تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 874 از 1547 اولاول ... 3747748248648708718728738748758768778788849249741374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,731 به 8,740 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوشحالم تونستم کمکی کرده باشم، امیدوارم برای سایر دوستان هم مفید باشه.
    خیر بنده شیراز هستم، مرکز دستغیب.
    دوست عزیزم بنده خودم رگ و ریشه شیرازی دارم از اینکه شما این همه تایپ کردی و خسته نشدی تعجب کردم! منکه حال نداشتم کاملش رو بخونم چکیده اش رو اگه حوصله کردی بذار کاکو!

2. 7 کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیزم بنده خودم رگ و ریشه شیرازی دارم از اینکه شما این همه تایپ کردی و خسته نشدی تعجب کردم! منکه حال نداشتم کاملش رو بخونم چکیده اش رو اگه حوصله کردی بذار کاکو!
    داداش خیلی باحالی

دمت گرم

4. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سی کاکو چکیدش ایه که شاتل خوبه

6. 3 کاربر از m123f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه l36320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    این طرح 2 مگ ماهی 65 گیگ ترافیک سرور خارج یا سایت‌های منتخب؟
    اینطور که من متوجه شدم تو توضیحات خوندم سرور خارجی رو 2 برابر حساب میکنند و حجم واقعی 32.5 گیگه که ماهی 27 تومنه که در مقایسه با فن‌اوا خیلی گرونتره نسبت به حجم سرویس!

داره خودمونی میشه l36320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شاتل همیشه آدم رو ناامید میکنه ، اول سرویس رو تمدید کردم فکر کردم 65 گیگ حجم داره اما 32.5 گیگه
    اگه میدونستم این لعنتی رو تمدید نمیکردم
    فن اوا سرویس 2 مگ رو یا 80 گیگ حجم بین‌الملل با ترافیک رایگان شبانه به همین قیمت میده !

9. این کاربر از l36320 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

l36320 عزیز و گرامی جسارت نباشه، اما شما اول تمدید کردید و بعد اومدید سوال کردید؟!
    این مبحث شیرین ترافیک(به شیرینی قهوه) از بقیه بحث ها صحبتش داغ تره و همه ازش دارن صحبت میکنن، اگر قبل از تمدید فروم یا سایت های مرتبط رو چک کرده بودید قطعا با دید بازتری انتخاب میکردید.
    اما الآن هم خیلی ضرر نکردید، به چند دلیل.
    اگر شاتل رو از قبل داشتید که احتمال همینطور هست، پس زمانی برای رانژه و جمع آوری خط صرف نکردید که این خوبه، چون فن آوا یا هر شرکت دیگه ای از جمله همین شاتل با این تغییرات معلوم نیست کیفیت سرویسش چجوری بمونه، پس اگر شما میرفتید فن آوا و مشکلاتی رو مثل قطعی تجربه میکردید این 80 گیگ نه تنها براتون خوب و لذت بخش نبود، بلکه تمام روزتون هم به خاطر اینترنت مزخرف خراب میشد!
    اما مسئله بعدی و مهمتر این هست که این طرح ها هنوز بطور کامل به ثبات نرسیده و برای انتخاب قطعی و همیشگی نیاز هست که مدتی بگذره، چون تا همین چند روز پیش هم ترافیک بعضی سرویس ها تغییر کرد، پس با توجه به این موضوع یجورایی میشه گفت هرکس مشترک هر ISP هست اگر باهاش سر کنه فعلا به نفع خودش عمل کرده، چون قاعدتا از کیفیت اون ISP در اون منطقه راضی بوده که ازش سرویس گرفته و ازش هم استفاده میکنه.
    حالا بازم انتخاب و نظر نهایی با شماست، به هر حال شما میخواید استفاده کنید، اما نظر شخصیم این هست که شما بطور ناخواسته کار درست رو انجام دادید.
    bob111 عزیز، از تذکرتون بابت طولانی بودن مطلب متشکرم و عذرخواهی میکنم که طولانی بود، حقیقتا من مشکل اساسی در خلاصه نویسی داشته و دارم!
    اما جدا از این مورد، سعی ام بر این بود که دوستانی که تا حالا از شاتل سرویس نگرفتن و مردد هستن برای انتخاب از این شرکت، بتونن با دید بازتری این شرکت رو بشناسن، هرچند که تجربه یک نفر کافی نیست اما بودنش بهتره قاعدتا.
    اون مطلب هم خودش چکیده تجربه 10 سال به علاوه 9 روزه بنده بود که البه این 9 روزش خیلی خیلی مهمه!!
    حالا مطلب چکیده رو چجوری میشه چکیده تر کرد بنده درش موندم و از عهده من خارجه()، اما دوست خوبمون لطف کردن و چکیده تر کردن که میشه اینکه شاتل خوبه(واقعا چجوری چند خط مطلب رو توی 2 کلمه جا دادید؟!).
    ارادت.
    Last edited by Baby.Boy; 24-12-2017 at 02:22.

11. 6 کاربر از Baby.Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دیگه با توجه به اینکه تو هر خونه ای اینترنت دیتا همراه و TD LTE پیدا میشه ، فکر کنم ارزش داشته باشه فوقش یکی دور روز آدم ADSL نداشته باشه و پیگیر عوض کردن شرکت باشه.

داره خودمونی میشه AmirH_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال فنی داشتم کیفیته خطم تقریبا خوبه ولی crc یه خورده میره بالا میتونه از چی باشه؟!!

بعد یه سوال دیگه سرویس 16 مگابیت رو خریدم از شاتل خطم رو رویه 17 مگ بسته الکی از snr میاد پایین زنگ بزنم پشتیبانی بگم خط رو رویه 16 ببنده؟!

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اره

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال فنی داشتم کیفیته خطم تقریبا خوبه ولی crc یه خورده میره بالا میتونه از چی باشه؟!!

بعد یه سوال دیگه سرویس 16 مگابیت رو خریدم از شاتل خطم رو رویه 17 مگ بسته الکی از snr میاد پایین زنگ بزنم پشتیبانی بگم خط رو رویه 16 ببنده؟!

اون مال سیمکشی داخلیه مستقیم وصل ککن ببین چی میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •