هرچی که هست شانس خیریه اول کار جایزه شو گرفته![]()
هرچی که هست شانس خیریه اول کار جایزه شو گرفته![]()
مخابرات این ماه به برکت 13 تایی کردن فاکتور و دیر شارژ کردن خیلی ها کلی به جیب زده حالا برداشته جایزه میده یه کم چهره ی دزدشو صاف کنه.
یکی جلو مخابراتو بگیره! دیشب ثبت نام کردم ظهری زنگیدند گفتند خط رانژه بیا یوزر پسو بگیر. خطم اولین بار داره روش نت میاد یعنی تعویض سرویس نبود!
جای تعجب نداره دوست عزیز تمام این مراحل در کمتر از چند دقیق انجام میشه مهم کیفیت سرویس هست...
منم شب ثبت نام کردم فرداش زنگیدن گفتن بیا تا فعالش کنیم. مخابرات پیشرفت کرده قبلآ 4-5 روز طول میکشید.
من از پیشگامان رفم شاتل 15 روز طول کشیداقا کدوم مرکز بودی چه سرویسی گرفتی اضاع سرعتت چطوریه
خوب منم که نگفتم طرف رفته زمینو کنده خطو رانژه کرده! مهم اینه که معلومه با تلاش زیاد دارن کار می کنند! به قول اصفهونی ها هوله نمیرن!
من 566 بود پیش شماره. صبح قراره برم یوزر پس بگیرم.
یه نت دیگه هم واسه 555 گرفتم که فقط واسه شبانه دانلود می کنم بین سه تا هشت گیگم به ازای هر شب طی یک هفته گذشته دانلود داشتم.
مخابرات دیگه همه ی فیبر نوری هایی که جدیدآ سرویس گرفتن رو رو 3 مگ میبنده ولی فیبر نوری های قدیمی مثل من هنوز رو همون 2 مگ مونده. الان 2 مگ دارم سرعت دانلودم 220-230 تاست یعنی 2 مگ کامل هم بهم ندادن.دوستان راهی نیست بریم که از ما رو هم رو 3 مگ ببندن؟؟![]()
Last edited by mamad24; 02-12-2014 at 01:38.
یکی از طرحای پیش پرداختی رو انتخاب کن.
احتمال زیاد سرعتت عوض می شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)