با اجازت این شعر رو سیو میکنم ، آخ مردم از خنده
با اجازت این شعر رو سیو میکنم ، آخ مردم از خنده
من تازه از شنبه شروع می کنم به زیست خوندن واسه پزشکی آزاد (و البته به احتمال 99 درصدم باید برم سر کار) از 1 مرداد به بعد رسما آزاد می شم که تا آخر تابستون می شه حدود 61 روز وقت واسه ی اون 61 روزم فکر کنم 40-50 تایی بشه اسم رمانایی که لیست شون کردم تا بعد کنکور بخونم (حتما همه رو می خونم
) در کل فکر می کنم تابستون وقت کم بیارم واسه همه ی کارایی که می خوام بکنم
![]()
قرار شده شما توی ویژه برنامه شعرهای نو برید و برنامه واسه کنکوری ها اجرا کنید.
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
خوب خوبه ، فقط اسم رمان ها رو هم بگو ، چون شدیدا نیاز دارم. من تو عمرم کلا 2 تا رمان رو تقریبا خوندم و یکی رو شروع کردم الان.(الان گشت ارشاد منو بجرمه اسپم میگیره)
اسپمکده ایه اینجا واس خودش بابا!
ما بهترین تاپیک توی انجمن رو داریم...شکی نیست...
الان سعی میکنیم پر طرفدارترین تاپیک دنیا بشیم!
(با لهجه خوانده شود!)
خواهش می کنم خوشحال شدم که خوشت اومده ازشالبته اصل این شعر مال یکی از همکلاسیام بوده ( e.a) که من یه کم تغییرش دادم (فقط یه کم یعنی در حد 13 -14 بندشو!!!) ولی اصلش مال اون بود که البته از خودش اجازه گرفتم (هم واسه گذاشتنش تو سایت هم واسه تغییر دادنش) اونم گفت اسمشو همین طوری اختصاری بزنم زیرش (نامرد نگفت فدای سرت برو بگو کار خودم بوده
)
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
اسپم چیه؟؟؟ روحیه دادن به هم دیگه هم بخشی از کنکوره که باید تو تاپیک مربوط به کنکور انجام بشه![]()
کلا این مدل روزا تاپیک ها پر میشه از اسپم
قبل از کنکور بعد از کنکور قبل از اعلام نتایج بعد از اعلام نتایج
همه رو میارن به اسپم!
تاپیک بره ترش ، تکلیف این همه زحماتی که در راستای ارسال اسپم (پست هایی در رابطه با روحیه) چی میشه ؟ کم میشه از تعداد پست ها ؟
باشه جمع شون می کنم یه جا می ذارمشون واست (البته قبل از همه شون دلم می خواد تاریخ بیهقی رو بخونم ولی نمی دونم از پسش برمیام یا نه ولی واقعا تو درس قاضی بست خیلی خوشم اومد از طرز نوشتنش)
Last edited by farzaneh*f; 30-06-2010 at 12:45.
این جور تاپیکا نمیره ترش فوقش یه سری پست پاک میشه بعد قفل میشه
که مطمئن باش تا یه مدت بعد کنکور این اتفاق نمی افته
خوب من كلا انتظار درصد 70 رياضي رو ندارم چون اصلا براي اون آماده نشدم!کنکور 89 که هنوز برگزار نشده پس از کجا می دونی درصدات پایینه
ولي خوب مثلا زبان بالا يا شيمي بالا( حتي با ريدينگ سخت و محاسبات وقت گير) برام سخت نيست!
و هر چند درصد دقيقم رو ندونم حدود درصد هام رو كه ميدونم!
پس ميتونم تشخيص بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)