؟

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون. فقط اینکه شما که استفاده میکنی تو ساعات رایگان افت سرعت نداره که؟
    من تا شنبه قبل داشتم ( به مدت 7 روز )
    و الان تخلیه کردم رفتم پیشگامان
    که البته هنوز وصل نشده.
    مشکلی به هیچ وجه نداشت
    به جز مشکل سرعت !
    اونم تو مرکز ما نمی تونست بیش از 4 مگ بده
    در حالی که به من 16 مگ فروخته بودن!
    به همین علت استعلام این مورد که تو مرکز شما چقدر پهنای باند دارن مهمه و قبل از این موضوع سرویس خریداری نکنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

13 فن آوای دزد

واسه من فن آوا امروز وصل شد پشتیبانی خیلی ضعییییییییف!
    نیم ساعت پشت خط بودم هی میگفت شما نفر اول هستین
    خیلی دزدن من خطم نویز زیاد داره ولی بازم تا 10 مگ کشش داره من 8 مگ خریدم رفتم تو مودم دیتا ریت رو 2048 بود قشنگ معلومه قفل کردن اپلود هم روی 511 قفل بود سرعت دانلودم هم با idm آز 220 بیشتر نمیره پینگشم نسبت به شاتل بهتره فعلا من به 195 شکایت کردم شنبه میرم حضوری احتمالا عین این دوستمون کارشناس بفرسن ضایع شن اینم عکس از تنظیمات مودم
    img.upload724.com/images/98502359707594641513.png

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •