سلام ...
یکی از رفیقام می خواد psp 3000 بخره میگه شنیدم هنوز درست و حسابی هک نشده و توی بعضی بازی ها مشکل داره و میگفت شنیده وقتی تصویر سفیده و یه دفعه سیاه میشه رنگاش بهم میرزه و خط خطی میشه ...
اینا راسته ؟؟؟
ممنون.
سلام ...
یکی از رفیقام می خواد psp 3000 بخره میگه شنیدم هنوز درست و حسابی هک نشده و توی بعضی بازی ها مشکل داره و میگفت شنیده وقتی تصویر سفیده و یه دفعه سیاه میشه رنگاش بهم میرزه و خط خطی میشه ...
اینا راسته ؟؟؟
ممنون.
سلام
اول بگم که هک شده فقط تنها مشکل این هست که اگه باطری را در بیاری یا به طور کامل خاموش کنی هک میپره.البته هک کردنش کاری نداره و 30 ثانیه هم بیشتر طول نمیکشه.(آموزش در تاپیک مربوطه هست)
با هیچ بازی هم مشکلی نداره
بقیه مشکل ها هم من که ندیدم(یک مشکل جزئی اون اوایل بود که برطرف شد.)
دوستان من تازه دستگاهم رو کپی خور کردم. فولدر ISO رو ساختم تو مسیر زیر:
X:\PSP\GAME\
حالا فایل های cso رو توی فولدر ISO کپی میکنم اما وقتی میرم که اجراش کنم مینویسه:
The data is corrupted.
خواهش میکنم کمکم کنید.
ممنون.
Last edited by Maziar_69; 30-06-2009 at 12:45.
شما اشتباه کردید
باید فولدر ISO رو در X:/ بسازید (همون مسیر اصلی که فولدر psp هم درش هست)
بچه ها من میخواستم یک psp بگیرم.
میخواستم ببینم گرافیک تو بازی ها در مقایسه با همون بازی در حد چه کنسولی هست؟
یک اطلاعاتی هم در مورد ایم psp 1000 و 2000 و 3000 بدید.
بخشید یک اطلاعاتی در مورد آپدیت و لزوم آن و یک مدل خوب با قیمت مناسب بدید.
اگه میشه روش استفاده ی از psp رو بگید.
اگه لطف کنید یک عکس درست و حسابی از یک بازی پر گرافیک تو psp بهم بدید ممنون میشم.
ما رفتیم چندتا بازی جدید بگیریم اما این وست تو طالقانی گفت همه بازیهای .psp را اومدن بردن چون کپی بوده!! هرچی هم گفته اصل نداره گوش نکردن! چون به گفته برخی اینجا آزادی مطلقه!!
میگم حالا از کجا بازی جدید تو تهران بگیرم که بازیهاش قابل اطمینان هم باشه. پرتو هم خیلی وقته بازیهای به روز نمیاره
در ضمن، این hunterfreedom 2 اومده؟ کسی بازی کرده بگه چه جوریاست؟
به ... حالا خوبه به تو گفتن کپی بوده توی محله ی ما که یه عده ریختن و هر چی بازی بوده بردن بارو گفته کجا می بری ؟ گفته این بازیها خشن و غیر مجازه !!! لابد ترسیدن بچه ها از فردا با آر پی جی و تک تیرانداز برن سراغشون !!!
ببین گرافیک برای یک کنسول پرتابل خوب هست.در بعضی از بازی ها تقریبا برابر ps2 و در بعضی از بازی ها کمتر.
درمورد مدل های مختلف psp به تاپیک های زیر سر بزنید.
[مقایسه] PSP Fat یا PSP Slim ... ؟؟
[مقایسه] psp3000 یا (psp2000(slim...؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[مقایسه] PSP 3000 یا PSP Go ... ؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما بخر در مورد آپدیت بعدا صحبت میکنیم.معمولا کنسول را که میخری خود فروشنده کپی خور میکنه و معمولا آپدیت هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش استفاده خاصی ندارد.میگیری دستت و بازی میکنی : دی
بهترین بازی psp از همه نظر بازی god of war هست.چندتا عکس میزارم ببین.(البته خیلی بازی خوب به غیر از این دارد.امسال هم که خیلی بازی جدید و خوب قرار هست منتشر بشود.)
محتوای مخفی:
شما برای دیدن گرافیک بازی های psp کافی هست اسم بازی را به اضافه کلمه psp و game play را در گوگل سرچ کنی تا عکس ها از محیط بازی را ببینی.
مثلا برای عکس های بالا به صورت زیر سرچ کردم
god of war+psp+game play
Last edited by choory; 30-06-2009 at 18:39.
عجب مسخره بازی.
آخه اینها کجا کپی رایت را رعایت میکنند که به این گیر دادند؟
منظورت شم از hunterfreedom 2 بازی Monster Hunter Freedom Unite هست؟
اگه آره بله آمده
لینک دانلود در پست زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دیروز از وست گیم شعبه آریاشهر بازی psp گرفتم ( دو تا پک جدید آورده که indiana jones ، rockband ، up و... توش بود )
اونجا هنوز بازی های psp رو جمع نکردن .
امروزم توپخونه بودم psp 3000 شده 230 تومان کپی خور شده . البته کپی خورش یه مقدار داستان داره یعنی اگه هنگ کنه یا باتری رو در بیارید فریم ور میپره وخلاصه ثابت نیست .
psp 2000 هم 210 تومان بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)