سلام به همگی امروز جواب استعلام از پلیس +10 گرفتم اینو داد :
این شورا یعنی چی ؟ ما که کمیسیون رو قبل این واسه صدور رای رفته بودیم.
![]()
سلام به همگی امروز جواب استعلام از پلیس +10 گرفتم اینو داد :
این شورا یعنی چی ؟ ما که کمیسیون رو قبل این واسه صدور رای رفته بودیم.
![]()
دوستان عزیز اعزامی 4/1 که آموزشی افتادید 01 ارتش بیاید با هم آشنا بشیم![]()
اگه یه مشمول بخواد واسه سفر از کشور خارج شه چی لازمه؟فقط 20 تومن وثیقه؟
سفر زیارتی چی ، فرقی میکنه؟
سلام دوستان.من آموزشی افتادم نیرو انتظامی کرمانشاه.از اهواز هستم و تک پسرم.کسی نمیدونه زمان تقسیم بیشتر کجاها میندازن از این محل؟آخه مرزبانیه.ممکنه چون خودم تو استان مرزیم بندازنم شهر خودم چون تک پسرم.چون شنیدم سمت مرز سیستان بلوچستان زیاد میندازن.ممنون میشم جواب بدید.
محل اعزام همه 1/4 ی های سایت مشخص شده پس چرا برای من هنوز برگه اش نیومده منی که در قیدش نبودم هم دارم استرس می گیرم من برای نیروی مقاومت پذیرش گرفتم به نظرتون کجا بیفتم کدوم شهر؟
سلام دوستان
امروز بالاخره تکلیف من هم مشخص شد
3 روز پیش رفتم برگ آماده به خدمت المثنی رو از پلیس +10 بگیرم تاریخ اعزام رو زده بود 19 تیر(من دیپلمه هستم)
سریعا همونجا رفتم درخواست تعجیل دادم به 19 خرداد
امروز که پلیس +10 پیگیری کردم دیدم موافقت شده و همونجا هم برگ آماده به خدمت و برگ معرفی به محل آموزش رو گرفتم
محل آموزش زده نیروی زمینی ارتش 04 بیرجند
یک نکته جالب این که من 6 سال غیبت دارم و برای بخشش غیبتهام قبل از 3 خرداد مدارکم رو ثبت کردم وقتی برگ آماده به خدمتم رو قبل از درخواست تعجیل گرفته بودم یک جا با این عنوان زده بود "180 روز اضافه خدمت به دلیل غیبت" ولی وقتی امروز برگ آماده به خدمت رو بعد از موافقت تعجیل گرفتم میبینم که این عنوان درج نشده و همینطور در برگ معرفی به مرکز آموزش نیز مدت اضافه خدمت رو 0 روز زده!!
با یکی که اونجا صحبت میکردم میگفت خوب شد که تعجیل کردی به 19 خرداد چون اگه 19 تیر بودی به احتمال زیاد 08 خاش میرفتی!
من هم از 08 خاش خیلی بد شنیدم
حالا چند تا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم:
============================
1-مرکز آموزش 04 بیرجند نیروی زمینی چه جور جایی هست؟ آیا جای مناسبی افتادم؟ یا حد اقلش از 08 بهتر هست یا خیر لطفا کمک کنید و توضیح بدید
2-من تک پسر هستم آیا احتمال داره امتیازی چیزی داشته باشم؟ مثلا حد اقلش نزدیک استان خودم باشم(من ساکن مشهد هستم)
3-اگر جواب سوال دوم مثبت باشه و من احتمالا امتیازی داشته باشم آیا برای اثبات تک پسری خودم باید اقدام کنم یا خودشون از همه میپرسن؟و اگه خودم باید اقدام کنم چه مدارکی رو باید به مدارک اصلی اعزامم ضمیمه کنم؟و این مدارک رو چه زمانی باید ارائه کرد؟ روز اول اعزام یا بعد از آموزشی؟
4-آیا نکات مهم و مفیدی هست که قبل از آموزشی باید بدونیم تا اونجا کمتر دچار مشکل بشیم؟ لطفا اگه تجربه دارید کمک کنید یا لینک مفیدی که در این رابطه کمک میکنه معرفی کنید
5-روز اعزام باید چی ببریم چی بپوشیم ساک و وسایل شخصی رو خودمون باید ببریم یا خودشون ساک میدن و این که حد اقل چقدر باید پول همراهمون ببریم؟
============================
ببخشید که این پست طولانی شد
با تشکر
محتاج و نیازمند راهنمایی شما عزیزان
Last edited by nikmaram; 02-06-2012 at 18:49.
بد نیست ولی خوب هم نیست از 08 بهتره ! آب و هواش بده فقط !1-مرکز آموزش 04 بیرجند نیروی زمینی چه جور جایی هست؟ آیا جای مناسبی افتادم؟ یا حد اقلش از 08 بهتر هست یا خیر لطفا کمک کنید و توضیح بدید
برای سوال 1 تو همین انجمن یا گوگل 04 بیرجند نیروی زمینی جستجو کنید مطمئنا جواب کامل گفته شده
برای 2 و 3 امتیاز احتمالی اینه که تو تقسیم نیرو وضعیت شمارو در نظر بگیرن و اگه امکانش باشه شما رو بندازن تو شهر یا استانتون. باید تو پادگان آموزشی مدارک ارائه بدید که فکر کنم کپی برابر اصل شناسنامه خودتون و پدرتون و استشهادنامه محلی لازم باشه که باید تهیه کنید و خودشون تو پادگان معمولا میگن چی لازمه که بیارید.
برای 4 و 5 پست اول همین تاپیک رو مطالعه کنید.
خوب احتمالا تا آخر هفته برسه دستتون اما سه شنبه میتونید از پلیس +10 المثنی بگیرید خوب
فرآيند رسيدگي به درخواست خروج از كشور مشمول الف : ارائه اشتغال به تحصيل (دانشجويي و دانش آموزي ) به همراه وثيقه سفر مربوطه به وظيفه عمومي محل استقرار دانشگاه يا سكونت مشمول . ب : صدور وارسال مجوز خروج از كشور توسط سامانه وظيفه عمومي به پليس گذرنامه ناجا. پ : صدور گذرنامه يا تمديد آن
ميزان وثيقه سفر هاي مورد استفاده مشمولان سفرهاي علمي : 5 ميليون تومان سفرهاي غير علمي: 15 ميليون تومان سفرهاي نيمه علمي :8ميليون تومان سفرهاي مطالعاتي : 5 ميليون تومان سفرهاي زيارتي عراق وعربستان : 500 هزارتومان وجه نقد+تعهد نامه محضري ضامن سفر به سوريه 15 ميليون تومان دوره هاي مشترك : 15 ميليون تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)