هستم تو EU WEST بیا add کردم
هستم تو EU WEST بیا add کردم
چه بازی با حالی بودهاگه من به جای تو بودم منم مثل اونا می رفتم مید بعد زودتر از اینا leave می دادم
حتما premade بودن اینطوری کردن
در اینطور مواقع باید تو هم بپری وسط فید بدی قشنگ بازی هم carry کردیدوستانی که میگن اگه توی تیم afk داشتین، باید بازی رو Carry کنید، ازشون میخوام بهم بگن من این تیم رو چجوری Carry کنم؟
Last edited by XxScorpionxX; 17-09-2013 at 13:39.
الان تو در مورد این موضع یک راه حل بگو؟ مگه دست ریوته که اینا afk بشن یا feed بدن اونا تا جایی که می تونن ban می کنن راه حل دیگه ای نداره
Normal = Funدوستانی که میگن اگه توی تیم afk داشتین، باید بازی رو Carry کنید، ازشون میخوام بهم بگن من این تیم رو چجوری Carry کنم؟
چرا جدی گرفتی ؟ لول
هر راه حلی توی اینمورد بوده قابلیت سوءاستفاده دارهحالا خوب نورمال اگر 30 تا بازی مثل من تو رانک اینجوری میشد الان داشتی تا ته میسوختی بد ترین حس دوره گیم خوری تجربه میکردی
اون در لحظه که داری مخصوصا میبری 1 بیشور میره بیرون
ریوت که اصلا حالی این موارد نیست فقط پولش میشماره به ریش تو میخنده اگر حالیش بود تا الان این مورد یه راه حلی براش داده بود![]()
حتی mercy
برای زمان هایی که کسی dc میشه تو بازی های مهم دستور های /pause و /unpause رو برای بازی های مهمش گذاشته قبلا. اگر یکی از tournament ها رو قبلا دیده باشی از اینا زیاد استفاده میشه میبینی انقدر هم وضعیت بد نیست .حالا چرا تو ranked این دستور رو فعال نکرده نمی دونم.ریوت که اصلا حالی این موارد نیست فقط پولش میشماره به ریش تو میخنده اگر حالیش بود تا الان این مورد یه راه حلی براش داده بود
tournament cup بعدی هم 30 September هستش
اگر کسی خواست شرکت کنه هم شرایط شرکت کردن توش هم نوشته اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا تا میای یه دست بازی کن پچ پچ پچ پچ
این پچ آخری دیگه چیه ؟![]()
من طراح نیستم ریوت طرح داره وقتی یه بازی با این سطح طراحی میکنه باید یک طرح درست برای سیستم رانکد بزارالان تو در مورد این موضع یک راه حل بگو؟ مگه دست ریوته که اینا afk بشن یا feed بدن اونا تا جایی که می تونن ban می کنن راه حل دیگه ای نداره
اصلا چرا باید سیستم رانک به این شکل باشه چرا سیستم قبلی تغییر داد ؟
تا الان مشخص شد این سیستم کلی مشکل اساسی داره باید تغییرات گسترده تر از این انجام بشه
الان afk بیشتر باعث باخت پلیر چرا سیستم حتما باید بر اساس برد باخت باشه ؟ چرا اصلا MMR باید لحاظ کنن ؟
وقتی بازی 100 درصد تیمی و هر لحظه امکان هر چیزی وجود داره ؟
یک مورد هست حداقل میتونست یه تعداد مثلا 3 بار اماکن ریست بده از اول بتونیم شروع کنیم این که میتونه؟
اون موقع 3 یا 4 ساعت باید بازی بکنیم اگه afk داشته باشیم
اصلا بازی جنبه fun داره الان 1 بازی از 100 تا می بینی اینطور ادمایی میوفتن تو تیمت
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)