تاریخ سیستم رو بردم به آوریل 2008 ولی بازم متاسفانه توی همون صفحه قرمز STARTUP که PLAY رو میزنم بازی رو میبنده
و نمیره توش ! با این حساب باید فاتحه بازی کردنش رو بخونم؟
( برای نصب هم هرکاریش میکنم خودکار فقط تو درایو C نصب میشه )
تاریخ سیستم رو بردم به آوریل 2008 ولی بازم متاسفانه توی همون صفحه قرمز STARTUP که PLAY رو میزنم بازی رو میبنده
و نمیره توش ! با این حساب باید فاتحه بازی کردنش رو بخونم؟
( برای نصب هم هرکاریش میکنم خودکار فقط تو درایو C نصب میشه )
Last edited by 251251; 26-05-2009 at 19:23.
سلام
من در اجراي بازي
Mercenaries 2 World in Flames
به مشكل برخوردم
عكس ارور رو ميفرستم
مشكل از رم هست؟
رم يك گيگ داره سيستم !
ممنون
![]()
1 گیگ رم برای این بازی خیلی کمه...یه مقدار که ویندوز میگیره و برا بازی چیزی نمیمونه!سلام
من در اجراي بازي
Mercenaries 2 World in Flames
به مشكل برخوردم
عكس ارور رو ميفرستم
مشكل از رم هست؟
رم يك گيگ داره سيستم !
ممنون
![]()
سيستم مورد نياز بازي چيه؟
نكنه بخاطر همين رم هست كه نميتونم بازي ها رو اجرا كنم؟
يعني داخل بازي هنگ ميكنه يا موقع نصب؟
البته اين قبلش ارور داد و وارد بازي هم نشد
ممنون
برای سیستم قبلی من (داخل بازی همچین اروری رو میداد)رم من هم 1 گیگ هستش....موقع نصب که اروری نمیده.
داخل بازی.بعضی وقتا هم قبل از اجرای بازی.
حالا این فایل xlive رو دانلود کن ببین مشکلت رو حل میکنه وگرنه دیگه تقریبا کار بازی تمومه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdy.z; 26-05-2009 at 23:50.
فایل مورد نظر رو کپی کردم ولی ارور دادش که باید از نرم افزارهای اوریجینال و اصل و این چرت و پرت ها استفاده کنید
منظورتون از اینکه کار بازی تمومه یعنی این دی وی دی اش خرابه یا کلا سیستم من با این بازی مشکل داره؟
بازم سلام بازم سلام! من بازی hawx امروز نصب کردم و بازی کردم اما دیدم دایرکت ایکس 9 هه! بعد اومدم بیرون رو ایکون DX10 کلیک نمودم دیدم صفه سیا شد و صدا داشت تصویر نداشت!!!! قضیه چیه؟ من دایرکت ایکس10 ندارم یعنی؟ دارم کار نمی کنه؟ یه بار دیگه نصب کنم؟ مشکل از جای دیگه ایه؟
ویندوزم سرویس پک 1 ویستایه (لعنت الله علیه!)
علت ایراد رو که گفتم...ولی در 60-50 درصد موارد با دستکاری تاریخ بازی مشکلشون رو حل کردند ولی در بعضی مواقع هم مثل اینکه جواب ندادهوالا من تموم راه حلهایی رو که می دونستم بهت گفتم ولی اگه میخوای بازم تی تاپیک بازی مطرح کن فقط یادت باشه بگی کارهای رو که من گفتم انجام دادی تا دوباره کاری نشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا تو رو خدا یکی به سوال من هم جواب بده
اصلا این ارور یعنی چی؟ کسی نمیدونه؟
help me plz
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)