نه کپی کردم...فایل باید iso باشه دیگه؟176 مگ حدودا؟مسیر من(ویندوزم رو d)
D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
نه کپی کردم...فایل باید iso باشه دیگه؟176 مگ حدودا؟مسیر من(ویندوزم رو d)
D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
خوب img هست نه iso مسير درسته توي اينجا بايد باشه البته. من تعجب مي كنم چرا بازيت آپديت نشدهتيم اتلتيكو و سويا برات لايسنس شده هستند يا نه؟
من در مستر لیگ وقتی بازیکن می خریدم دیگه کسی انو از من نمیخرید حتی اگر بهترین بازیکن دنیا بود ولی وقتی اخراجش می کردم درجا می خریدنش مشکل چیست باتشکر
با سلام خدمت اساتيد
ميخام بازيمو آپديت كنم ميشه توضيحات كاملو برام بزاريد آخه سرچ كردم پيدا نكردم .
اینم آخرین انتقالات مهم:
0 فوتباليست گران قيمت نقل و انتقالات اروپا
فهرستي که مشاهده مي کنيد 20 انتقال بزرگ فوتبال اروپا بين دو فصل 2009-2008 و 2010-2009 است. البته بايد به اين فهرست انتقال بنزما از ---- به رئال، مايکل اوون از نيوکاسل به منچستر را هم اضافه کرد.
1- کريستيانو رونالدو
از منچستريونايتد به رئال مادريد(93 ميليون يورو)
بازيکن سال دنيا و برنده توپ طلاي اروپا سرانجام به تيم روياهايش پيوست و به نظر مي رسد در لاليگا که بستري هموارتر براي درخشش بازيکنان تکنيکي است، بيشتر بدرخشد.
2- يوان گورکف
از ميلان به بوردو( 15 ميليون يورو)
شايد ميلان به زودي به خاطر از دست دادن اين فرانسوي جوان پشيمان شود. او فصل قبل که به طور قرضي در بوردو بازي مي کرد جان تازه يي به اين تيم بخشيد و کمک کرد قهرمان فرانسه شود.
3- مائورو زاراته
از السد به لاتزيو(25 ميليون يورو)
ستاره آرژانتيني فصل قبل که به طور قرضي در پايتخت ايتاليا بازي مي کرد عصاي دست آبي پوشان در راه قهرماني جام حذفي شد و محبوبيتي گسترده در ميان هواداران يافت. او اکنون قراردادش را قطعي کرده است.
4- کاکا
از ميلان به رئال مادريد ( 67.2 ميليون يورو)
ابهاماتي درباره ميزان آمادگي اش وجود دارد اما اگر کاکاي 27ساله در اوج باشد آن وقت رئال در آسمان ها سير خواهد کرد.
5- گرت بري
از استون ويلا به منچسترسيتي( 14 ميليون يورو)
منچسترسيتي اين تابستان چند خريد خوب داشته؛ از جمله روکه سانتاکروز اما بري خريد بسيار مثمرثمري خواهد بود و همان مهره يي است که سيتي در ميانه ميدان نياز داشته است.
6- ديه گو
از وردربرمن به يوونتوس( 24.5 ميليون يورو)
يووه دو سال است که دنبال يک هافبک بازي ساز مي گردد و اکنون يک برزيلي باتجربه را جانشين پاول ندود مي کند.
7- رائول آلبيول
از والنسيا به رئال مادريد ( 15 ميليون يورو)
رائول آلبيول در طول حرفه اش هرجا رفته، ناکام نمانده. مدافع جوان تيم ملي اسپانيا در سانتياگو برنابئو هم روند سابق را پي خواهد گرفت.
8- مارکو موتا
از اودينزه به رم( 3.5 ميليون يورو)
موتا بهترين مدافع راست در ايتاليا است و از ژانويه به طور قرضي به رم پيوست و خوش درخشيد. اين بازيکن زير 21ساله هاي ايتاليا اکنون قرارداد دائمي بسته است.
9- آناتولي تيموشچوک
از زنيط سنت پترزبورگ به بايرن مونيخ(11 ميليون يورو)
يکي از بهترين هافبک هاي دفاعي اروپاست و مي تواند جانشين شايسته يي براي زي روبرتو باشد.
10-گلن جانسون
از پورتسموث به ليورپول( 20.5 ميليون يورو)
پول زيادي است براي يک مدافع اما اين روزها مدافعان خوب ليگ برتري، گران قيمت هستند. ليورپول مدت ها دنبال يک دفاع راست خوب مي گشت.
11- سرجو فلوکاري
از آتالانتا به جنوا( يک ميليون يورو)
يک مهاجم که به زودي سري A را تکان خواهد داد. شايد جنوا، ديه گو ميليتو را به اينتر فروخته باشد اما فلوکاري از پس پر کردن جاي او برمي آيد.
12- آنتونيو والنسيا
از ويگان به منچستريونايتد( 18.9 ميليون يورو)
مدت ها حرف از پيوستن او به يک باشگاه بزرگ بود و سرانجام سر از منچستريونايتد درآورد. اين اکوادوري قرار است در اولدترافورد جاي رونالدو را بگيرد.
