برای ریختن بازی کاربرد داره که صدای کنسول خیلی کم میشه و درایو هم بیکار میشه عملا !
شما وقتی وصل شدی به لاید یه فیلم با فرمت Divx رو اجرا میکنی خودش آپدیت میشه !
برای ریختن بازی کاربرد داره که صدای کنسول خیلی کم میشه و درایو هم بیکار میشه عملا !
شما وقتی وصل شدی به لاید یه فیلم با فرمت Divx رو اجرا میکنی خودش آپدیت میشه !
Last edited by resident_evil; 27-08-2009 at 13:38.
سلام
ببخشید که سوال های من از همه ی دوستان بیشتره
1- شما اپدیتی نمیشناسید و لینکش رو بدید ؟
2- من دیال اپم و نمیتونم 130 مگ رو دانلود کنم پس بهتره بدم بیرون این اپدیت 130 مگی کی دانلودش تو این انجمن گذاشته میشه ؟
ممنون
Last edited by Jeff hardy M; 27-08-2009 at 15:05.
اگه آپديت داشبورد منظورتونه ...
دانلودش تو همين انجمن هست . يه تاپيك داريم واسه آپديت داشبورد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اپدیت 8 مگ هست و رو کنسولم نصب هست من سوالم درباره ی 130 مگیه هست که اطلاعاتش تو پست اول هست ولی دانلودش نیست و من میخواستم بدونم که دانلودش از طریق pc کی میاد ؟ و لطفا هرکی میدونه بگه![]()
اگه همین اپدیت جدیده منظورته هنوز نیومده
معلومم نیست کی بیاد![]()
چه جوری بک گراند دانلود رو موقع update میشه فعال کرد؟؟؟
سلام بروبچ
ميگم بعده ورباتيم بهترين دي وي دي برايه رايته بازيها چيچيه؟
aone خوبه
t-gate هم بد نیست(من 8 تا از بازی هام روی همین دی وی دی رایت شده)
ولی سعی کن همیشه ورباتیم بگیری
این خبر تو تاپیک بازی های جدید : اخبار کوتاه هم بود که گفتم اینجا هم بزارم به 2 دلیل :
- این خبر بیشتر به کنسول مخصوصا xbox 360 مروبط میشه
- پاسخ پرسش های بی شمار و وسواس و ترس های پایان نیافتنی خیلی از دوستان که کنسول رو تازه خریدن یا در صدد خریدش هستن , هست
مایکروسافت : ما از مشکلات سخت افزار عبور کرده ایم
مدیر ارشد تولید اکسباکس 360 , Aaron Greenberg به Gamespot گفته که مشکلاتی چون RROD and E74 به طور عمده مربوط به گذشته هستند.
وی گفت :" ما به سختی در حال کار برای بهبود کیفیت محصولات تولیدی خود بوده ایم لذا من واقعا فکر میکنم که بیشتر این مشکلات مربوط به گذشته هستد."
Greenberg ادامه داد که پیشرفت های مربوط به پروسه ی تولید باعث ثبات بسیار زیاد در 360 شده است.
" من میتوانم به شما بگویم کنسولهایی که ما امروزه تولید می کنیم از چیپ هایی با دمای تولیدی کمتر و سیستم خنک سازی بهتری بهره میبرند. و ما شاهد کیفیت خارق العاده ی کنسولهای اخیر هستیم.من همچنین کسانی را میشناسم که دچار مشکلاتی با 360 هایی که در ابتدای چرخه ی زندگی ان خریده بودن شدند و علت گارانتی بی سابقه ی 3 ساله ی ما برای کسانی که با مشکلاتی چون سه چراغ هشدار دهنده ی مرگ و خطای E74 روبرو شدند نیز همین بوده است ."
کد:
http://uk.gamespot.com/news/6216345.html
T-Gate كيفيتش بده ... Ridata و Aone خوبن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)