دوستانی که سرویس 1 مگ دارن سرعت تو مرورگر و تک کانشکن تو ساعات عادی چقدره براتون ؟
مال من که افتضاح شده برای شما هم همینطوره؟ روز به روز داره بدتر میشه کیفیت اینترنت خارجی
اینترنت ملی همینه دیگه شاخ و دم نداره
![]()
دوستانی که سرویس 1 مگ دارن سرعت تو مرورگر و تک کانشکن تو ساعات عادی چقدره براتون ؟
مال من که افتضاح شده برای شما هم همینطوره؟ روز به روز داره بدتر میشه کیفیت اینترنت خارجی
اینترنت ملی همینه دیگه شاخ و دم نداره
![]()
تا به حال پینگ صفر برای سرور داخلی ندیده بودم....![]()
سرعت شبانه افتضاح شده
شبی 500-400 مگ بیشتر نمیشه گرفت
پینگم که از 24 ساعت خدا 20 ساعتش افتضاحه
نمی دونم دقت کردید یا نه. قبلا وقتی حجم تموم میشد، همچنان می تونستیم از اینترنت شبانه استفاده کنیم
دیروز من اطلاع نداشتم و حجم اینترنت خونه تموم شده
گذاشتم که سحر شارژ کنم. دیدم اصلا اجازه دسترسی به اینترنت رو نمیده و همش پیام اتمام حجم میده
مودم رو هم خاموش کردم که دوباره ip بگیره و اصلا تفاوتی نکرد
با این حساب امکان دزدی از حجم روزانه وجود داره.........
بعله
این مورد رو تو سایتشون هم نوشتن و اصلا هم خجالت نمیکشن
دزدی از حجم هم کاملا ثابت شده (عکس ریز مصرفمو صفحه قبل گذاشتم)
به شما توصیه میکنم حالا که حجمت تموم شده سرویستو عوض کنی و خودتو راحت کنی
سرعت شبانه ترکیده
من دیشب تونستم 200 مگابایت بگیرم !!![]()
دوستان خیلی وقته صبا اینطوری شده شارژت که تموم بشه اجازه نمیده.خیلی شبانه خراب شده دیگه شروع شد
دوستان عزیز لطفا ریز مصرف خودتون رو چک کنید
من به دلیل اشتباهات فاحشی که در ریز مصرفم دیدم ، ریز مصرف 4 ماه گذشتم رو چک کردم و دیدم تقریبا بین هر 2 تا ردیف ریز مصرف مقداری هم پوشانی ( از 4 5 دقیقه تا 30 ، 40 دقیقه ) وجود داره
در این بین هم شارژ های 200 300 مگی دو بار حساب میشه
مثلا خرداد ماه رو چک میکردم که دیدم 350 مگ اشتباه وجود داره
لطفا شما هم پیگیری کنید ببینید برای شما هم پیش اومده یا نه؟
![]()
من یه سوال دارم
من تهران منطقه 5 زندگی میکنم
تا قبل از اینکه بیام این مطالب راجب صبانت رو بخونم میخواستم از صبانت اینترنت بگیرم ولی بعد از این مطالب یکم در این باره شک کردم الان هم مخابرات 256 دارم و به زور یه پیج وامیکنم
به نظرتون صبانت بگیرم خوبه در ضمن دانلود شبانه هم میخوام
خواهشا کمک کنید
دوست عزیز اگه پارسال ازم میپرسیدی 100% بهت میگفتم صبانت بگیر ، ولی الان صبانت رو سرازیریه و داره افت میکنه
خودت میتونی چند صفحه قبل رو بخونی ببینی بچه ها چه مشکلاتی دارن
برای من سرعت صبانت بد نیست ، ولی شما که دانلود شبانه برات مهمه با این وضعیتی که صبانت داره نمیتونی با خیال راحت از اینترنت شبانه استفاده کنی ، همیشه باید نگران این باشی که دانلود شبانت ممکنه به حساب روزانه حساب بشه
اینجوری که من از دوستام شنیدم این روزا کاربرای پارس آنلاین از کاربرای سرویس های دیگه ( در تهران ) راضی تر به نظر میرسن ، البته باز تحقیق کن
ولی در مورد صبانت منی که 5 ساله ازش استفاده میکنم میگم این روزا حال خوشی نداره رو دیوارش یادگاری ننویس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)