13- اليسئو
از مالاگا به لاتزيو( يک ميليون يورو)
يکي از بهترين خريدهاي تابستان، آن هم يک ميليون يورو. او سريع ترين بازيکني است که تا به حال ديده ايد.
14- فابيو کاناوارو
از رئال مادريد به يوونتوس( بازيکن آزاد)
شايد نزديک به 36 سال داشته باشد و از قله آمادگي فاصله گرفته باشد اما همان بازيکني است که يوونتوس در دفاع کم دارد. اين مدافع کهنه کار به خط دفاع تيم سر و سامان مي دهد و اين گونه يوونتوس بخت افزون تري براي فتح اسکودتو خواهد يافت.
15- راميرز
از کروزيرو به بنفيکا( 7.5 ميليون يورو)
در جام کنفدراسيون ها نشان داد چه استعداد شگرفي دارد و احتمالاً مديران کروزيرو انگشت حسرت گزيده اند که چرا براي فروش او بعد از اين رقابت ها صبر نکرده اند.
16- مارکو دي وايو
از جنوا به بولونيا( بازيکن آزاد)
فصل قبل 24 گل براي بولونيا زد و جاي تعجب نداشت که تابستان به عنوان بازيکن آزاد قرارداد قرضي اش را يکسره کرد. شايد بتوان ادعا کرد دي وايو فصل قبل يک تنه بولونيا را از سقوط نجات داد.
17- ديه گو ميليتو
از جنوا به اينتر ( 22 ميليون يورو)
ميليتو هر جا بازي کرده، تضمين شده، گل زده است. حالا در کنار زلاتان ابراهيموويچ چه زوجي تشکيل خواهد داد.
18- دانيل پرانيچ
از هيرنوين به بايرن مونيخ( 7.7 ميليون يورو)
پرانيچ سال ها در هيرنفين بازي مي کرد و منطقي بود که گام بعدي در حرفه اش اين باشد. او کيفيت سمت چپ بايرن را بالا خواهد برد.
19- لوئيس خيمنس
از اينتر به وستهام( قرضي)
يک خريد استادانه توسط جان فرانکو زولا مربي وستهام. خيمنس استعداد بازي در باشگاه هاي بزرگ را دارد و اگر آمادگي اش را حفظ کند، در لندن ستاره خواهد شد.
20- ادسون برافيد
از توئنته به بايرن مونيخ( دو ميليون يورو)
لوئيس فن گال مربي بايرن شده و چند تا از خريد هاي اين باشگاه از هلند آمده اند که فن گان فصل قبل در آن مربيگري کرده است. برافيد 26ساله پارسال در ليگ هلند نظرها را جلب کرد و اکنون قادر است به کمک مونيخي ها بيايد که نياز به ترميم دفاع شان دارند.
فایل همون img بود اشتباه کردم.پس چرا آپدیت نمیشه؟چیز دیگه ای نباید نصب شه؟پچ کونامی؟من غیر از این و پچ خود شما چیز دیگه ای نریختم
اتلتیک بیلبائو رو نوشته athletic club...سویا هم مثل قبله..پرچم شبدر و نوشته sev blanco..
کلا یه سری چیزا عوض شده.مثلا لباس آرسنال درست شده ولی اسم تیم و لوگوی تیم قدیمی مونده.
نه اصلا cv0f كاري به آرسنال نداره فقط استفاده از cv0f كافيه تا تيم هايي مثل اتلتيكو مادريد سويا و وايادوليد لايسنس بشن اگه نشدن بايد بگم جاي تعجب داره واقعا نمي دونم چه اشكالي داره يعني اصلا هيچ كاري نكني ها با كپي كردن cv0f توي اون مسير حتما اون تغييراتي كه گفتم اعمال ميشه راستي پچ 1.20 يا 1.40 رو نصب كردي؟ اگه تونستي پچ 1.40 رو بگير دانلود كن ببين شايد مشكل از نبود اونه
سلام دوستان من اون پچ سه قسمتی رو خواستم نصب کنم.مثل اینکه فایل هاش مخدوش هست و در زمان اکسترکت کردن ارور میده.
در مورد پچ 1.4_cv0f هم فولدری بنام dawnload در پوشه کونامی .باید این فولدور روایجاد کنم؟ این کار رو کردم و جواب نداد.
پچ 1.4 کونامی رو ریختم تقریبا درست شد.البته بعد از ریختن پچ مجبور شدم کرک 1.2 رو هم بریزم.
الان نقل و انتقالات درسته...لوگوی باشگاهها هم چنتا رو چک کردم درسته...فقط اسم باشگاهها قدیمیه؟مثلا چلسی رو نوشته london fc...همینطوری هست یا باز جایی ایراد داره؟
در ضمن از راهنمایی شما ممنونم![]()
سلام
شما باید اونو تو ادرس زیر بریزید :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download\
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)